Danas igra najtrofejniji klub u državi i aktuelni osvajač Kupa.
viewtopic.php?t=18533&start=580avenija je napisao/la: ↑25 maj 2025, 11:28Danas takodjer igra i jedan od tri osvajaca omladiskog kupa Jugoslavije! Na danasnji dan osvojen!
Na prepunom stadionu Marakana u Beogradu, Čelik je u finalu Omladinskog kupa Jugoslavije savladao HNK Hajduk Split rezultatom 2:0, te tako postao jedan od tri bosanskohercegovačka kluba koji su osvojili ovaj trofej (Čelik, Sarajevo i Velež).
Četiri. Beganović, Pavičić, Bubanja i Guliashvili.
Znači dva veoma važna, pitam iz čisto kladioničarskih razloga.
Boga mi ga cuvajte, Zeljo se opasno nameracio da vam ga uzme, odose oni kod roditelja na razgovor...
Pogledaj međusobni skor i broj trofeja nije teško ako si pismen, politička prćija koju prati 1200 navijača ili u superkupu 12 navijačaLamineD je napisao/la: ↑25 maj 2025, 08:49I ti pratiš svakojake trivijalnosti. Sarajevski prvoligaši u Premijer ligi su kao statisti u filmu – tu su da popune broj, ali nitko ne pamti njihove uloge.feniksptica je napisao/la: ↑25 maj 2025, 08:41Danas kod kuce igraju oba sarajevska premijerligasa. Bore se medjusobno za 3. mjesto.
Igraju protiv ekipa koje se bore za opstanak, koje imaju isto broj bodova.
Na jednog je kvota 1.43 na drugog 2.65.
Navijaci kluba na koga je kvota 2.65 inace optuzuju ove druge za namjestanje.![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrodosli u BiH.
Pa ovo nam je 4 najbolja igrača otprilike, sto 2
Imate vi svoje navijace koji vas optuzuju, ne moramo mi..jurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 12:09Ima li onog da postavi nagli pad i rast kvota, nije vise progresivno.
Pa optuživao je i vaš predsjednik vas za kupljene titule pa se niste nijedne odrekli,kakvi licemjeri,ali koga boli qracPablo11 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 12:18Imate vi svoje navijace koji vas optuzuju, ne moramo mi..jurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 12:09Ima li onog da postavi nagli pad i rast kvota, nije vise progresivno.
Misljenja sam da ih ne trebamo pustiti da ispadnu
Bolje je časno ispasti u drugu ligu nego popušiti **** četnicima kao vi prošle godine Slogi. Balidžani prodani smrdljivi
Slažem se i mislim da je Velež veliki klub u BiH okvirima, ali njihovo ponašanje u zadnje vrijeme, " kohezija " sa pitarima i prošle godine navijanje da ispadnemo iz lige, danas mi daju nadu da ćemo ih mi izbaciti.