ne
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Očigledno je da će ga prodati, ali nema mi smisla da od 6 ofanzivnih igrača prodamo čak 4. Tako da mislim da Diaz nije na prodaju, ako Jota već jeste.
Ide i Joyce

Arne Slot’s side would have to break club transfer record to sign Bayer Leverkusen 22-year-old attacking midfielder, who has also been targeted by Bayern Munich
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozda im utrpaju Eliotta uz doplatu, bili su zainteresovani i za Mortona proslo ljeto ali on sad i nije neki faktor.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja sumnjam da ce Diaz ici. Po danasnjem pressu Slot ne djeluje raspolozeno da ga proda. Moglo bi ga se negdje prodati da na ostalim pozicijama imamo poredane stvari, lijevo krilo nije prioritet.
Sta se biti ako ako odu Darwin i Jota? Onda nam bas treba spic, mozda neka jeftinija opcija tipa Delap i sl.
Sta se biti ako ako odu Darwin i Jota? Onda nam bas treba spic, mozda neka jeftinija opcija tipa Delap i sl.
Srce, čast i ponos!
Ma nema šanse da ako u timu budu Diaz Gakpo Salah Wirtz da ce neko drugi osim 3 od njih 4 biti u prvih 11. Jedan od njih ce na klupu sto je opet luksuz jer svi su dobri da igraju u prvom sastavu.Venom je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:46Ja sumnjam da ce Diaz ici. Po danasnjem pressu Slot ne djeluje raspolozeno da ga proda. Moglo bi ga se negdje prodati da na ostalim pozicijama imamo poredane stvari, lijevo krilo nije prioritet.
Prosle sezone nam je jako znacila rotacija Diaz-Gakpo pogotovo koliko sad ima utakmica u lš plus kupovinerkolfc je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:50Ma nema šanse da ako u timu budu Diaz Gakpo Salah Wirtz da ce neko drugi osim 3 od njih 4 biti u prvih 11. Jedan od njih ce na klupu sto je opet luksuz jer svi su dobri da igraju u prvom sastavu.Venom je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:46Ja sumnjam da ce Diaz ici. Po danasnjem pressu Slot ne djeluje raspolozeno da ga proda. Moglo bi ga se negdje prodati da na ostalim pozicijama imamo poredane stvari, lijevo krilo nije prioritet.

Jedva cekam da krenu pisati sta se desavalo u pozadini i zasto je FSG odobrio toliki trosak

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ni Diaz ni Gakpo nisu toliko dobri da igraju svaku. Ja bih njima prikljucio jos jednog u njihovom rangu, iako bih volio da Diaz ode.
Darwin i Wirtz.
Zamisli koliko bi kreiranih sansi (ali ne i asistencija) imao Florian
Darwin i Wirtz.
Zamisli koliko bi kreiranih sansi (ali ne i asistencija) imao Florian
Mogao bi here we go do kraja vikenda.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako se ovo moze skinut, i onaj Henrya?
Wirtz bi, iako sam i dalje skeptik, bio najveci transfer poduhvat kluba ikada. Igrac u prajmu kojeg bi svaki klub na planeti volio dovesti, to liverpool ne radi. Torres nije bio onda ovo sto je danas wirtz.
Naravno, pitanje je sta bi bilo da real npr nema navalu kakvu ima i kad bi im bas bas bio prvi target, a ne ovo izmedju redova kao zele ga. Ali koga boli qrac.
Naravno, pitanje je sta bi bilo da real npr nema navalu kakvu ima i kad bi im bas bas bio prvi target, a ne ovo izmedju redova kao zele ga. Ali koga boli qrac.
Nije on ni blizu prajma prika moj, sto je najstrašnije… ako uzmemo da je prime igrača od 25. otprilike (razlikuje se naravno od igrača do igrača).. imamo pred sobom bar 5 godina magije, a sjetimo se da je i bobby došao sa 23 iz Bundeslige kao ofanzivni vezni, a ostalo je historijaFinn je napisao/la: ↑23 maj 2025, 23:03Wirtz bi, iako sam i dalje skeptik, bio najveci transfer poduhvat kluba ikada. Igrac u prajmu kojeg bi svaki klub na planeti volio dovesti, to liverpool ne radi. Torres nije bio onda ovo sto je danas wirtz.
Poslije onog fijaska s caicedom, tek cu vjerovati kad se Wirtz pojavi na medicinskom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.