Ovaj svedjanin je perfektan igrac za ovaj nas stil igre, slicne je gradje ko leva,al je dosta brzi,tehnicki potkovaniji,gladan je golova i ima dobru hladnokrvnu zavrsnicu,snagu i jak sut, bas ono napadac vrhunski iz citanke, leva u nekom turbo modu jednostavno,vrlo slican i halanduFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:27Iskreno ja bih sve ulozio na Gyokeresa jer treba nam spic koji moze isporuciti +40 golova po sezoni… Ovo zvuci nestvarno ali Barcelona je uvijek bila dobra kad je imala napadaca koji je gladan golova… Ovi napadaci sto su se dovodili za 50-100mil sto im je prosjek 15-20 golova po sezoni nikad nisu napredovali u barceloni, uvijek im je taj broj golova bio limit…Dosta ljudi kritikuje Lewu da se ne zna sastaviti sa loptom ali sjetimo se isto Suareza da se mnogo puta lopta odbijala od njega kao o panj ali je uvijek zabijao… Mislim da bi se ovaj Swedjanin super uklopio u ekipu i ne vidim nikog drugog da bi bio bolje pojacanje za centarfora… Odbrana i napd su ok za sljedecu godinu, jedan bek se mozda moze nekako dovesti kao free transfer ili posudba… ali spic bi trebao biti prioritet zbog Lewinin godinaRomariooo je napisao/la: ↑21 maj 2025, 08:48Nico wiliams po meni nije potreban, skupo krilo dovoditi ako ce ostati rafinja po meni nema smisla,puno bolje dovesti je rashworda na posudbu neku i nek bude zamjena, vjerovatno bi flik od njega kao i od mnogih drugih napravio pismenog igraca.
Nico wiliams je cijenom negdje ko i gyokeres,samo sto je ovaj potrebniji dosta i dosta bolji igrac i bolje investirati velike pare u njega jer spic je potrebniji od krila, sa rafinjom i yamalom, te feranom i eventualnom rashwordom ko zamjenama krila bi bila popunjena taman
Nico je onako po meni igrac koji ima talent,al veliko pitanje dal ce izrasti u igracinu il ce onako biti toplo hladno igrac za kluba kakav je bilbao i sl
Bez obzira sto je neko skeptican sto dolazi iz slabije portugalske lige,vidi se odmah da ce to biti igracina ako ga povrede zaobidju i ako ubode pravi klub,a barca je perfektna za njega i on za nju,jer mogo bi se bas nadavat golova
Iz slabijih liga su dolazili i romario i ronaldo iz psv pa su ubijali, ronaldinjo iz tad slabe francuske lige...vidis ti na igracu da bi uspio, i suarez npr ja se sjecam kad je igro u ajaxu i nudili ga nama, nasi nisu ga uzeli i u liverpoolu je odmah ubijao, i na halandu se vidjelo u salzburgu da ce biti klasa itd itd
Sad kad su pravi spicevi klasni vrlo rijetka pojava, propustiti igraca kao sto je gyokeres je teski grijeh i zlocin, 70 80 miliona za njega se ispalti dati itekako, cim ode u jaci klub za godinu ce vrijediti jedno 120,zato nadam se da deco vec radi po tom pitanju nesto