Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Dosadni ste, informisao sam vas na vrijeme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
SAY WALLAHI
- JayCatwright
- Kontakt:
FUCK MEEEE
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ako dodje ko leti iz prvih 11, szobo?
Msm Diaz, mada mi nema logike jer msm da Slot ionako preferira Gakpa.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nosi ga u Barcu, treba financirati još štopera i defanzivnog veznog
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Diaz. Kerkez ce ti davati sirinu a ovaj ide unutra. Igrac kakav je Wirtz moze podjednako igrati na par pozicija jednako kvalitetno. Ovo je bas bas statement transfer, vjerovatno poslije Van Dijka naveci u historiji kluba. Al aj da ne pehiramo
I ja mislim da ce Diaz ici jer ovo po transfer logici kluba prodaje moraju finansirati. Ne vjerujem da ce Szobo ispast s 10ke jer po trenutnom sistemu dobili bi drugog Eliotta, ne moze Wirtz pokrivati citavu desnu stranu i sredinu kao Szobo
Najvjerovatnije lazna 9ka a ostalo sve ostaje isto.
Najvjerovatnije lazna 9ka a ostalo sve ostaje isto.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Zadnji vezni i stoper
I ako ostane za napadača

I ako ostane za napadača
Jos ako potpise na 5+ godina to bi bilo ogromno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Odmah mi se FM igra 

Ma nema sanse, ako dodje Wirtz jos Kerkez i to je to vjerovatno
- JayCatwright
- Kontakt:
Ako se nastavi drama oko Konatea, iće se i po stopera. Pogotovo ako je planirana ova prodaja Quansaha.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Florian Wirtz has already visited the north west of England to look for houses to live in, should the move proceed.
[@David_Ornstein]
Čuj should, pa ko bi normalan išao u drugu državu da traži kuću i razgleda, AKO ode tamo
[@David_Ornstein]
Čuj should, pa ko bi normalan išao u drugu državu da traži kuću i razgleda, AKO ode tamo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Istina zaboravio sam na Konatea. Ima tu izbora svakako za dovesti.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakvih deset igrača i zamisli još profesionalnog fudbalera ubaciti na mjesto defanzivnog veznog

Prije 12 godina gledaš Spearinga u vezi, danas dovodiš najvećeg talenta Evrope dok United daje otkaze čistačicama

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.