AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

koraj
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la koraj » 25 maj 2025, 08:11

memaga je napisao/la:
25 maj 2025, 00:15
A kako ce nekoga ( kad mislim na nekoga, mislim na neko "pojacanje" ) nagovoriti da dodje u Milan? Bas me zanima na koji nacin to planiraju, sta mozes ponuditi nekom pojacanju ?
Mozes komotno reci:
-Bujrum, kod nas nema pritiska. Mozes raditi sta hoces😊
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 25 maj 2025, 08:13

memaga je napisao/la:
25 maj 2025, 00:15
A kako ce nekoga ( kad mislim na nekoga, mislim na neko "pojacanje" ) nagovoriti da dodje u Milan? Bas me zanima na koji nacin to planiraju, sta mozes ponuditi nekom pojacanju ?
E upravo to.
Lako je sve to rasprodati i rastjerati a sta dalje.
Sta mozemo da ponudimo novim igracima da dodju?
Jedno veliko NISTA.
Ni LP ni EL niti neka stabilnost u klubu niti neka vizija plan i program.
Jer ljudi nije ni Milan vise sto je bio Milan pa da svi hoce da igraju a i Seria A nije ni blizu onoga sto je bila sve se to zna vec godinama unazad.
Oprobati zadrzati ovo sto se ima neke bas treba rastjerati a uloziti u kvalitetnog trenera!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 maj 2025, 08:29

Pa nek prodaju Thea i Leaa ne moraju Tijju
Il Club più titolato al mondo!

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 25 maj 2025, 20:35

Ovo sto je Leao obrisao a pročita maloprije i Mike AC Milan sa ig to ne znači da odlaze nije ig ozb i relevantan. Ja bi ovo više pročitao kao neki znak podrške navijacima i protesta zvijezda protiv katastrofalnog vodjenja kluba. Jer Milan je trenutno taoc nadobudnih šerifa koji ne znaju posao i vlasnika kojem je sve ravno i koji je Milan uzeo jer mu je došlo da se igra menadžera.

tiketoke
Kontakt:

Post Postao/la tiketoke » 25 maj 2025, 20:36

Jedva čekam vidjeti ovog Rejndersa u dresu Citya

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 maj 2025, 21:10

Najbezbolnije bi i bilo prodati Thea i Leaoa, gledajuci formu. Pa cak i Mike.
Ali valja komplet lijevu stranu onda nadoknaditi na vrijeme. A u nas sve ide kljakavo, vazda neke promjene u administraciji vodjenja kluba, ne znas ni ko ce ti biti trener za narednu sezonu, kako onda dovesti na vrijeme pojacanja i popuniti rupe uporedo.

Mike jeste imao losu sezonu, ali imao je i pregrst vrhunskih odbrana. Ali kako od njega nesto ocekivati kad su ti "bedem" u odbrani Tomori, Gabbia, Thiaw i Pavlovic, a ispred njih Fofana i/li Musah kao veznjaci od kojih ocekujes opstrukciju, prljavu igru, pomaganje odbrani. Ili RLC kad se upari sa jednom od te dvojice, znas da si u kur.cu.

Nakupio si 5 desnih bekova, a samo 1 lijevog. Pa jel to normalno covjece?
Imas 5 veznih igraca sezonu da izguraju, koliko i desnih bekova.
Ali zato imas 4 napadaca + Felix koji je vise SS, nego krilo. Mada se cak bolje po meni slanazio lijevo (ako se moze reci da se igdje snalazio), jer je tako nerijetko igrao i u drugim klubovima.

Jedina utjeha je sto ima igraca na pozajmici pa ces ih se rijesiti sad. Ali isto tako se i tebi vraca hamelj pa ne znas hoce li igdje otici. Ko god nas bude vodio u narednoj sezoni ce imati prepune ruke posla, zajedno sa SD i ostalim ljudima u Upravi, jer ce se dosta toga morati rjesavati vec u narednim sedmicama, a ne mjesecima, a ja uopste nemam povjerenja u sve to dok nas vodi onaj americki smrad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 25 maj 2025, 22:07

tuzlanskinacin je napisao/la:
25 maj 2025, 20:35
Ovo sto je Leao obrisao a pročita maloprije i Mike AC Milan sa ig to ne znači da odlaze nije ig ozb i relevantan. Ja bi ovo više pročitao kao neki znak podrške navijacima i protesta zvijezda protiv katastrofalnog vodjenja kluba. Jer Milan je trenutno taoc nadobudnih šerifa koji ne znaju posao i vlasnika kojem je sve ravno i koji je Milan uzeo jer mu je došlo da se igra menadžera.
Hahhahah kakvo razmišljanje i kakav komentar. Ako si zaposlen, zamisli u svom cv-u izbrises poslodavca koji te hrani? Dalje, ako nije toliko relevantan IG a obojica dotičnih ( pogotovo progutalac) ne silaze sa istog, zašto su to uradili? Šta misliš? Dalje, podrška njih dvojice navijačima, a velika većina kao ne podržava navijače tako što ne briše na IG-u poslodavca? Druze razmišljanje ti je na nivou djeteta, bez uvrede ali je tako

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 25 maj 2025, 22:18

Pa dobro, brisanje imena AC Milan iz biografije profila može da predstavlja neku vrstu revolta, poruku i upozorenje upravi kluba, ali bojim se da će prije biti da je ovo jasna poruka da napušta klub. Ako je tako, hvala mu za sve i sretno u nastavku karijere. 👍

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 maj 2025, 22:42

Ma nijedan nije ništa obrisao jer im nije ništa ni stajalo na profilu prije, navijači vole praviti senzacionalističke vijesti bez da uopšte provjere tačnost istih.

Joj vidi ovog brata Caviglije što pliva i radi greške, je li to taj novi italijanski Milan kojem težimo? :mrgreen: I Ricci se utopio u sivilo, sve sranje koje ne može nadomjestiti ni pola Reijndersa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 26 maj 2025, 00:29

https://www.pianetamilan.it/rubriche/mi ... 5-05-2025/

S druge strane, Furlani je preuzeo odgovornost i kaže da će "od sada sve biti drugačije" 😎

https://www.pianetamilan.it/calciomerca ... anche_free

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 26 maj 2025, 00:57

Italiano ostaje u Bologni. Allegri odlazi u Napoli umjesto Contea. Naši su priznali da su napravili greške a jedna od njih je ne dovođenje Contea. Sad neka isprave tu grešku. Ako znaju i umiju.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 26 maj 2025, 07:13

Ne vjerujem da će Conte doći u ovakav Milan, gdje igrači gledaju kako otići. Drugo plata i ono što Conte traži u Milanu neće dobiti
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 26 maj 2025, 08:27

Jutro,
Jucer gledam onaj video na Insta sa sempremilan, o novom dogovoru Milan i ARAMCO. Tip govori da su oni vec odprije npr znali za odlazak Maldinija, i da se tu nesto kuhalo. I sad su saznali i za ovu vijest.

O cemu se radi? Karini se ne svida ovo sto radi Milan. Kao covjek koji radi na berzi previse mu je nesigurno ovo ulaganje u Milan. Kao uvidio je kod Juventusa da ni sa 200 milki € nisi siguran ucesnik Ch. Lige. On si je zamislio da je ovo NBA, dodes, promijenis upravu i samo se prosetas kroz ligu. Nazalost zaj*bo se. E sad posto je vidio da gubi, volio bi da se izvuce. U svemu tome pocetkom maja se ponudio Arapski savez poznat pod imenom ARAMCO (gledaj Formula 1), i oni bi da otkupe od Karine njegov udio. U svemu tome se uplice Eliott koji ne zeli da prepusti koku. Pa je trenutno zatezanje.
Pod vodstvom ARAMCA, oni zele da predaju klub Maldiniju i da se sve smijeni. Zbog toga je doveden Tare, ali jos nije trener, jer se ceka sta bi Maldini odlucio.

KAsnije sam vrtio po internetu, ima tu dima. Svugdje se spominje taj sastanak i volja ARAMCA da nas preuzme. Iskreno ne bitno hoce li ulagat ili ne, samo nek nam vrate Maldinija i Baresija. Otjeraj svo ovo smece iz kluba.

Znali neko od vas vise o ovoj temi?

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 26 maj 2025, 08:47

Adi33 je napisao/la:
25 maj 2025, 22:07
25 maj 2025, 20:35
Hahhahah kakvo razmišljanje i kakav komentar. Ako si zaposlen, zamisli u svom cv-u izbrises poslodavca koji te hrani? Dalje, ako nije toliko relevantan IG a obojica dotičnih ( pogotovo progutalac) ne silaze sa istog, zašto su to uradili? Šta misliš? Dalje, podrška njih dvojice navijačima, a velika većina kao ne podržava navijače tako što ne briše na IG-u poslodavca? Druze razmišljanje ti je na nivou djeteta, bez uvrede ali je tako
Brate ti upravo uporedi ig i cv, onda bi mi poslodavac po tom tvom tražio ig da pregleda na razgovoru za posao.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 26 maj 2025, 08:51

enzo777 je napisao/la:
26 maj 2025, 08:27
Jutro,
Jucer gledam onaj video na Insta sa sempremilan, o novom dogovoru Milan i ARAMCO. Tip govori da su oni vec odprije npr znali za odlazak Maldinija, i da se tu nesto kuhalo. I sad su saznali i za ovu vijest.

O cemu se radi? Karini se ne svida ovo sto radi Milan. Kao covjek koji radi na berzi previse mu je nesigurno ovo ulaganje u Milan. Kao uvidio je kod Juventusa da ni sa 200 milki € nisi siguran ucesnik Ch. Lige. On si je zamislio da je ovo NBA, dodes, promijenis upravu i samo se prosetas kroz ligu. Nazalost zaj*bo se. E sad posto je vidio da gubi, volio bi da se izvuce. U svemu tome pocetkom maja se ponudio Arapski savez poznat pod imenom ARAMCO (gledaj Formula 1), i oni bi da otkupe od Karine njegov udio. U svemu tome se uplice Eliott koji ne zeli da prepusti koku. Pa je trenutno zatezanje.
Pod vodstvom ARAMCA, oni zele da predaju klub Maldiniju i da se sve smijeni. Zbog toga je doveden Tare, ali jos nije trener, jer se ceka sta bi Maldini odlucio.

KAsnije sam vrtio po internetu, ima tu dima. Svugdje se spominje taj sastanak i volja ARAMCA da nas preuzme. Iskreno ne bitno hoce li ulagat ili ne, samo nek nam vrate Maldinija i Baresija. Otjeraj svo ovo smece iz kluba.

Nek Eliot proda i svoj dio može ga naplatiti masno, nisu mi jasni nikako ni kad su nas prodavali zašto odbise Arape i prodase ovom levatu. Nez ni kako se obogatio kad ovako ulaže i posluje.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 26 maj 2025, 10:52

Vjerovatno Elliott želi da muze klub, proda dionice liku sa nesigurnim novcem, kasnije kada mu propadne ulaganje, kupi tj. vrati dionice i tako u krug. Arapi im ne odgovaraju jer imaju relativno stabilan priliv novca (nafta), također troše kao ludi i bez granica. Nama navijačima to bi bilo najbolje jer ako ništa uvijek klub bi bio konkurencija za titule u Seria A (PSG)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 26 maj 2025, 10:57

26 maj 2025, 08:47
Brate ti upravo uporedi ig i cv, onda bi mi poslodavac po tom tvom tražio ig da pregleda na razgovoru za posao.
Vjeruj da se to danas uveliko radi (fb barem), za razliku od ss.ba foruma na društvenim mrežama treba pazit šta se piše :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 26 maj 2025, 11:34

Biscione je napisao/la:
26 maj 2025, 10:57
26 maj 2025, 08:47
Vjeruj da se to danas uveliko radi (fb barem), za razliku od ss.ba foruma na društvenim mrežama treba pazit šta se piše :mrgreen:
Pa dobro al ono cv je obaveza svako će ga tražit i svako ima cv, a ig narucito kod fudbalera sluzi za marketing i neku samopromociju, ništa posebno ozbiljno sem to sponzorskog dijela, a mogu se slat preko njega razne poruke.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 maj 2025, 11:51

26 maj 2025, 08:51
enzo777 je napisao/la:
26 maj 2025, 08:27
Jutro,

Nek Eliot proda i svoj dio može ga naplatiti masno, nisu mi jasni nikako ni kad su nas prodavali zašto odbise Arape i prodase ovom levatu. Nez ni kako se obogatio kad ovako ulaže i posluje.
Izabrali Cardinalea jer je od njih uzeo kredit,tako da osim priliva od prodaje kluba imaju i priliv od kamate.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 maj 2025, 11:55

Treba sa mu vjerujete, jel mislite da bi covjek ulozio tolike paee a da ne zna sta radi ☺️
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.