Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ne znam ko prenosi ovu utakmicu Hajduk - Dinamo na arena sport 1, ali meni lično jako iritatantan glas. Srećom pa ga nema nigdje drugo osim izgleda u prenosima HNL
Kakva je dernjava Aldina na tekmi finala Championshipa... Nadao sam se da ćemo imati priliku slušati Filipa jer on radi za Srbiju, ali ništa.
Filipa ćemo slušati u snimku
Jbg i zaposlili su ih da bi radili ovako bitnije tekme. Naredne sedmice naši idu i na 2 preostala Uefina finala
Meni je normalan zvuk mada kad njega slušam, zbog boje glasa, sve djeluje čudnije.
Novinarska ekspedicija nas blamira na Kipru gore od onog nesretnog plejmekera. Upadaju na press i poslije ostalih utakmica u grupi i postavljaju glupa pitanja, uspjeli su iznervirati i Scariola. Nurkiću postavljaju podla pitanja ne bi li šta rekao protiv Adisa. Pita onog mladog španskog beka da li je sad veći pritisak na Španiju nego na BiH i on im odgovori pa ga opet pita isto to pitanje o većem pritisku samo malo drugačije. Jedan se hvali i da je u prolazu dobacivao Džikiću da će izgubiti od nas 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Najbolji komentator na Areni je Vuk Uljarevic, tip je sve ono sto bi Filip Markovic htio da bude.
Nema ni Filip prostora, onih par starijih komentatora prenose sve derbije svih liga i lp, ulijenili se i dosadni do neba onda Filip dobije Wolverhampton - Burnley da komentira, to ne gleda 50 kladionicara mozda samo. Ovaj Vuk skotsku prenosi? Jucer Hearts - Celtic ako je to on bio, vrhunski komentator, ali gdje ce pored Nikole Radocaja ista dobitQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:56Najbolji komentator na Areni je Vuk Uljarevic, tip je sve ono sto bi Filip Markovic htio da bude.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jest, to je taj ja ga se sjecam jos sa SK kad su Skotsku radili i uvijek sam se pitao kako moze Gojkara biti ispred ovog lika pa frajer je space shuttle za 90% komentatora, mada je on licno rekao da vise voli ove lige koje slabo zeli da radi, al da ne bjezi normalno ni od liga 5.Sheyi je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:31Nema ni Filip prostora, onih par starijih komentatora prenose sve derbije svih liga i lp, ulijenili se i dosadni do neba onda Filip dobije Wolverhampton - Burnley da komentira, to ne gleda 50 kladionicara mozda samo. Ovaj Vuk skotsku prenosi? Jucer Hearts - Celtic ako je to on bio, vrhunski komentator, ali gdje ce pored Nikole Radocaja ista dobitQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:56Najbolji komentator na Areni je Vuk Uljarevic, tip je sve ono sto bi Filip Markovic htio da bude.![]()
Filip je dobar komentator, meni samo ide na zivce sto se previse dere, bukvalno sad kad prenosi konstantno zvuci napeto i ne postoje 2 minute gdje prica normalnim glasom u toku tekme.
Arena ima par solidnih komentatora koji rade Engleze Spance i Ligu prvaka, a dosta ih ima ispodprosjecnih, ni bojom glasa ni nacinom na koji prenose nisu nista spec.
Izgovor imena igraca je cirkus, pa barem danas mozes u 3 klika saznati kako igrac izgovara svoje ime jer su ti klipovi dostupni svakome samo ako zelis da saznas, ali ne pravit cu se pametan i Viktora Jokeresa zvat Djokeresh
Uzimajući u obzir etničko porijeklo (mađarsko), pravilno je Đokereš.
Ja sam ga zapamtio ovdje jer sam uzivo gledao ovu utakmicu i od tog trenutka ga strasno gotivim.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 okt 2025, 16:04Jest, to je taj ja ga se sjecam jos sa SK kad su Skotsku radili i uvijek sam se pitao kako moze Gojkara biti ispred ovog lika pa frajer je space shuttle za 90% komentatora, mada je on licno rekao da vise voli ove lige koje slabo zeli da radi, al da ne bjezi normalno ni od liga 5.Sheyi je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:31Nema ni Filip prostora, onih par starijih komentatora prenose sve derbije svih liga i lp, ulijenili se i dosadni do neba onda Filip dobije Wolverhampton - Burnley da komentira, to ne gleda 50 kladionicara mozda samo. Ovaj Vuk skotsku prenosi? Jucer Hearts - Celtic ako je to on bio, vrhunski komentator, ali gdje ce pored Nikole Radocaja ista dobitQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:56Najbolji komentator na Areni je Vuk Uljarevic, tip je sve ono sto bi Filip Markovic htio da bude.![]()
P.S.- zamrznu Juka Mirona ovdje, tek sad nakon 4 godine vidim da je on zapravo trenirao Ried tada
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma evo ovaj video je dovoljan dokaz kakav majstor svog posla je Vuk, nadam se da ce poceti raditi EPL i Ligu prvaka, zasluzuje najbolje utakmice.
Kako se ovaj komentator zove, par puta sam ga upratio dok prenosi ove juznoamerikance?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zahvaljujem.
Ovaj što radi Napoli je korektan.
Trenutno korisnika/ca: darkangel4 i 4 gosta.