A jbg, tako je kako je, moramo bar pokušati biti realni.
Što se pitara tiče, ne mogu ja cipelariti protivnika koji je na zemlji, vidiš da ne znaju gdje gone.
Cuj pitari na zemlji ahahaha
Ali ste zato dali Zrinjskom i bodove i da poprave gol razliku na vama. Ove sezone je Beus ponudio vise.
avenija je napisao/la: ↑23 maj 2025, 11:04@svrakino1921 molim te da prokuhaš vodu 10 minuta prije konzumiranja da te ne bi zadesila neka pacovska zaraza koja preuzima Sarajevo. Čuvaj se prijatelju. Preživio si rat i odbranio nas, prezivio si 15 godina Želje bez trofeja, preživio si srčani, preživio si sto reprezentacija igra u Zenici, ne zelim da te ovo ubije!
Molim vladu FBiH i FUP da blokiraju autoput i željeznice sjeverno od Sarajeva i spriječe kretanje ljudi.
Hvala.
Jeste. Kao sto sam pisao i prije, Zrinjski 5 golova za poluvrijeme ekipi koja ima 11 igrača nije dao nikad, pa ni nizeligasima u prvim kolima kupa. Ni onaj najjaci Zrinjski u vrijeme Jakirovica, a ne ovaj.
Znači prema genijalcu je nemoguće da je utakmica namještena ako je neko nekoga dobio pet razlike, ali je moguće da je utakmica namještena ako neko nekoga dobije četiri razlike. I to je sve što treba da znamo o umjetniku s Durmitora.Vorovus je napisao/la: ↑23 maj 2025, 13:29Jeste. Kao sto sam pisao i prije, Zrinjski 5 golova za poluvrijeme ekipi koja ima 11 igrača nije dao nikad, pa ni nizeligasima u prvim kolima kupa. Ni onaj najjaci Zrinjski u vrijeme Jakirovica, a ne ovaj.
5 golova za pola sata, drugoplasirana ekipa cetvrtoplasiranoj, daj nemoj zajebavati.Liverpul bi vam manje zabio.
Pogledaj kretnje vase odbrane i golmanova dodavanja na hajlajtsima, cak i u situacijama gdje nije pao gol.
Shategabri je napisao/la: ↑23 maj 2025, 12:00Zašto bi i pričali?LamineD je napisao/la: ↑23 maj 2025, 11:25Nama, suci su zadnje o čemu pričamo. Za razliku od 'velikih' koji kukaju na svako zaleđe i sanjaju penale, mi stvari rješavamo na terenu – igrom, dominacijom i pobjedama. I kad nas pokušaju pokrasti, ne plačemo po pressicama i medijima – nego zabijemo još jedan. Zato vi ostajete u sredini tabele, a mi u osvajamo trofeje.
Prvi put kad ste imali suđenje kao mi u BL, Beus se odmah javio Vici i rekao - ovo si sad uradio i nikad više!
Vorovus je napisao/la: ↑23 maj 2025, 13:29Jeste. Kao sto sam pisao i prije, Zrinjski 5 golova za poluvrijeme ekipi koja ima 11 igrača nije dao nikad, pa ni nizeligasima u prvim kolima kupa. Ni onaj najjaci Zrinjski u vrijeme Jakirovica, a ne ovaj.
5 golova za pola sata, drugoplasirana ekipa cetvrtoplasiranoj, daj nemoj zajebavati.Liverpul bi vam manje zabio.
Pogledaj kretnje vase odbrane i golmanova dodavanja na hajlajtsima, cak i u situacijama gdje nije pao gol.
Virtu4l je napisao/la: ↑23 maj 2025, 13:42Vorovus je napisao/la: ↑23 maj 2025, 13:29Jeste. Kao sto sam pisao i prije, Zrinjski 5 golova za poluvrijeme ekipi koja ima 11 igrača nije dao nikad, pa ni nizeligasima u prvim kolima kupa. Ni onaj najjaci Zrinjski u vrijeme Jakirovica, a ne ovaj.
Priče za malu djecu.
Ništa što nam se ranije nije dešavalo, samo su protivnici promašivali.
Protiv Zrinjskog zabili jedan gol u posljednjih ne znam ni sam koliko utakmica, 7 ili 8. Prošle sezone su u jednoj utakmici imali preko 30 šuteva na gol kad su nas dobili 2:1 u Mostaru.
Džaba krečite. Željezničar je institucija koja ne želi biti dio vaših boleščina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.