Pa nekako uradit ćemo šta je najbolje za klub, vidjet ćemo kakva će biti situacija, nekako meni ne obećava. Nije mi niko ništa hakovao. Još je spomenuo da ne zna kakva će bit situacija oko saveza, suđenja mislim da ga to odbija.nokee je napisao/la: ↑24 maj 2025, 06:39Tebi je neko hakovao acc izgleda. Po čemu zaključi da ne djeluje obećavajuće? Lijepo covjek rece da ce sjesti s Ismirom i kako Sarajevo treba izgledati itd. Bas obećavajuće!jurisicduska je napisao/la: ↑23 maj 2025, 21:28Po ovom sto je izjavio ne djeluje obećavajuće da će ostati.
Nekako indirektno kao da poručuje da se mora dosta toga poklopiti i da ne može davat 100% ako se ne može baviti samo trenerskim poslom, nego mora i sudijama i ostalim sranjima u ovoj državi.
Ja bih bio najsretniji da ostane ali ne obećava.
Ja opet kazem što se tiče Zekića, nismo imali boljeg trenera. Da je bio u situaciji kao kad je liga bila "normalna" kao recimo Husref, osvoji bi duplu krunu. Sad osim lopovluka imas i dva kluba koja su igrala grupe u Evropi, samim tim sa mnogo vise novca raspolažu nego prije. O sudijskim lakrdijama i koliko smo direktno oštećeni neću. Zrinjski i Borac NI JEDNOM krupnije nisu oštećeni. Sve to kad stavis na vagu, odlicno je on izvukao sezonu.
Nikako da kaže ostajem
Ja bas i zbog tog pišem. Konačno imamo trenera koji je kompletan paket po onom sto ovaj klub treba da predstavlja , ima manire, profesionalac , sportista od glave do pete i gospodin. Poštuje rivale , ne podcjenjuje nikog, želi samo da trenira i da uživa u tom, ne zanima ga mahala.
Evo ja se dobrovoljno javljam Mirvicu da mu završim da ga niko nikad ne pokrade na zelenom terenu ako oni ne znaju kako. Malo mi je nemoguce da to ne urade sa tolikim parama. I samo pošteno. Ne treba nam nikakva protekcija samo fer uslovi.