FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Veliki blow za Ulinatora, šta su mu trebale one izjave i bahaćenje.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sasvim očekivana odluka Wirtza. Nije lud da provede karijeru u Bundesligi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Potvrdio i Fabrizio, čeka se dogovor klubova. Hoće li doći do tog dogovora, vidjećemo. Liverpool sigurno neće iskrcati 150 milki ojra, najviše 120, moglo bi tu bit još natezanja.
Nek Bayern dovede jos kojeg zutaca..hoce Itakuru iz Gladbacha i Mitoma iz Brightona..nista nisu naucili od Kima i Ita..a najzalosnije Mitomo bi kostao oko 50mil €..Bayern je pod teskim sihirima
Pa Kusen ce ga radje pustiti za 120 Liverpoolu nego Bayernu za 200.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kaže Holzner iz Kickera da je odlučujući bio razgovor sa Slotom, koji je na ovoga ostavio puno bolji dojam od Kompe.
Strasne igrace Bayern prati: Itakura, Mitoma i Werner
Pare odlucuju, kao i uvijek, ko da vise njegovo je, osim ako su ponude bara bara onda igrac/porodica bira, i ja bih da su pare ublizu odabrao prije englesku jer ces od popularnosti i jacine lige jos vise profititati. Ako Bajern to nadoknadi kešom igrac ce biti njihov, a nece naravno, jer bi se morali izuti pravo.
-
- Kontakt:
Nečim su najutili Wirtza da ih je glatko odbio,momak očigledno želi konkretne poteze a ne sapunicu i razvlačenje preko ljeta a možda i čekanje do 2027 da im dođe džaba.Još jedan fijasko uprave sad neka se okrenu Simmonsu a vjerovatno će i to zayebati yebeni muppeti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern je veći od million Wirtzeva, želim mu da na prvom trenigu podere onaj isti ACL
-
- Kontakt:
Eto Taha za utjehu danas.
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kulturna tema inace, iznenadili su me.JayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:49odbio ih svaki veći njemački talenat ili talenat iz bundeske u zadnjih 10 godina, razumljivo je![]()
-
- Kontakt:
Sva sreca pa se ne prati Bauern vise nego Liverpool.JayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:49odbio ih svaki veći njemački talenat ili talenat iz bundeske u zadnjih 10 godina, razumljivo je![]()

- Centre forward
- Kontakt:
Ako je već negdje mor'o a da nije Minhen, neka je to onda najveći klub sa Otoka.
Možda je i Adidas malo tu pogur'o. Neka poslovna strategija jerbo oni oblače Liverpool od naredne sezone i polažu puno nade u novu saradnju.
Ne mora značiti da je samo novac u pitanju. K'o što kaže kolega Saurman možda se momku zgadilo naše ciganisanje za par miliona. Možda nije želio da mu instrukcije daje Leopold II. Isto bi postupio na njihovom mjestu.
Englezi nam nikad neće oprostiti Sir Harija, Gospodo
Ps: Da oprosti moja literatura iz pedagogije, našim glavešinama u upravi se nayebem majke k'o rodjene žene.

Možda je i Adidas malo tu pogur'o. Neka poslovna strategija jerbo oni oblače Liverpool od naredne sezone i polažu puno nade u novu saradnju.
Ne mora značiti da je samo novac u pitanju. K'o što kaže kolega Saurman možda se momku zgadilo naše ciganisanje za par miliona. Možda nije želio da mu instrukcije daje Leopold II. Isto bi postupio na njihovom mjestu.
Englezi nam nikad neće oprostiti Sir Harija, Gospodo

Ps: Da oprosti moja literatura iz pedagogije, našim glavešinama u upravi se nayebem majke k'o rodjene žene.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.