FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
Soldic,Rakic,Delija.
To su svi balkanski borci koji bi mogli nesto napraviti u UFC.(da budu barem top 15 u svojoj kategoriji)
Ovi ostali mogu otici ko Stosic , 4 borbe u UFC 3 poraza i nazad u Evropu.
To je realnost.
To su svi balkanski borci koji bi mogli nesto napraviti u UFC.(da budu barem top 15 u svojoj kategoriji)
Ovi ostali mogu otici ko Stosic , 4 borbe u UFC 3 poraza i nazad u Evropu.
To je realnost.
Delija u ufc moze proći samo gore od stosica.
Soldic je mašina i najveći potencijal od svih njih,poznajem dosta boraca sa kojima je sparingovao i svi kažu da je drugi level,između ostalih i Krnjo sa svojih 120-130 kg,kaže kad soldic udari to je kao macola.
Ali tu je i činjenica da čovjek godinama nema meča,a ovaj ddp je postao prvak u ufc.
Rakić je atletski jedan od najboljih boraca u ufc,ali čim osjeti tvrdo povlači se, takodjer od boraca koji su sparingovali sa njim,ogromni problemi u glavi sto se tiče primiti udarac.
Neko ko bi bas mogao iznenaditi u ufc, je djani barbir zbog stila boxa i boxerske karijere. Djani je prije Mma bio ogroman prospekt u boxu, tukao fina imena u amaterskom
Rakic zadnje meceve u ufc bas dosta rezervisan, a i lose je bio vodjen iz ugla. Sad je promijenio tim, sad mora na all in ako zeli sam vrh.
Miran i ako je izgubio sinoc, vise postovanja dobija od publike nego Ilic koji je pobjedio. Uglavnom event nije bio bas toliko dobar, treba uzeti i obzir da je bilo bas dosta otkazivanja.
Miran i ako je izgubio sinoc, vise postovanja dobija od publike nego Ilic koji je pobjedio. Uglavnom event nije bio bas toliko dobar, treba uzeti i obzir da je bilo bas dosta otkazivanja.
embrace the chaos
Joker je ranije imao zdravu pricu, onda je dosao u fnc totalno podcjenjivacki i ono sta prica ne moze opravdati u kavezu. Kad izgubi nije izgubio sto je losiji, nego pun je povreda i izvana i iznutra, mozda jednostavno nema fizikalije za sport, pogotovo ne za kategoriju u kojoj se bori. Prosjecan borac ga moze svuci na pod i izmrcvariti. Onda Hambi i Petrak dali prognozu za mec koja mu se nije svidjela, ali obistinila na kraju, usao u verbalni sukob i vrijedja onog Hambija bas bzvz, covjeka koji uostalom ima problema sa zdravljem.VensanKasel je napisao/la: ↑25 maj 2025, 00:57Da se vodiš netom , prije dvije godine Joker je bio mangup a Barbir čkapi , sada je obrnuto ...
embrace the chaos
UFC HW je nikad gori,tu Delija ima sansu da udje u top 15Muumii je napisao/la: ↑25 maj 2025, 14:37Delija u ufc moze proći samo gore od stosica.
Soldic je mašina i najveći potencijal od svih njih,poznajem dosta boraca sa kojima je sparingovao i svi kažu da je drugi level,između ostalih i Krnjo sa svojih 120-130 kg,kaže kad soldic udari to je kao macola.
Ali tu je i činjenica da čovjek godinama nema meča,a ovaj ddp je postao prvak u ufc.
Rakić je atletski jedan od najboljih boraca u ufc,ali čim osjeti tvrdo povlači se, takodjer od boraca koji su sparingovali sa njim,ogromni problemi u glavi sto se tiče primiti udarac.
Neko ko bi bas mogao iznenaditi u ufc, je djani barbir zbog stila boxa i boxerske karijere. Djani je prije Mma bio ogroman prospekt u boxu, tukao fina imena u amaterskom
Barbir ima 28 godina i jos ni jednom se nije borio protiv nekog borca koji je dobar evropski nivo,a kamoli sta vise.
Ima jedno 20 minuta provedenih u oktagonu u citavoj karijeri.
Bojkovic je bio na americkim stranicama na listama "top 20 prospekata" ,pa vidimo kako je prosao na prvom ozbiljnom ispitu.
Dobro je sto ide na DWCS pa da se bori protiv nekog ozbiljnog protivnika,pa da stvarno vidimo koliko je dobar.
Ovaj Poljak s kojim se trebao boriti u BG , Vrtacic ga dobio sa trening kampom od 10 dana.
Fabjan kao da je zbog okolnosti do borbe mlatio kebabe i hamburgere, a metra nije potrcao.
I jedno pitanje u vezi spomenutog Rakica.
Primjetio sam da mu cak i najbolji borci UFC daju visoke ocjene i o njemu govore kao da je u pitanju jedan od najboljih.
2-3 njegove borbe sam gledao, meni zivi prosjek od borca.
Primjetio sam da mu cak i najbolji borci UFC daju visoke ocjene i o njemu govore kao da je u pitanju jedan od najboljih.
Pa sta ti to govori? Frajer je imao 5x bolji nastup protiv Ankalaeva nego Pereira. Mozda bi i dobio taj mec da nije imao idiote u uglu. Od poraza sto je imao, protiv Blahovica mu pukli ligamenti, protiv Oezdemira ga pokrali. Jedino ga je Prohazka unakazio, a do tog momenta nista losije nije izgledao Rakic. Mene licno ne bi iznenadilo da napravi seriju pobjeda sad kad trenira sa ovim u CDS.Drum je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:56Fabjan kao da je zbog okolnosti do borbe mlatio kebabe i hamburgere, a metra nije potrcao.
Da rezimiram FNC, posto nisam pisao nakon njega. Miran je naletio na gromadu od covjeka i jasno se vidi da HW nije njegova kategorija. Mada mi nije jasno kako Hatef prezivi one udarce u prvoj rundi, bukvalno je u serijama dobijao u glavu.
Janicic se posrao po Bojkovicu. Hvala sudijama sto su pokusale ostaviti Bojkovica u igri, tako su samo dopustili da ga ovaj jos vise izubija.
Miljan Zdravkovic je opasan igrac, ocekujem ga kad tad u UFC.
Andrija Stankovic mi je djeluje kao opasan i dobar potencijal, makar u stojci. Sto i ne cudi, s obzirom na porijeklo.
Svaka borba sa Politylom je must see. Frajer nece razocarati u smislu atraktivnosti. Da ga nisu pokrali protiv Sicaje, imao bi 2-0 u FNC.
Protiv Jirija takodjer nije bio na 100%, valjda je bio na antibioticima jer je imao stafilococcu. Mislim da moze svakako vise u ufc-u i sa 1-2 pobjede je tu u igri za pojas.dscile je napisao/la: ↑27 maj 2025, 16:59Pa sta ti to govori? Frajer je imao 5x bolji nastup protiv Ankalaeva nego Pereira. Mozda bi i dobio taj mec da nije imao idiote u uglu. Od poraza sto je imao, protiv Blahovica mu pukli ligamenti, protiv Oezdemira ga pokrali. Jedino ga je Prohazka unakazio, a do tog momenta nista losije nije izgledao Rakic. Mene licno ne bi iznenadilo da napravi seriju pobjeda sad kad trenira sa ovim u CDS.Drum je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:56Fabjan kao da je zbog okolnosti do borbe mlatio kebabe i hamburgere, a metra nije potrcao.
Da rezimiram FNC, posto nisam pisao nakon njega. Miran je naletio na gromadu od covjeka i jasno se vidi da HW nije njegova kategorija. Mada mi nije jasno kako Hatef prezivi one udarce u prvoj rundi, bukvalno je u serijama dobijao u glavu.
Janicic se posrao po Bojkovicu. Hvala sudijama sto su pokusale ostaviti Bojkovica u igri, tako su samo dopustili da ga ovaj jos vise izubija.
Miljan Zdravkovic je opasan igrac, ocekujem ga kad tad u UFC.
Andrija Stankovic mi je djeluje kao opasan i dobar potencijal, makar u stojci. Sto i ne cudi, s obzirom na porijeklo.
Svaka borba sa Politylom je must see. Frajer nece razocarati u smislu atraktivnosti. Da ga nisu pokrali protiv Sicaje, imao bi 2-0 u FNC.
Bojkovic i ako antipatican, mora se odati postovanje sta je sve prezivio i kako nije odustao. Ko zna kako bi bilo da se vise stekao i gadjao calf kickove, revans bi bio taman nekad za god dana ako Janicic ne ode do tad u ufc.
embrace the chaos
- AshburtonG
- Kontakt:
Bojkovic nema sta trazit protiv Janicica sa ovim gameplanom. On je do sada ljude pobjedjivao na foru i agresiju, a sad naletio na lika koji je zapravo JJ majstor i koji je zadnje 2-3 godine toliko popravio stand up da svi misle kako je los na podu.
Bojkovicu treba totalni reset i par pobjeda, ali par pobjeda protiv kvalitetnih boraca a ne ovih konobara koje je pobjedjivao u prvih 8 borbi, cast jednom ili dva izuzetka.
Janicic bi mogao doduse zavrsit kao Joksovic jer ni njega Forgi ne mirise. Mada, mislim da ce uparit Janicica i Vasu u nekoj BK borbi u Podgorici i iskoristit hype koji imaju obojica. Janicic vec od kraja same borbe trazi duple pare.

Bojkovicu treba totalni reset i par pobjeda, ali par pobjeda protiv kvalitetnih boraca a ne ovih konobara koje je pobjedjivao u prvih 8 borbi, cast jednom ili dva izuzetka.
Janicic bi mogao doduse zavrsit kao Joksovic jer ni njega Forgi ne mirise. Mada, mislim da ce uparit Janicica i Vasu u nekoj BK borbi u Podgorici i iskoristit hype koji imaju obojica. Janicic vec od kraja same borbe trazi duple pare.

Daj budi realan, čuj 5x bolji nastup protiv Ankalaeva nego Pereira... Jedino što je u tom meču uradio jeste prva runda i konstantno izbjegavanje borbe. Jedini razlog zašto je Pereira djelovao lošije od Rakića je zato što je bio hrabriji iako i on nedovoljno.dscile je napisao/la: ↑27 maj 2025, 16:59Pa sta ti to govori? Frajer je imao 5x bolji nastup protiv Ankalaeva nego Pereira. Mozda bi i dobio taj mec da nije imao idiote u uglu. Od poraza sto je imao, protiv Blahovica mu pukli ligamenti, protiv Oezdemira ga pokrali. Jedino ga je Prohazka unakazio, a do tog momenta nista losije nije izgledao Rakic. Mene licno ne bi iznenadilo da napravi seriju pobjeda sad kad trenira sa ovim u CDS.Drum je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:56Fabjan kao da je zbog okolnosti do borbe mlatio kebabe i hamburgere, a metra nije potrcao.
Rakić je imao nastup za zaborav ništa bolji od Pereire.
I ne, Prohaska ga nije unakazio, dobio je nokautom nakon što je Rakić očigledno crkao i to nakon što je Jirija propisno izdominirao u prvoj rundi.
I mene jako zanima šta će mu treninzi u CDSu novo donijeti, ali definitivno ima skill da bude možda čak i šampion iako tu vidim Ankalaeva kao nedodirljivog.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Djesi Svedjanine, jesi bio sretan to jutro? Jesi li igdje konkretno napiso da pauzu i zabranu dobijaju i oni koji traze linkove?
Ono mi usred neke selendre naslo svedske sisteme na forum uvodit na jedan dan, a orgije mu se po forumu desavaju sto nacionalisticke sto piratske 24/7
-
- Kontakt:
Ti si jos dobro prosao, ja dobio ban jer sam podijelio live s yt.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 13:47Djesi Svedjanine, jesi bio sretan to jutro? Jesi li igdje konkretno napiso da pauzu i zabranu dobijaju i oni koji traze linkove?
Ono mi usred neke selendre naslo svedske sisteme na forum uvodit na jedan dan, a orgije mu se po forumu desavaju sto nacionalisticke sto piratske 24/7
Ne znam otkad lajvovi spadaju u piratske linkove...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sjeverna Koreja sistem. Mozda ce ih Forgač zvat u VIP lozu iduci event jer su na spomen rijeci "link" odma pljustali banovi
Ali fakat. Linkovi se traze i salju na hiljadu drugih tema, samo se ovdje djele banovi radi toga
O psovanju, nacionalizmu i rasizmu, da ne pricamo.
Sve je pozeljno, za sto vise postova i ulazaka.
Ali ovdje djeliti i traziti link, ban.
Presmjesno.

O psovanju, nacionalizmu i rasizmu, da ne pricamo.
Sve je pozeljno, za sto vise postova i ulazaka.
Ali ovdje djeliti i traziti link, ban.
Presmjesno.
Kakav gospodin je Nemanja Milošević!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.