FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
cijelo ovo vrijeme bio sam za to da se ovaj prvi el classico odigra onako rezervisano, da se stedi snaga za naredne, ali kako se utakmica primice i adrenalin raste, sve nesto kontam, hebo sve, treba ih zgazit odmah, izbaciti ih iz vinkla i osramotiti, kasnije sta bog da
Častim gajbom piva onoga ko mi pošalje link koji ne štopa.
P.S. Poserem se na Elob.
najbolje ti je da skines programc sopcast, ono sopcast free download i to, i kad ga instaliras, ides na stranicu myp2p.eu, nadjes podstranicu real barcelona, i onda u moru linkova koji se otvore trazis one koji se gledaju preko sopcasta, kliknes tu i program se automatski otvara, ispocetka minut dva treba da se napuni, i onda kasnije nema stopanja ako je brz internet, al opet nemoj uzimati velike brzine, gledaj da je sto manja, i nema problema onda
Častim gajbom piva onoga ko mi pošalje link koji ne štopa.
P.S. Poserem se na Elob.
najbolje ti je da skines programc sopcast, ono sopcast free download i to, i kad ga instaliras, ides na stranicu myp2p.eu, nadjes podstranicu real barcelona, i onda u moru linkova koji se otvore trazis one koji se gledaju preko sopcasta, kliknes tu i program se automatski otvara, ispocetka minut dva treba da se napuni, i onda kasnije nema stopanja ako je brz internet, al opet nemoj uzimati velike brzine, gledaj da je sto manja, i nema problema onda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Nadam se da ste mirni, popijte soli i vode i sve ce biti ok... hohooooo
Ako nastavi da radi kao što sada radi, sutra pijemo gajbupacovi_tu_ima je napisao/la:http://www.veetle.com/index.php/channel ... a31f6e460c

http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
fakat radi ko švicarski sat. samo da ga ne ureknemoBIG je napisao/la:Ako nastavi da radi kao što sada radi, sutra pijemo gajbupacovi_tu_ima je napisao/la:http://www.veetle.com/index.php/channel ... a31f6e460c

Meni već štopapacovi_tu_ima je napisao/la:fakat radi ko švicarski sat. samo da ga ne ureknemoBIG je napisao/la:Ako nastavi da radi kao što sada radi, sutra pijemo gajbupacovi_tu_ima je napisao/la:http://www.veetle.com/index.php/channel ... a31f6e460c

http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
radi sve jbg dok ne pocne tekme i ne navale se milioni ljudi
meni je sopcast zakon, evo vec sam ga otvorio i ide slika ekstra, on kad krene nema kasnije stopanja, jeste da je kineski neki kanala, al hebaji ga
meni je sopcast zakon, evo vec sam ga otvorio i ide slika ekstra, on kad krene nema kasnije stopanja, jeste da je kineski neki kanala, al hebaji ga
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Daj i meni taj kanal sa sopcasta i ja tu gledam.Romariooo je napisao/la:radi sve jbg dok ne pocne tekme i ne navale se milioni ljudi

FK Pjetlovi
@ Romario
daj taj link za sopcast ja gledam evo na nekom ruskom dobar je zasad , daj ti taj kineski da vidim jel bolji sta , kakva je slika tu ?
daj taj link za sopcast ja gledam evo na nekom ruskom dobar je zasad , daj ti taj kineski da vidim jel bolji sta , kakva je slika tu ?
BvB Echte Liebe !!!
Ja gledam preko sopcasta ruski program slika ko mlijeko e sad vidjet cemo kad pocne hoce li stopat zasad je sve okDamir_BvB je napisao/la:@ Romario

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
daj pojasnite mi oko sopcasta...ne znam se ja tu snaci nikako...samo pozuriteeeeeeee
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ee nasta smo mi spali ... da na ni na jednom mogucem kanalu nema prenosa ....
puuuu ... i drzava i sve vise nek ide u tri lijepe ....

puuuu ... i drzava i sve vise nek ide u tri lijepe ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
evo ga, dobra je slika, kad otvorite ovo, prvi link gore na cijelovom ovom spisku, dakle onaj prvi odozgo samo na play, sopcast ko ima automatski ce se otvoriti i gledajte
evo ga, dobra je slika, kad otvorite ovo, prvi link gore na cijelovom ovom spisku, dakle onaj prvi odozgo samo na play, sopcast ko ima automatski ce se otvoriti i gledajte
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mole se svi roditelji da se djeca mladja od 21 godine premjeste u drugu sobu

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- skyisthelimit
na ovom gore linku jos bolja slika preko sopcasta je dole otprilike deseti link po redu gdje je brzina 530Romariooo je napisao/la:http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Po prvi put cu veceras gledati opusteno utakmicu Barcelone, jer ja licno smatram da ovaj El Clasico nije toliko bitan - naravno bitna je svaka utakmica ali u nastavku sezone ocekuju nas jos vaznije utakmice. Slazem se s @romariom kada kaze da igraci nisu roboti i da treba nekad povuci rucnu, jer i da nas veceras dobiju opet imamo +5 sto ce tesko stici s obzirom da imaju tezi raspored nakon El Clasica. Vazno je ono najbolje ostaviti za Srijedu i za LP i mislim da bi im tu zadali zavrsni udarac.
PS: Ovaj Elob ili ti ga sada Telemach je uvijek bio supak pa me i ne cudi sto nemamo mogucnost na TV-u utakmicu.

PS: Ovaj Elob ili ti ga sada Telemach je uvijek bio supak pa me i ne cudi sto nemamo mogucnost na TV-u utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Meni pise: Firefox doesn't know how to open this adress, a skino sam sopcast, ostalo sve stopa pc mi karinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaT-MAC je napisao/la:daj pojasnite mi oko sopcasta...ne znam se ja tu snaci nikako...samo pozuriteeeeeeee
Joj **** ti film glupi.Moram na internetu gledat utakmicu,a imam Arene. ccc
Roditelji mi vise film vole nego utakmicu.
Roditelji mi vise film vole nego utakmicu.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.