Ako smijem dati komentar za Fontemachija kao navijac Jedinstva... jako puno pratim sve nase lige, ovaj momak je jako jako podcijenjen igrac vjerujte mi, pretpostavio sam da bi mogao naci sebi klub u PL. Veze nema sa Al Jaberom, skroz drugi profil, fizicke predispozicije vrhunske covjek izgubio 2 duela u 10 utakmica, igrao top zadnjeg veznog sto mu je primarna pozicija, igrao i desnog beka i stopera. Prvi trening kad sam ga gledao cudno mi je bilo otkud takav igrac da do sad nije nasao bolji klub i ligu... Moze biti super zamjena bgm, defanzivno je masina, jaka pluca ima, skok igra sjajna dao je nekoliko golova.
Znam kolika je razlika izmedju ove dvije lige, Fontemachi moze biti starter nekog kluba iz donjeg dijela tabele ili polivalentna zamjena u klubu nivoa Zelje, volio bih da dodje ( jos vise bih volio da ostane u Jedinstvu ali tesko ) cisto da vidim kako bi se snasao i da li sam u pravu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "