Mozes komotno reci:
-Bujrum, kod nas nema pritiska. Mozes raditi sta hoces
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mozes komotno reci:
E upravo to.
Hahhahah kakvo razmišljanje i kakav komentar. Ako si zaposlen, zamisli u svom cv-u izbrises poslodavca koji te hrani? Dalje, ako nije toliko relevantan IG a obojica dotičnih ( pogotovo progutalac) ne silaze sa istog, zašto su to uradili? Šta misliš? Dalje, podrška njih dvojice navijačima, a velika većina kao ne podržava navijače tako što ne briše na IG-u poslodavca? Druze razmišljanje ti je na nivou djeteta, bez uvrede ali je takotuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:35Ovo sto je Leao obrisao a pročita maloprije i Mike AC Milan sa ig to ne znači da odlaze nije ig ozb i relevantan. Ja bi ovo više pročitao kao neki znak podrške navijacima i protesta zvijezda protiv katastrofalnog vodjenja kluba. Jer Milan je trenutno taoc nadobudnih šerifa koji ne znaju posao i vlasnika kojem je sve ravno i koji je Milan uzeo jer mu je došlo da se igra menadžera.
Brate ti upravo uporedi ig i cv, onda bi mi poslodavac po tom tvom tražio ig da pregleda na razgovoru za posao.Adi33 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:07Hahhahah kakvo razmišljanje i kakav komentar. Ako si zaposlen, zamisli u svom cv-u izbrises poslodavca koji te hrani? Dalje, ako nije toliko relevantan IG a obojica dotičnih ( pogotovo progutalac) ne silaze sa istog, zašto su to uradili? Šta misliš? Dalje, podrška njih dvojice navijačima, a velika većina kao ne podržava navijače tako što ne briše na IG-u poslodavca? Druze razmišljanje ti je na nivou djeteta, bez uvrede ali je takotuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:35Ovo sto je Leao obrisao a pročita maloprije i Mike AC Milan sa ig to ne znači da odlaze nije ig ozb i relevantan. Ja bi ovo više pročitao kao neki znak podrške navijacima i protesta zvijezda protiv katastrofalnog vodjenja kluba. Jer Milan je trenutno taoc nadobudnih šerifa koji ne znaju posao i vlasnika kojem je sve ravno i koji je Milan uzeo jer mu je došlo da se igra menadžera.
Nek Eliot proda i svoj dio može ga naplatiti masno, nisu mi jasni nikako ni kad su nas prodavali zašto odbise Arape i prodase ovom levatu. Nez ni kako se obogatio kad ovako ulaže i posluje.enzo777 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:27Jutro,
Jucer gledam onaj video na Insta sa sempremilan, o novom dogovoru Milan i ARAMCO. Tip govori da su oni vec odprije npr znali za odlazak Maldinija, i da se tu nesto kuhalo. I sad su saznali i za ovu vijest.
O cemu se radi? Karini se ne svida ovo sto radi Milan. Kao covjek koji radi na berzi previse mu je nesigurno ovo ulaganje u Milan. Kao uvidio je kod Juventusa da ni sa 200 milki € nisi siguran ucesnik Ch. Lige. On si je zamislio da je ovo NBA, dodes, promijenis upravu i samo se prosetas kroz ligu. Nazalost zaj*bo se. E sad posto je vidio da gubi, volio bi da se izvuce. U svemu tome pocetkom maja se ponudio Arapski savez poznat pod imenom ARAMCO (gledaj Formula 1), i oni bi da otkupe od Karine njegov udio. U svemu tome se uplice Eliott koji ne zeli da prepusti koku. Pa je trenutno zatezanje.
Pod vodstvom ARAMCA, oni zele da predaju klub Maldiniju i da se sve smijeni. Zbog toga je doveden Tare, ali jos nije trener, jer se ceka sta bi Maldini odlucio.
KAsnije sam vrtio po internetu, ima tu dima. Svugdje se spominje taj sastanak i volja ARAMCA da nas preuzme. Iskreno ne bitno hoce li ulagat ili ne, samo nek nam vrate Maldinija i Baresija. Otjeraj svo ovo smece iz kluba.
Znali neko od vas vise o ovoj temi?
Vjeruj da se to danas uveliko radi (fb barem), za razliku od ss.ba foruma na društvenim mrežama treba pazit šta se pišetuzlanskinacin je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:47Brate ti upravo uporedi ig i cv, onda bi mi poslodavac po tom tvom tražio ig da pregleda na razgovoru za posao.
Pa dobro al ono cv je obaveza svako će ga tražit i svako ima cv, a ig narucito kod fudbalera sluzi za marketing i neku samopromociju, ništa posebno ozbiljno sem to sponzorskog dijela, a mogu se slat preko njega razne poruke.Biscione je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:57Vjeruj da se to danas uveliko radi (fb barem), za razliku od ss.ba foruma na društvenim mrežama treba pazit šta se pišetuzlanskinacin je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:47Brate ti upravo uporedi ig i cv, onda bi mi poslodavac po tom tvom tražio ig da pregleda na razgovoru za posao.![]()
Izabrali Cardinalea jer je od njih uzeo kredit,tako da osim priliva od prodaje kluba imaju i priliv od kamate.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:51Nek Eliot proda i svoj dio može ga naplatiti masno, nisu mi jasni nikako ni kad su nas prodavali zašto odbise Arape i prodase ovom levatu. Nez ni kako se obogatio kad ovako ulaže i posluje.enzo777 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:27Jutro,
Jucer gledam onaj video na Insta sa sempremilan, o novom dogovoru Milan i ARAMCO. Tip govori da su oni vec odprije npr znali za odlazak Maldinija, i da se tu nesto kuhalo. I sad su saznali i za ovu vijest.
O cemu se radi? Karini se ne svida ovo sto radi Milan. Kao covjek koji radi na berzi previse mu je nesigurno ovo ulaganje u Milan. Kao uvidio je kod Juventusa da ni sa 200 milki € nisi siguran ucesnik Ch. Lige. On si je zamislio da je ovo NBA, dodes, promijenis upravu i samo se prosetas kroz ligu. Nazalost zaj*bo se. E sad posto je vidio da gubi, volio bi da se izvuce. U svemu tome pocetkom maja se ponudio Arapski savez poznat pod imenom ARAMCO (gledaj Formula 1), i oni bi da otkupe od Karine njegov udio. U svemu tome se uplice Eliott koji ne zeli da prepusti koku. Pa je trenutno zatezanje.
Pod vodstvom ARAMCA, oni zele da predaju klub Maldiniju i da se sve smijeni. Zbog toga je doveden Tare, ali jos nije trener, jer se ceka sta bi Maldini odlucio.
KAsnije sam vrtio po internetu, ima tu dima. Svugdje se spominje taj sastanak i volja ARAMCA da nas preuzme. Iskreno ne bitno hoce li ulagat ili ne, samo nek nam vrate Maldinija i Baresija. Otjeraj svo ovo smece iz kluba.
Znali neko od vas vise o ovoj temi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.