AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 23 maj 2025, 22:51

Uze ga Okafor :rol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 23 maj 2025, 23:22

tuzlanskinacin je napisao/la:
23 maj 2025, 21:45
Mislim da će Theo jedini otići iako i u to nisam bas siguran. Ako prodaju nekoga od ekipa Tijjani, Pulisic, Leao i Mike mislim da znaju da je to već stepenica više u ratu sa navijačima. A mislim da ako iko ima navijače ima Milan i to ne bas bezopasne koji se neće suprotstaviti samoubilackoj politici kluba. Nadam se da je tako.
zaboli upravu dupe za navijace. Mogu oni protestovat koliko hoce, ne dolazit na tekme, opet klub funkcionise bez njih. Eto Milan najvise prodati karata a 1/6 tribina prazni. Americka mafija pokupovala karte.

Ovi gore italijani sto se spominju, pisi odma propalo. Nece doci ni jedan od njih. Zato ce doci El-Shamuti iz West Hama, Abuniedzi iz Freiburga, Oneyluson iz Fexenorda, Pier-Soli iz Nizze, Garcia iz Espanyola, i velika zvijezda iz Brazila kojem je 28 godina ali ga niko nije do sada otkrio Nabijalinho.

Iskreno, zaboli me ona stvar za ovaj Milan. Nek predstavljaju dresove, nek se kurce kako su svasta nesto uspijeli, dok uprava ne ode ja ih ne pratim. 2 godine seru oko stadiona, oni nemaju ni projekat. Uzeo nas K-a-r-i-n-a sa rijecima zeli veliki Milan, zamal ti ne reko sta ces dobit veliko... A taj smrad nece prodat klub, vec ce ga potpuno unistit. Zato ja ih bojkotujem pa nek materi svojoj igraju

Napoli uze!!! Jos PSG i merda sve 4 titule izgubile :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 maj 2025, 23:30

Tijjani Reijnders was named the best midfielder in Serie A 2024/25
Znaci jos +10M na cifru koju dogovaraju sa Cityem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 maj 2025, 23:37

Što se mene tiče samo Tijjo i Pulišić se nebi smjeli prodati. Ostali komotno mogu na transfer listu, naravno ako budu odgovarajuće ponude. Pun mi je qrac i Thea i Leaa i njihove nonsalancije,a i Mike ovu sezonu nije bio na nivou.
Il Club più titolato al mondo!

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 23 maj 2025, 23:42

Theo i Leao komotno mogu da idu sa ovom kurchoboljom koju demonstriraju već dvije sezone i mentalitetom razmaženih derišta bez tate Piolija i amidže Maldinija. 😅
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 24 maj 2025, 00:19, ukupno mijenjano 3 puta.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 23 maj 2025, 23:48

Biti ce svega ovog ljeta samo ne zadnjeg veznog
Unico amore sei!
❤️🖤

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 24 maj 2025, 02:38

Tijjani Reijnders proglašen najboljim veznim igračem Serije A u sezoni 2024/25.

Per favore, ne pravite istu grešku kao sa Tonalijem, sačuvajte ovog momka po svaku cijenu! 🙏

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 maj 2025, 04:39

Gotovo je sa Tijjanijem evo i maloprije je Fabrizio javio da su opet iz Citya poslali ponudu i da je jako blizu dogovora, zele sto prije zavrsiti prije nego se konkurencija umjesa.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 24 maj 2025, 08:51

Napokon se zavrsava ova sumorna sezona.
Sta ce se desiti u ova dva slijedeca mjeseca niko ne zna, Milan ima cudne vlasnike i bilo sta predvidjeti je tesko.
Idealno bi bilo naci dobrog trenera sa planom od 2-3 sezone, mozda bi idealan bio Gasperini.
Leao, Hernandez moraju na prodaju, rijesiti se mozda jos Fofane, Tomoria, Royala, Chukuawezea, Jovica i slicnih izvikanih igraca.
Zadrzati Reijdersa, Pulusica, Gimeneza i pronaci par mladjih igraca sa kojima bi se gradio tim. Vidjeti mogucnost povratka Tonalia.
Ovo nije Milan na koji bi smo navikli jer uvijek smo dovodili najbolje od najboljih i osvajali titule ali sad nema druge nego krenuti stopama izgradnje tima sa planom od par sezona.
Ali ovo gore se nece desiti, prodat cemo vjerovatno Reijmdersa dovesti opet neke poluzdrave igrsce koji mogu odigrati 4 dobre utakmice u sezoni i na kraju opet mozda uhvatiti LP uz neku ludi srecu il jos vjerovatnije ponoviti ovu sezonu

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 24 maj 2025, 09:02

Cestitke Napoliju na tituli!!!
Uljepsali su mi ovu sumornu sezonu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 maj 2025, 09:58

Ja samo ne znam cemu negativnost tolika? Ovo je tacno istrasiran put od prije dvije tri sezone, samo sto ste imali snove o povratku velikog Milana....samo neki ovdje su tada vidjeli strategiju i taktiku ovih beskicmenjaka od vlasnika a kasnije evo i ostali....na nama je samo da napravimo kokice udobno se smjestimo i uzivamo u predstavi koja je vec davno izrezirana....

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 maj 2025, 10:08

Ovdje se pljuvalo po Tijjaniju, a sad se place sto ce biti prodan. Cudni smo mi navijaci. Tesko da ce seTijjani zadrzati pogotovo kad ga Pep hoce, svi oni zele ici kod njega i osvajati trofeje i postati jos bolja verzija sebe. Tijjani u Cityu je idealna zamjena za KDB recimo

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 maj 2025, 11:09

Ja sam ga kudio koliko sam mogao proslu sezonu, jer nije bio ni 30% sto je ove. Sad je odigrao odlicno i naravno da mjesta za kritiku nema (jos kad bi malo na defanzivi poradio 😁).
Bilo bi steta da izgubimo takvog igraca jer nam je donio vise golova nego napadaci 🤣 ali da cu plakati za njim nema govora.
Pa sve je bilo jasno kako ce ovaj klub da radi kad su prije dvije sezone otjerali dusu-e ove ekipe, sad me ne moze nista iznenaditi.

Uostalom, ako englezi ponude 70tak miliona pa to bi bio odlican posao nase uprave, gdje ces to odbiti. Mogu finansirati citav mercato sa tim novcem, i plus da ne odu i minus 🤣 Deja vu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 maj 2025, 12:05

ronaldo99 je napisao/la:
24 maj 2025, 10:08
Ovdje se pljuvalo po Tijjaniju, a sad se place sto ce biti prodan. Cudni smo mi navijaci. Tesko da ce seTijjani zadrzati pogotovo kad ga Pep hoce, svi oni zele ici kod njega i osvajati trofeje i postati jos bolja verzija sebe. Tijjani u Cityu je idealna zamjena za KDB recimo
Koliko me pamćenje služi samo 2 forumasa su sprdala da njim
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 maj 2025, 12:34

Ja znam barem dva koji od pocetka kritikuju Gerija i ostale teletabise, dok su neki pisali kako uprava radi fantastican posao, kako su aminovali prodaju Sandra, tjedanje Paola te nereda koji je on ostavio. Znam i veliki broj oni koji su izlaz iz svega toga vidjeli u promjeni trenera, kao eto doci ce neki novi i odmah smo top 🤣

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 maj 2025, 13:26

muxa je napisao/la:
24 maj 2025, 12:05
ronaldo99 je napisao/la:
24 maj 2025, 10:08
Koliko me pamćenje služi samo 2 forumasa su sprdala da njim
Memo i milanist su sigurno ta dva ali bilo ih je jos. Ali ok to sad vise nije ni bitno, ono sto je bitnije je da mu je vcrs vrlo vjerovatno posljednja tekma za Milan. Steta nadao sam se iduce sezone njemu i Ricciju u veznom redu

realniTakticar
Kontakt:

Post Postao/la realniTakticar » 24 maj 2025, 13:58

Milan je zakazao pri odabiru trenera, ne jednom vec 2 puta. Zaista neko ko je neutralan i uopste ne navija ni za jedan klub u Seria A moram reci da je Milan uprkos svim desavanjima i dalje imao ako ne najjacu onda drugu najjacu momcad u ligi odmah iza Intera i morao je imati bolje rezultate od ovog. Zato najvecu kritiku dajem upravi koja je birala trenere, Fonsecu i SC. Prvi je dosta toga loseg uradio ali drugi nista nije uspio ispraviti, podlegao je pritisku i poceo je utakmice voditi emocijom a ne taktikom i logikom. Vise je vodio racuna o tome da sebe opravda pred medijima i potencijalno vlasnicima drugih klubova (jer je znao da nece ostati u Milanu) stalno govoreci kako on nije trener od juce, osvajao je sa Portom, zna svoj posao i slicno, a rezultati na terenu su pokazivali nesto skroz drugo.
Nije mu bilo lako ali neke stvari nije smio sebi dozvoliti a to su prije svega poraz od Dinama Zg koji ih je izbacio iz top 8 LS. Zatim ispadanje od ekipe kao sto je Feyenord. Nedopustivo za ekipu renomea Milan da ispadne od ekipe kao sto je Feyenord i kojoj su par dana prije oteli glavnog napadaca. Na kraju izgubljen kup takodjer od slabije ekipe (svaka cast Bologni). Bodovno je SC cak losiji od Fonsece, to vrlo lako mozete provjeriti na transfermarketu.
Steta, Milan ima veoma dobru ekipu, temelji su bili postavljeni i samo je trebalo nadogradjivati ekipu. Sta jedna sezona losih odluka moze uraditi je upravo ovaj primjer. Krenulo je to mozda ranije tjeranjem Maldinija ali ja ipak smatram da je kljuc lose sezone bio u odabiru trenera. Pogotovo sto je ljetos bilo toliko slobodnih trenera da se moglo birati.
Conte, Allegri, Tuchel, Slot, Italiano, Motta, Paladino, Terzic, Xavi, Sarri, Farioli, De Zerbi i jos mnogi drugi. Mozda ni ovi ne bi uspjeli nista bolje ali zivo me zanima po kojim referencama su odabrali bas Fonsecu ispred ovih.

Prodaja Reijndersa mogla bi napraviti domino efekat. Theo i Maignan nisu produzili ugovore, sve osim prodaje je jos veca steta po klub jer bi se mogli ponoviti scenariji Donarume, Hakana i Kessia. Da li se Leau uopste jos igra, vrijedi li uzeti pare za njega pa dovesti 2 kvalitetna igraca, da li ce Pulisic ostati, mnogo je pitanja.

Zelim vam mnogo srece. Ja da odlucujem trazio bih najvece pojacanje u treneru pa onda u igracima.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 24 maj 2025, 14:11

Dokle god je ovaj vlasnik tu ovakve i slične sezone će se dešavati. Može se prikrasti koja dobra ali to će biti radi raznih faktora. Čovjek koji kupuje novine za 500M a ovamo niti gleda niti ga zanimanju utakmice Milana nije za ovaj posao. Možda se tako radi u Americi ali ovdje ne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 maj 2025, 14:33

Pa super, rasprodajte sve i dovedite ove italijanske pokemone, a ostatak novca će svakako pojesti mrak. :lolno:

S tim da me qurac krasni zaboli i za Lea i Thea i Maignana i Tomorija i još x igrača iz ovog rostera, ali oko Pulišića i Reijndersa se morao graditi novi Milan. Prodati svog najboljeg igrača, pa uz to i par drugih prvotimaca, bojim se da će ovo biti prevelik zalogaj za Milan i prevelika promjena koja nam ne može donijeti ništa dobro uz ovakve čelnike kluba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 maj 2025, 14:43

Modric je slobodan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.