A šta kad Miske kao predsjednik kaže da je Amar kupovao titule?To si zaboravio ili je predsjednik kluba nebitan likVirtu4l je napisao/la: ↑23 maj 2025, 13:21Oni uopšte ne shvataju težinu onoga što su napisali iz UNFKS.
Dakle, nije te Husić optužio za namještanje, niti Zdravko Šaraba ili Pero Ivetić, kao ni neki random lik sa foruma ili društvenih mreža. Optužili su te sopstveni navijači, koji su od 10 situacija do sad, u 10 bii u pravu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije on to rekao to si ti iz konteksta izvukao.Anex je napisao/la: ↑23 maj 2025, 17:20A šta kad Miske kao predsjednik kaže da je Amar kupovao titule?To si zaboravio ili je predsjednik kluba nebitan likVirtu4l je napisao/la: ↑23 maj 2025, 13:21Oni uopšte ne shvataju težinu onoga što su napisali iz UNFKS.
Dakle, nije te Husić optužio za namještanje, niti Zdravko Šaraba ili Pero Ivetić, kao ni neki random lik sa foruma ili društvenih mreža. Optužili su te sopstveni navijači, koji su od 10 situacija do sad, u 10 bii u pravu.
On je tu izjavio da je Amar nosio cvijeće protivnicima a da oni to vise neće.
Pa nista svi forumasi sto misle da je zeljo velez namjesten nek uloze pare u kladionici i nek se opare . A ne ovdje naglabati po citav dan .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Mene samo zanima hoće li željkan ići u Evropu ako ne budu treći ?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Dobro sad, ne možeš porediti nas i Sarajevo.jurisicduska je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:32
Ja samo znam da su oni ispisali analizu kad je kvota na Sarajevo porasla za 0.4 protiv Veleza i nazivali to naglim skokom. A za ovo šute. Da je nama ovakva kvota bila mislim da bi 100 stranica ispisali. Ali to je to licemjerstvo.
Vi možete dobiti svaku ekipu u ligi dok mi moramo propišati krv da bi fenjeraše dobili. Ne sjećam se kada sam lagodno gledao utakmicu Želje. Možda ona na Pecari prije 7-8 mjeseci.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- relativizam
- Kontakt:
Čestitke na uspjehu
Dabogda vazda bili 2 boda ispod, od srca vam želim ako vam je to uspjeh
- jurisicduska
- Kontakt:
Mogo bi se neko obogatitijurisicduska je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:24
Nemojte se ludi praviti znali ste pratiti progresije na našim utakmicama gdje je kvota sasvim normalna bila
Ovo je u rangu kvote na Radnik protiv Borca
Kako objašnjavate da je Sarajevo - Radnik kvota 7
A na Velež blokirano i gdje nije blokirano manje nego na vas
Stanje na tabeli isto
Odgovori tipa opsjednuti ste su preglupi, sami ste počeli analizu kvota hajmo malo i vaše analizirat
Pa šta čekaš ljudino? Uplati cenera i obogati se.osam je napisao/la: ↑23 maj 2025, 17:54Mogo bi se neko obogatitijurisicduska je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:24
Nemojte se ludi praviti znali ste pratiti progresije na našim utakmicama gdje je kvota sasvim normalna bila
Stanje na tabeli isto
Odgovori tipa opsjednuti ste su preglupi, sami ste počeli analizu kvota hajmo malo i vaše analizirat
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jaber na oprostajnoj veceri, koliko li ce velikan s Grbavice profitirati i da li ce?
Vec sam bogat.Pendulum je napisao/la: ↑23 maj 2025, 18:00Pa šta čekaš ljudino? Uplati cenera i obogati se.osam je napisao/la: ↑23 maj 2025, 17:54Mogo bi se neko obogatitijurisicduska je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:24
Stanje na tabeli isto
Odgovori tipa opsjednuti ste su preglupi, sami ste počeli analizu kvota hajmo malo i vaše analizirat![]()
Kocka je haram
Kažu neki strastveni kockari da se prva tri i zadnja tri kola nikad ne igraju na veće uloge.
Treba znati izvuci najbolje iz njega, jedan od gotivnijih forumasa oduvijek. Ne psuje, fura svoj stil, zanimljiv lik, prihvata zajebancjuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 maj 2025, 16:54Sta kaze desetar, stakori su problem metropola, ne znaju provincijalci hahhaha
Najjaci je![]()
Stavio brat sliku New Yorka hahahahah umro sam
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- jurisicduska
- Kontakt:
AL JABER moze samo u Ameriku,MLS je njegova buducnost. Susret ova dva gospodina nije slucajnost...
Željo nazalost nece dobiti centa...

Željo nazalost nece dobiti centa...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trebo je Vico pravit nacionalni stadion u Sarajevu i preko Mirve sredit da nas zapadne da tamo igramo. Kako bi mu mirvini botovi gutali jaja,sve bi pitali ima li vico još?
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ti prvo moraš shvatiti za početak da ne pravi Vico stadione ni terene niti bilo šta.
Zbog takvih razmišljanja smo jedna od najnerazvijenih zemalja na svijetu. Jer mislimo da Dodik daje penzije, da Vico pravi stadione. Oni raspolažu novcem (ne čak ni direktno) koji ničim nisu zaradili.
Da bi rekao Vico pravi stadion, morao bi Vico iz svog džepa dati novac za isti.
Ali nek si se ti našao praviti pametan da nekom nešto kažeš i poniziš nekog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.