Chelsea FC

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

IQ200
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la IQ200 » 23 maj 2025, 21:57

wadethegreat je napisao/la:
23 maj 2025, 16:27
Mozda hoce da im Pedro igra lijevo ili u sredini kao neki second striker.
Nesto sto je Nkunku trebao biti.
Ne bi to bilo lose ali sto kazes da i Delap dodje jer ako opet Jackson bude glavni a Guiu izmjena...
S obzirom koliko cemo ja mislit od prodaje ovaj rok zaraditi jer cemo prodati pola ekipe ukljucjuci ove sa posudba mislim da ne bi bio problem da obojica dodju.
Delap ionako ima jeftinu otkupnu.
Mislim da cemo puno vise znati nakon tekme sa Forestom.
Da ce se stvari brzo odvijati da ce se iskristalisati mete.
Meni se čak sviđa Pedro lijevo, ali ako se vraća u Junajted Sancho i Gitensa dovesti, mada nisam siguran da je to realno.
A pazi Liverpul dovodi Virca, užas.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 24 maj 2025, 16:54

A ko je po vama najveće razočarenje Chelsea a da je dobio neku zapaženiju minutažu ...znači ne zbog nekih gluposti kao Džekson nego čisto fudbalskim znanjem i vještinom...meni ubjedljivo Nkunku...spor,nema proboja ni direktno po golu ni sa krila...dribling ne postoji,nizak..duel ne može dobiti..ja mu nisam uspio naći dobru stranu koja bi ga odlikovala kao nekog dobrog igrača....drugi Badiašil...za svoju poziciju štopera očajan,izuzetno trampav,spor,često paničan,uplašen,loše pozicioniranje, užasan u igri nogom tehnika kao u slona..znači ništa...ovo je čisto moje mišljenje ..naravno svako ima svog favorita....i nećemo se složiti...

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 24 maj 2025, 18:33

aqarius je napisao/la:
24 maj 2025, 16:54
A ko je po vama najveće razočarenje Chelsea a da je dobio neku zapaženiju minutažu ...znači ne zbog nekih gluposti kao Džekson nego čisto fudbalskim znanjem i vještinom...meni ubjedljivo Nkunku...spor,nema proboja ni direktno po golu ni sa krila...dribling ne postoji,nizak..duel ne može dobiti..ja mu nisam uspio naći dobru stranu koja bi ga odlikovala kao nekog dobrog igrača....drugi Badiašil...za svoju poziciju štopera očajan,izuzetno trampav,spor,često paničan,uplašen,loše pozicioniranje, užasan u igri nogom tehnika kao u slona..znači ništa...ovo je čisto moje mišljenje ..naravno svako ima svog favorita....i nećemo se složiti...
Plus Mudryk, Sanchez i Disasi. Također Sancho tankoća, Colwill i Madueke za sad ništa posebno. Colwillu možemo dati još vremena i vidit kako će se razvijati.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 24 maj 2025, 18:43

Nkunku je po meni daleko najvece razocarenje ove sezone, imao sam puno veca ocekivanja od njega. Od Badia i Dissasija nista puno nisam ni ocekivao, tako da mi nisu razocarenja, nisu oni nas nivo, a tako i Sanchez na golu. Pored Nkunkua, vise sam ocekivao i od Gusta, pogotovo iz razloga sto mu je prosla sezona dosta bolja bila

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 24 maj 2025, 20:21

Nkuku je dobar fudbaler,ali slab je u glavu,skenjao se kad je grejao klupu i nije mogao nikako da se trgne,ima tu i do trenera ja mislim da bi disasi na primer kod kontea bio stena i vrlo dobar igrac.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 24 maj 2025, 21:03

Ja lično sam imao neka očekivanja od Disasija...imao je loših trenutaka ali tada je čitava ekipa bila u crnjaku i podsjfća me na Rudigera koji je iskreno bio klada,pa postade top 3 stopera ..nekako imam osjećaj da mu malo fali,malo rada sa posebnim trenerom..što Zogli reče postao bi stijena...

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 24 maj 2025, 21:08

Disasi je previse spor i trom za Engleske, Rudiger je skroz drugi nivo. Iako je i Rudi na pocetku imao gresaka, fizikalijama je dosta jaci od ovog. Dosta je on ispod nivoa na kojem mi trebamo biti, nadam se da cemo ga uspjesno prodati na ljeto

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 25 maj 2025, 11:10

aqarius je napisao/la:
Palmer u drugoj polovini sezone. Postao je igrač manje na terenu. Možda se vrati u formu do augusta, ali kad bi došla neka ogromna ponuda tipa 130m pustio bi ga da ode
Blue is a color
Football is a game

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 25 maj 2025, 11:18

Majstorinho je napisao/la:
25 maj 2025, 11:10
aqarius je napisao/la:
Palmer u drugoj polovini sezone. Postao je igrač manje na terenu. Možda se vrati u formu do augusta, ali kad bi došla neka ogromna ponuda tipa 130m pustio bi ga da ode
Odavno nisam pročitao nešto smješnije, pad forme u golovima da ali kreativnost ostala mašina, idemo danas po LŠ, a ako govorimo o razočarenju to mi je definitivno Malo Gusto, odlična prva sezona, a zatim neviđen pad, a čovjek pozvan za Francusku repku, od Nkunkua nisam toliko očekivao tako da mi nije razočarenje, a više mislim da mu ne odgovara sistem i da bi opet negdje trebao proraditi. Nakon impresivnog početka sezone čak bih stavio u razočarenja i Jacksona, čovjek je imao na 14 tekmi 9 golova čini mi se.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 25 maj 2025, 11:27

Majstorinho je napisao/la:
25 maj 2025, 11:10
aqarius je napisao/la:
Auuuuu druže kakvu glupost ti napisa :mrgreen:
Zbog manjeg pada forme bi ti prodao jednog od nasih najboljih igraca i nosilaca igre, pa kao da nisi gledao utakmice, nego samo citao sta mediji pisu. Najbolje onda da i Caiceda prodamo ako nam dodje neka ponuda od 150m, sta kazes na tu ideju

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 25 maj 2025, 11:54

Danas nas čeka jedna od najvažnijih utakmica u nekoliko posljednjih godina.

Nek nam je sretno jer će nam trebati znanja i sreće za dobar rezultat danas. :mrgreen:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 maj 2025, 13:37

Pogledajte ko je sudija danas :mrgreen:

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 25 maj 2025, 14:13

25 maj 2025, 13:37
U zadnjih 6 utakmica imamo 5 pobjeda i jedan poraz kad on sudi

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 25 maj 2025, 14:26

25 maj 2025, 13:37
Više se bojim Mareskine taktike nego sudije, nije samo celavi problem u engleskoj od sudija, sjecam se prvo kolo Kovacic igrao rukom, proslo Megvajer, nemaju oni sudija, to znamo

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 25 maj 2025, 15:16

Meni je problem što nemamo špic igrača..nema ko tu gola dati ...nadam se da će opet neko iz odbrane to uvaljati tipa nekog stopera,Caiseda,Cucua, iz prekida na skok ..kreiramo mi šanse ali nema tu nikoga unutra da to pospremi..

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 25 maj 2025, 15:53

slika

Steta sto Lavie nema, Guiu je na klupi, barem pravog napadaca imamo u ekipi. Ovdje moramo ici na sva 3 boda bez ikakvog filozofiranja

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 25 maj 2025, 16:18

Ako ne pobijedimo kakvo će to razočarenje biti, ali ako Notingem ne možemo pobijediti ne trebamo ni igrati LŠ

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 25 maj 2025, 16:23

IQ200 je napisao/la:
25 maj 2025, 16:18
Ako ne pobijedimo kakvo će to razočarenje biti, ali ako Notingem ne možemo pobijediti ne trebamo ni igrati LŠ
Pa ako cemo tako gledati, ne trebamo igrati svakako jer Ipswicha nismo dobili

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 maj 2025, 16:29

IQ200 je napisao/la:
pa svakako ce i biti tako ako ne pobijedimo notingem

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 25 maj 2025, 16:31

superFrankie je napisao/la:
25 maj 2025, 16:23
IQ200 je napisao/la:
Pa ako cemo tako gledati, ne trebamo igrati svakako jer Ipswicha nismo dobili
Nije isto zato što znaš da ako dobiješ jednu tekmu ideš u LŠ, još protiv direktnog konkurenta koji je u zadnjih 7 utakmica osvojio 8 bodova, a to što nam je Ipswich otkinuo 5 bodova nemam riječi, od tima koji je ispao pa možda si čak i dobro napisao ahhaha ako ne pobijediš u sezoni tim koji ispadne možda će nam ustvari to biti i bodovi koji će nam faliti, sami pali sami se ubili

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.