Ja samo znam da su oni ispisali analizu kad je kvota na Sarajevo porasla za 0.4 protiv Veleza i nazivali to naglim skokom. A za ovo šute. Da je nama ovakva kvota bila mislim da bi 100 stranica ispisali. Ali to je to licemjerstvo.IMResurrected je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:36Fino je uzeti trece umjesto cetvrtog, ali nije to neki imperativ da ce zapinjati. Kakvo je Velez sudjenje imao proslo kolo, vjerujem da ce imati i ovo.jurisicduska je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:32Kako ni za šta? Zar se ne bore za treće mjesto. Kakve ima veze sto je trener smijenjen sa kvalitetom ekipe ? To kad se smijeni trener odmah rastu kvoteIMResurrected je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:29Velez se bori za opstanak, Zeljeznicar za nista. Jos trener smijenjen, vodice ih valjda Joldic ili ko vec. Realna kvota, cak previsoka na Velez.i Velež ima novog trenera. S ti mada je Joldic tu već godinu.
Paralela je utakmica nas sa Širokim, mi smo prodali, evo je ista situacija, potpuno ista, kvota na Siroki je bila u rasponu od 6-7..
A ovo sto gledaš je primjer koji oni koriste za nastimanu utakmicu. Nama nisu mogli naći ovakve kvote , ali rast od 0.4 na nas su rekli da je naštimano. Naravno ispostavilo se da nije. Govorim o utakmici protiv Veleza.
Svaki kladionicar kojeg ja poznajem (a ovaj forum ih je pun) smatra da je bukvalno sve namjesteno, svaki sport. Kad padne naravno, a kad prodje posteno je sve. Ne znam zasto se obazires na te teorije zavjere.
Meni je Velez drag klub, nadam se postenoj pobjedi pa da se osiguraju, iako mislim da nema realnog scenarija u kojem mogu zaista ispasti.
Nema nikakve logike da kvota na Velež bude manja. Ni u kakvim okolnostima. Ali naravno to necemo uzimat u obzir uopste, to je nebitno. Bitne si linearne progresije, padala kvota na Velež linearno.