Ma znam i ja da mogu na mobitelu i laptopu, ali zanima me da li ima opcija na TV
FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
Ako imaš play store na TV-u onda samo ukucaš Voyo i provjeriš.guadalupe je napisao/la: ↑24 maj 2025, 10:04Ma znam i ja da mogu na mobitelu i laptopu, ali zanima me da li ima opcija na TV![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ne moze gledati ovaj event na voyo ako je iz Bosne jer ce na voyo.ba biti samo repriza u nedelju. Prenos za ljude iz BiH, uzivo, dakle ne repriza, je na fnc.tv.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Fabjan je cak favorit prema kladionicama protiv HatefaDenno je napisao/la: ↑24 maj 2025, 06:58Gotivio sam godinama Ilica do dolaska u fnc, ali ovo je vec previse. Sta sad je dr. Dimitrievic poznatiji i od Hausa, Ilic ima samo jednu bolest i nalazi mu se u glavi. Nego zayebase Fabijana, Stosic se na vrijeme povukao, Hatef je ozbiljan igrac ubit ce Fabijana. Dobar hype oko eventa, a mene iskreno samo zanima duel Bojkovic-Janicic, Janicic nakon svega mora dobit ovo ili neka napusti sport.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Gumistucna
- Kontakt:
Za link pišite u pp
Djeluje siguran u pobjedu, i to jako rano kako kaze. Samo Hatef 7 godina je bez poraza pa cemo vidjeti.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 11:03
Fabjan je cak favorit prema kladionicama protiv Hatefa
Puna arena, radi fnc posao.
embrace the chaos
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Ima li kakvih linkovaaa
- AshburtonG
- Kontakt:
Strasna zavrsnica Stankovica. 
Ugasio ga Krofak kao televizor.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
lol, da ga nije sramota (Ilić), sa kim se on borio, ovo je smijesno
- AshburtonG
- Kontakt:
Kako ce ovo age well, kad ga opet prebije Fabijan. 
Odbio klosar i Barbira i Vrtacica, a sad proziva kad je dobio lika koji je tesko KO pretrpio prije 6-7 dana.
Odbio klosar i Barbira i Vrtacica, a sad proziva kad je dobio lika koji je tesko KO pretrpio prije 6-7 dana.
Mogli su mu naci realno boljeg borca, prosli fnc je bio dosta kvalitetniji od ovog danas
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
Viska barsa viska katalunja
Viska barsa viska katalunja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma objektivno zadnje dvije borbe vrijedi ispratiti ovo ostalo teška smijurija.
slazem se, i ovo sta su pokazali Vaso i Ilic je smijesno (jedan pobjedio prstom u oko, a drugi se borio sa amaterom koji je doživo teski KO prije par dana)jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:37Ma objektivno zadnje dvije borbe vrijedi ispratiti ovo ostalo teška smijurija.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Negucic i onaj odlicni Poljak je potencijalno dobra borba. Takodje Zdravkovic je dobio zamjenski nezgodnog protivnika, nije neka kanta, tako da bi i to moglo biti dobro.jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:37Ma objektivno zadnje dvije borbe vrijedi ispratiti ovo ostalo teška smijurija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.