FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

galia95
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la galia95 » 21 maj 2025, 21:37

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2025, 23:46

FCBLAUGRANA1987 je napisao/la:
21 maj 2025, 16:27
Romariooo je napisao/la:
21 maj 2025, 08:48
Nico wiliams po meni nije potreban, skupo krilo dovoditi ako ce ostati rafinja po meni nema smisla,puno bolje dovesti je rashworda na posudbu neku i nek bude zamjena, vjerovatno bi flik od njega kao i od mnogih drugih napravio pismenog igraca.

Nico wiliams je cijenom negdje ko i gyokeres,samo sto je ovaj potrebniji dosta i dosta bolji igrac i bolje investirati velike pare u njega jer spic je potrebniji od krila, sa rafinjom i yamalom, te feranom i eventualnom rashwordom ko zamjenama krila bi bila popunjena taman

Nico je onako po meni igrac koji ima talent,al veliko pitanje dal ce izrasti u igracinu il ce onako biti toplo hladno igrac za kluba kakav je bilbao i sl
Iskreno ja bih sve ulozio na Gyokeresa jer treba nam spic koji moze isporuciti +40 golova po sezoni… Ovo zvuci nestvarno ali Barcelona je uvijek bila dobra kad je imala napadaca koji je gladan golova… Ovi napadaci sto su se dovodili za 50-100mil sto im je prosjek 15-20 golova po sezoni nikad nisu napredovali u barceloni, uvijek im je taj broj golova bio limit…Dosta ljudi kritikuje Lewu da se ne zna sastaviti sa loptom ali sjetimo se isto Suareza da se mnogo puta lopta odbijala od njega kao o panj ali je uvijek zabijao… Mislim da bi se ovaj Swedjanin super uklopio u ekipu i ne vidim nikog drugog da bi bio bolje pojacanje za centarfora… Odbrana i napd su ok za sljedecu godinu, jedan bek se mozda moze nekako dovesti kao free transfer ili posudba… ali spic bi trebao biti prioritet zbog Lewinin godina
Ovaj svedjanin je perfektan igrac za ovaj nas stil igre, slicne je gradje ko leva,al je dosta brzi,tehnicki potkovaniji,gladan je golova i ima dobru hladnokrvnu zavrsnicu,snagu i jak sut, bas ono napadac vrhunski iz citanke, leva u nekom turbo modu jednostavno,vrlo slican i halandu

Bez obzira sto je neko skeptican sto dolazi iz slabije portugalske lige,vidi se odmah da ce to biti igracina ako ga povrede zaobidju i ako ubode pravi klub,a barca je perfektna za njega i on za nju,jer mogo bi se bas nadavat golova

Iz slabijih liga su dolazili i romario i ronaldo iz psv pa su ubijali, ronaldinjo iz tad slabe francuske lige...vidis ti na igracu da bi uspio, i suarez npr ja se sjecam kad je igro u ajaxu i nudili ga nama, nasi nisu ga uzeli i u liverpoolu je odmah ubijao, i na halandu se vidjelo u salzburgu da ce biti klasa itd itd

Sad kad su pravi spicevi klasni vrlo rijetka pojava, propustiti igraca kao sto je gyokeres je teski grijeh i zlocin, 70 80 miliona za njega se ispalti dati itekako, cim ode u jaci klub za godinu ce vrijediti jedno 120,zato nadam se da deco vec radi po tom pitanju nesto
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 22 maj 2025, 13:24

Ovaj Deco debil zaista hoće Liverpoolovog otpatka da dovede u klub. Kakvi kreteni vode transfer politiku Barcelone, to je za plakati.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 maj 2025, 13:51

Moze li se blokirati i bar smanjiti uticaj retardiranog Deca ?
Nadam se da ce Flick odbiti sve njegove maloumne prijedloge.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 maj 2025, 13:55

let3 je napisao/la:
22 maj 2025, 13:51
Sjećaš se kad smo pričali kako ćemo Zubizaretu od blata praviti, ima tome i 10 godina :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 maj 2025, 14:26

Rajaz je napisao/la:
22 maj 2025, 13:55
let3 je napisao/la:
22 maj 2025, 13:51
Sjećaš se kad smo pričali kako ćemo Zubizaretu od blata praviti, ima tome i 10 godina :mrgreen:
Ma ne mogu se porediti nikako.
Mascherano, Ter Stegen, Rakitic, Alba itd, svi dovedeni za sicu - Zubizareta je bio ajatolah za ovog idiota Deca.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 22 maj 2025, 18:39

Jos lik izjavi kako ne trazi bekove, a jedini ozbiljni bek u ekipi nam Balde. Nemas u ekipi klasicnog desnog beka za prvih 11 (Kounde je tu prinudjen da igra). Niti imaš ozbiljne zamjene.

A današnji fudbal se fakticki zasniva na bekovima. Živ primjer je Real kako se povrijedi Carvajal i ns drugoj strani Mendy koji je vise bio out nego spreman za igru, likovi primaju po 2,3 gola na tekmu. Arsenal im uvalio 5 na 2 utakmice, mi na 4 utakmice prosjek 4 gola. Dzabe ti napad i veza, ako ti zabija ko stigne.

Golman, bekovi, lijevo krilo, napadac.
To bi trebao biti minimum. I pazi on može za 120mil dovesti recimo Gyokeresa i Williamsa. A yebes ga ako nece lik dati 100 mil za Diaza ili Leaa i posle plakati kako nemamo financije za nesto vise.
A sve mi se cini da cemo sa Ter Stegenom i Lewom ispasti kao sa onom klapom Piqur, Alba, Buskec gdje likovi vise nisu bili za taj nivo, a mi ih gurali sve dok sami nisu rekli dosta.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 maj 2025, 19:19

Lavcina je napisao/la:
22 maj 2025, 18:39
Jos lik izjavi kako ne trazi bekove, a jedini ozbiljni bek u ekipi nam Balde. Nemas u ekipi klasicnog desnog beka za prvih 11 (Kounde je tu prinudjen da igra). Niti imaš ozbiljne zamjene.

A današnji fudbal se fakticki zasniva na bekovima. Živ primjer je Real kako se povrijedi Carvajal i ns drugoj strani Mendy koji je vise bio out nego spreman za igru, likovi primaju po 2,3 gola na tekmu. Arsenal im uvalio 5 na 2 utakmice, mi na 4 utakmice prosjek 4 gola. Dzabe ti napad i veza, ako ti zabija ko stigne.

Golman, bekovi, lijevo krilo, napadac.
To bi trebao biti minimum. I pazi on može za 120mil dovesti recimo Gyokeresa i Williamsa. A yebes ga ako nece lik dati 100 mil za Diaza ili Leaa i posle plakati kako nemamo financije za nesto vise.
A sve mi se cini da cemo sa Ter Stegenom i Lewom ispasti kao sa onom klapom Piqur, Alba, Buskec gdje likovi vise nisu bili za taj nivo, a mi ih gurali sve dok sami nisu rekli dosta.
Slozio bi se sa svim osim s ovim za ter stegena,on i leva su razlicite price, za golmana te godine nisu teret ko za napadaca, ter stegen je golmancina koji ce vjerujem brzo se vratiti u formu i ne treba tu nikakvo pojacanje, scesni ko zamjena i taman je to, no leva je druga stvar,njemu je zamjena trebala i za ovu,a kamoli sa sledecu godinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 maj 2025, 19:20

Ne mora niko doci, samo nek ode poljska raga zajedno sa svojom platom.
Eto, jel posteno :mrgreen:

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 22 maj 2025, 23:00

Hocu reci, da se treba dovesti zamjena za Matsa, kao tad kad smo imali Brava i Matsa. Ovako Szcesny koji ce opet u penziju i Inaki na kojeg se ocito ne računa vise. I koji ce izgleda otici nakon ove sezone. Znaci treba ti neko, ko ce u buducnosti biti prvi golman. Sad ga dovedes, pa neka sezonu/dvije bude tu i kad zatreba imaš vec spremnog golmana.

O napadu je suvisno trošiti rijeci. Bude li Lewa i dalje glavna uzdanica piši propalo. Tako su i Suareza forsirali i nikad mu nisu doveli igraca, koji bi ga nekad mogao zamjeniti i da mu u toku sezone bude podrska, da ga rastereti sa svojim minutama.
Tako mi i Lewu sad gonimo dok god moze. A nemas zamjenu u ekipi uopste koji je klasična 9ka. Torres to nije, protiv Intera se najbolje vidjelo. Jednostavno nema visinu za tu poziciju.
I danas sutra, kad Lewa kaže dosta ili se povrijedi, kao sad, naši ce tek onda panicno ici u kupovinu 9ke i normalno, da ce tad preplatiti igraca. Kao sto smo Coutinha i Dembelea.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 23 maj 2025, 15:24

Za početak, prvi ode Fati. Njegov broj i plata malom Yamalu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 maj 2025, 23:57

jasonstatham je napisao/la:
23 maj 2025, 15:24
Za početak, prvi ode Fati. Njegov broj i plata malom Yamalu.
Valjda mu nece i fatijeva nafaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 maj 2025, 00:25

Lavcina je napisao/la:
22 maj 2025, 23:00
O napadu je suvisno trošiti rijeci. Bude li Lewa i dalje glavna uzdanica piši propalo. Tako su i Suareza forsirali i nikad mu nisu doveli igraca, koji bi ga nekad mogao zamjeniti i da mu u toku sezone bude podrska, da ga rastereti sa svojim minutama.
Tako mi i Lewu sad gonimo dok god moze. A nemas zamjenu u ekipi uopste koji je klasična 9ka. Torres to nije, protiv Intera se najbolje vidjelo. Jednostavno nema visinu za tu poziciju.
Da, Lewa je čak čitav jedan centimetar viši od Ferrana :mrgreen:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 maj 2025, 00:45

Barcelona nakon Alissona i Van Dijka finansira Liverpool za još jedan spektakularan transfer u vidu Wirtza kupovinom polovnog Diaza

Redsi imaju svog čovjeka u klubu, nema drugog objašnjenja :mrgreen:

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 24 maj 2025, 12:38

Nije to baš do te mjere tako.
Liverpool ima u šteku love nakon propalog transfera Caiceda.
Prodaće se mrtvi Nunez i tu se može uzeti pristojna cifra.
Diaz ima tržišnu vrijednost 85 mil evra i za to postoji razlog.
Iako, po meni, veći izazov ima Hansi da posloži odbranu i za tu namjenu dovede adekvatne, brze, okretne defanzivce.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Dinhooo
Kontakt:

Post Postao/la Dinhooo » 24 maj 2025, 12:49

Rajaz je napisao/la:
24 maj 2025, 00:25
Lavcina je napisao/la:
22 maj 2025, 23:00
Da, Lewa je čak čitav jedan centimetar viši od Ferrana :mrgreen:
Ne vjerujem da su tacni podaci kod njega i Cubarsija. Onako kad ih vidis sa drugim igracima prije mi se cine oko 1.80cm.
Lewa je bas osjetno visi od Ferana i zna jednostavno bolje igrati glavom.

Gyokeres bi bio idealan, ima bas sve brzinu, snagu, igru glavom, napadacki instinkt.
Protiv Man Citija me bas ubijedio, pojeo im je stopere

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 24 maj 2025, 16:26

Mislim da Sporting ne bi ispod 80 miliona pristao na Gyokeresa. Vrhunski napadač sigurno, ima par godina na top nivou pred sobom. Ne treba otpisati ni Šeška, recimo on je još mlad, sličan je stil Lewi, ali ga još možeš isprofilirati kako klub želi. Piše se dosta i za Juliana, ruku na srce, nije ostvarivo, a najbolja bi opcija bila.

Pored špica sigurno da treba još jedno krilo ili špic za rotacije, ukoliko bi se dovodio Nico Williams, to je top, za prvih 11 i budućnost. Ostvarivost, uz novog špica jako teško, ima klauzulu od 58 miliona €, što nije puno i za takvog igrača vrijedi dati sigurno. Plus što on ima taj link sa Pedrijem i Yamalom iz Španije. Jedna od sigurno kvalitetnijih opcija jeste Jonathan David, bit će free, kvalitet, mlad još uvijek, za rotacije top, a sigurno da kvalitetom se može izboriti i za veću minutažu.

Još gdje bi definitvno morali potražiti igrač jeste odbrana, spominjao se Laporte da će ugovor raskinuti u Saudiji, on bi bio odličan dodatak ovoj ekipi, iskustvo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 maj 2025, 00:33

Potpuno idiotska prica je oko ovog diaza, jasno je da igramo sa dva krila j da su lamin i rafinja produzili ugovore,da tu poziciju igra i feran i veoma jasno je da tu ima jos samo jedno mjesto zanekog rezervnog igraca jeftinog ala rashword na posudbu, ili neko dijete koje obecacava ili nekog starohana da pokrije to kad zatreba povremeno, dovodit tu covjeka od 80 miliona je zesca budalastina

A u slicu imas samo jedno rjesenje koje ima 37 godina u guzici, a imas tog gjokeresa zvijer koji kosta jsto toliko koliko i diaz

Ako deco i ne pokusa dovest gjokeresa a daju pare za diaza treba ga objesit za precku na kamp nou,i njega i onoga ko mu to dozvoli
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 maj 2025, 08:31

Dovođenje igrača iz Engleske je glupost,jer tamo najlošiji prvotimac neke ekipe košta 20 miliona... ima J.Amerika , Portugal, Francuska, Njemačka, Italija...

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 25 maj 2025, 10:29

Treba Demirovica dovest

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.