Eintracht ima finog iskustva u Europi, to im je plus i zato mi je drago što su oni ušli u LP.
Problem je sto su još uvijek razvojni klub, pa se bojim da im sad na ljeto ovi jaci ne pokupe sve što valja u ekipi...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Eintracht ima finog iskustva u Europi, to im je plus i zato mi je drago što su oni ušli u LP.
Druže, Dortmund je sinonim za razvojni klub.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 maj 2025, 12:51Eintracht ima finog iskustva u Europi, to im je plus i zato mi je drago što su oni ušli u LP.
Problem je sto su još uvijek razvojni klub, pa se bojim da im sad na ljeto ovi jaci ne pokupe sve što valja u ekipi...
Iskreno rečeno razlike izmedju Borusije i Bajerna trenuno nema. U zadnje vrijeme kako Borusija nema "jakih" igraca, Bajern je postao veći razvojni klub od Borusije. Sad sve što valja ode u Real. Jedina je razlika što Bajern ima para, pa može igrače zadrzavati ogromnim platama.
Nije realno da Dortmund zadrži takve igrače. Niti im mogu dati plate kao drugi klubovi, niti neku borbu za trofeje.
Odbio ih Wirtz i prije nego sto je dosla ponuda Bayerna bukvalno. Prestali su biti pozeljna destinacija i za njemce odavno. Po meni logicna odluka WirtzaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 18:02Jel' ovo Bayern odustao od Wirtza čim su shvatili da ga moraju platiti?![]()
Ovo im je realno veliki udarac. Kod Nijemaca su jedino jos imali prednost do sada. Ovi ostali su svakako redovno birali Engleze ili Real/Barcelonu. Previse neatraktivna liga sumnjivog kvaliteta jbg.JayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2025, 18:05Odbio ih Wirtz i prije nego sto je dosla ponuda Bayerna bukvalno. Prestali su biti pozeljna destinacija i za njemce odavno. Po meni logicna odluka WirtzaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 18:02Jel' ovo Bayern odustao od Wirtza čim su shvatili da ga moraju platiti?![]()
O junače, može li se zadržati Guirassy ili će i on bježati nakon jedne sezone.
Da je rekao eto me kad mi istekne ugovor, ovi bi ga objeručke prihvatili.ledar je napisao/la: ↑24 maj 2025, 12:17Ne kralju, priča je zapravo obratna. Wirtz je kumio, molio i plakao da dođe u bayu ali su oni rekli da ne može, da kud je navalio. Da su ga htjeli došao bi iz Leverkusena pješice.
Što je najbolje ima tu i istine. Da su mu dali 30 milki plaće i 30 još na ruke došao bi, što ne bi došao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.