Dodik im urucio pehar
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U ponedjeljak imaju sastanak u Sarajevu u vezi licenciranja. Igrace ipak oni i to u Laktasima. Stadion ima skoro sve uslove, od prilaza, parkinga, natkrivene tribine, odvojene tribine za goste.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:13Dodik im urucio peharNema sanse da ne dobiju
Mozda samo trebaju da dorade svlacionice, a ako su reflektori uslov, mogu se brzo srediti. Gradonacelnik im je direktno ukljucen u rad kluba.
Deket u Željezničaru 

-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jos jedan veliki njihov problem.Ja ne znam zasto oni misle da su mamac za bilo koga a pogotovo ovu djecu kojoj bas nista osim imena ne mogu ponuditi.Svaki rok lupaju neke skroz nerealne igrace na kraju se zadovoljavaju sa Sukilovicem,Karamarkom,Karjasevicem,Vukojom,Djoricem,Lagumdzijom itd
I nasi bas pretjeruju nekada ali znamo i iznenaditi,oni su trenutno na trzistu u rangu Sirokog/Veleza ako i to.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Provalla koju samo oni mogu izvaliti, mali već sada ima ozbiljne ponude.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:13Jos jedan veliki njihov problem.Ja ne znam zasto oni misle da su mamac za bilo koga a pogotovo ovu djecu kojoj bas nista osim imena ne mogu ponuditi.Svaki rok lupaju neke skroz nerealne igrace na kraju se zadovoljavaju sa Sukilovicem,Karamarkom,Karjasevicem,Vukojom,Djoricem,Lagumdzijom itd
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sad ce oni pocet da prizivaju nase bivse igrace,to rade svake sezone i to im je fetis od Ikica pa do ostalih bez obzira sto su ih doticni pi.sali gdje su stigli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:13Jos jedan veliki njihov problem.Ja ne znam zasto oni misle da su mamac za bilo koga a pogotovo ovu djecu kojoj bas nista osim imena ne mogu ponuditi.Svaki rok lupaju neke skroz nerealne igrace na kraju se zadovoljavaju sa Sukilovicem,Karamarkom,Karjasevicem,Vukojom,Djoricem,Lagumdzijom itd
I nasi bas pretjeruju nekada ali znamo i iznenaditi,oni su trenutno na trzistu u rangu Sirokog/Veleza ako i to.
I vi uzmete pisanje hulahopke za tog malog kao ozbiljnim. Pokušavate to da ismijavate, a znate ko ga je spomenuo. Baš su vam loši pokušaji.
- PeppermintSA
- Kontakt:
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:051921boy je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:40Po njega je Sevilla dolazila da ne spominjem ove regionalne ekipe Zvezda Maribor Dinamo Celje Partizan. Andy Bara ga hoce u svojoj agenciji. Nemamo mi njemu sta ponuditi. Treba biti realan.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:29Zasto to mislis? Dijete je kadet, uz dobre uslove roditelji ce pristati vjeruj mi !
Pricas sad vec nebuloze, za agencije ne znam , uz dobre uslove ja garantujem da bi pristao
ovi su potpuno prsli
- Riquelme1921
- Kontakt:
Šta tebe boli briga. Imaš Banoviće za vikend. Pusti se ti Želje i Veleža to je premijer liga.avenija je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:10Hoće li biti utakmica odgođena ?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:18Veleža dobit i treci put ove sezone sad u nedjelju
I oni su nas prošle dobili tri puta
Moramo paziti na te stvari![]()
![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
- jurisicduska
- Kontakt:
Danas su sve dogovorili sa Kacunkom i golmanom Alenom Kenjarom...jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:44Ko za Graovca. Fol se spominje frajer porpisao za FCSB![]()
Ipak Kacunko nije propao još.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dobar je Kacunko rezerva u Gosku bio , pravo pojačanje za njih.
Kakav Kakcunko, nema nista od tog
Zeljeznicar ceka Bajica (31), Gojaka (28), Alica (25), Jaganjac (21)… Garcevic (19) je vec potpisao i bice tu za Europu
Zeljeznicar ceka Bajica (31), Gojaka (28), Alica (25), Jaganjac (21)… Garcevic (19) je vec potpisao i bice tu za Europu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ako pitari dovedu Begovica pocece i Dzeko razmisljat
Doce i on kad tad sigurno
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- NerminFatic
- Kontakt:
Nerealno je po meni dobiti Rijada a i gdje ces s postojecim napadacima. Guzva a stoperi gori od Goska. Sve dati za dva bolja stopera i s Garcevicem i Jaganjcem pokusati napraviti nesto novo. Steta za Graovca, ako je istina.
Pa rijesili bi se Krpica i Dangubica, a doveli Bajica, Jagnjaca (21, a Lausevica (19) bi ostaviliNerminFatic je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:05Nerealno je po meni dobiti Rijada a i gdje ces s postojecim napadacima. Guzva a stoperi gori od Goska. Sve dati za dva bolja stopera i s Garcevicem i Jaganjcem pokusati napraviti nesto novo. Steta za Graovca, ako je istina.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- PeppermintSA
- Kontakt:
Džeko jedino ako Ljajić ne dođe. Ako Ljajić dođe, onda će se zadovoljiti Bajićem i Gojakom.
Ovi se već slažu sa imenom kluba. KaćunkoVanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:49Danas su sve dogovorili sa Kacunkom i golmanom Alenom Kenjarom...jurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:44Ko za Graovca. Fol se spominje frajer porpisao za FCSB![]()
Ipak Kacunko nije propao još.
Trenutno korisnika/ca: fks74, Giuseppe1, Marokanci58 i 21 gost.