AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

patinho7
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la patinho7 » 15 apr 2011, 14:24

slika

Citam , kada je Milan dobio Inter sa 3-0. Eto je rekao:"To je zaslužena pobjeda Milana, i mislim da su sve propustene sanse bili golovi, opet bi Milan dobio" kazao je Eto za skysport24.it ...

A kasnije je rekao, Inter ce tesko uzeti titulu iz Milanovih ruku, Milan drzi sve u svojim rukama ...

Sto mozemo zakljuciti, ako jedan od najboljih Interovih igraca to govori onda ce mo lagano uzeti Scudetto ...
Zadnja izmjena: patinho7, dana/u 15 apr 2011, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 15 apr 2011, 14:30

GATTUSO NAJAVLJUJE PENZIJU !

slika

Rino Gattuso najavio prekid igračke karijere i izrazio želju da ''Rossoneri'' osvoje Scudetto.

Vezista Milana, Gennaro Gattuso, igra jednu od najboljih sezona na ''San Siru''. Njegov tim je najozbiljniji kandidat za titulu u Seriji A i on veruje da Milan ima ono što je potrebno da dođe do trofeja ove sezone.

On Najavljuje penziju.

''Stvarno se nadam da ćemo da osvojimo ligu. Na vrhu smo već 22 ili 23 kola. Pobjedili smo i Napoli i Inter, tako da zaslužujemo trofej. Ipak ima još šest utakmica do kraja. Nadamo se najboljem'', kaže Gattuso.

Bliži mu se kraj karijere.

''Uskoro ću okačiti kopačke o klin. Imam 33 godine, ali mogu na ovoj poziciji da odigram još dvije sezone. Poslije toga ću da se povučem. Veoma sam ponosan i nemam za čim da žalim. Postigao sam sve što sam želio, a poslije bih volio da budem trener mlađih kategorija'', kaže on.

Danas će se znati ishod žalbe na kaznu Zlatana Ibrahimovića.

''Da li ste vidjeli koliko je on visok? Nisam smio ništa da mu kažem, plašio sam se da me ne nokautira', našalio se Gattuso.

IZVOR ... acmilan-serbia

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 15 apr 2011, 14:46

Milanisti ne treba da naviaju za Bayern

Portugalski klub Porto je krivac što će navijači Milana do kraja sezone navijati protiv Bayerna i Liverpoola. Naime, plasmanom u polufinale Lige Evrope, Porto je prestigao Milan na UEFA-inoj listi najboljih klubova starog kontinenta, na kojoj se rossoneri sada nalaze na desetom mestu.

Međutim, ako Liverpool i Bayern ne uspeju da se kvalifikuju u Ligu Šampiona za sledeću sezonu, Milan bi ostao među osam klubova koji će biti u prvoj grupi prilikom žreba, što znači da bi u prvoj fazi takmičenja izbegao najbolje evropske timove.

Liverpool je trenutno šesti u engleskom prvenstvu i malo je verovatno da će sezonu u Premier League završiti ispred Manchester City-ja i Tottenhama, čija prednost u odnosu na Reds-e trenutno iznosi 8, odnosno 5 bodova
Jedinu realnu 'pretnju' Milanu zapravo predstavlja Minhenski Bayern, jer pet kola pre kraja šampionata u Bundesligi, zaostaje za Hannoverom (koji je trenutno na trećem mestu) samo 1 bod.

Ulični Muzičar
Zadnja izmjena: Ulični Muzičar, dana/u 15 apr 2011, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
www.ulicni-muzicar.****

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 15 apr 2011, 14:51

Isti qurac bili u prvoj ili drugoj grupi Milanu zapadne Real :D

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 15 apr 2011, 15:53

Real, Barsa, čelsi, Arsenal. Mančester... sve njih bi smo izbegli u prvoj fazi
www.ulicni-muzicar.****

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 apr 2011, 16:23

ma Liverpool se sigurno nece plasirati u LP,ali Bayern ja mislim da ipak hoce s obzirom da im je konkurencija Hannover :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 apr 2011, 19:33

za sampdoriju pozvan pirlo nakon dosta vremena, mada ne vjerujem da će zaigrati, a nažalost opet nema neste :(
ali yepes ga je svaki put dosad jako dobro mjenjao tako da ni sada nebi trebalo biti problema.
nema ibre i baš me interesuje koga će staviti u napad s patom, robinja ili casana, možda sva 3 budu igrali ali za to je već mala šansa, vjerovatno boa i sedorf u vezi i 2 napadača.
inače ova sampdorija je u katastrofalnoj formi i bilo bi sramota sve osim lagane pobjede(ali slična situacija je bila i s barijem pa znamo kako je završilo)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 16 apr 2011, 00:40

Zamparini promijenio ploču: Berlusconi neće platiti 50 milijuna za Pastorea

Samo 24 nakon što je izjavio da argentinski 21-godišnji playmaker Javier Pastore može otići iz kluba sljedećeg ljeta ''uz odgovarajuću ponudu'', Maurizio Zamparini, predsjednik talijanskog nogometnog prvoligaša Palerma, očito je promijenio mišljenje...

- Pastore u Milanu? To je nemoguće s Berlusconijem, pogotovo sada kada on ima druge ''zabave''. Ako žele Pastorea, u Milanu moraju izdvojiti 50 milijuna eura. Ili čak i više od toga. Silvio Berlusconi nikada ne bi dao taj novac – prokomentirao je Zamparini špekulacije o prelasku svog najvećeg dragulja u redove trenutno vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

A onda je rekao i ključnu rečenicu.

- Odlučio sam Pastorea zadržati u klubu još jednu sezonu.

U međuvremenu, španjolski Sport.es izvještava da će se Real Madrid i Barcelona sljedećeg ljeta ''potući'' za Pastorea. Izvještaj sugerira da će Palermo prihvatiti poziv za pregovore, te da bi početna cijena mogla biti oko 30 milijuna eura, a to je manje od onoga što Zamparini očekuje.

Ove sezone je Pastore odigrao 31 utakmicu u Seriji A, te je postigao 10 pogodaka. :D

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 16 apr 2011, 00:41

Ide on u Romu, pazi sta ti kazem. 8-)
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 16 apr 2011, 13:34

AKO BUDEMO OVAKO IGRALI, VECERAS IH DOBIJAMO 100%

[youtube][/youtube]

Pogledajte, mi smo cjelu utakmicu drzali konce u svojim rukama, napadali smo, promasili smo mnoge prilike i na kraju smo pogodili. I onda u II poluvremenu prva prilika za Sampdoriu koju Pazzini pretvara u gol, i poslije toga sjevnula je jedna kontra Sampdorije kada Abbiati vadi loptu ispod precke i onda odmah na drugoj strani kontra, sjajni Ambrosini koji je tu noc za svaku pohvalu odigrao, daje sjajnu loptu Seedorfu koji izlazi sam pred Curcija i promasiva priliku za pobjedu ... Tu noc je apsolutno Ambrossini najbolje odigrao, a kako mozete vidjeti Robinho se htio dokazati, al kad se on hoce dokazati, Nedao Bog niko, ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 apr 2011, 17:40

Allegri: "Vjerujem da Ibrahimović ostaje"

Iako Zlatan Ibrahimović u posljednjih mjesec dana testira strpljenje vodstvu Milana, trener ima apsolutno povjerenje u njega zbog mnoštva golova i dobrih poteza od dolaska iz Barcelone.

Komentari predsjednika Milana Silvija Berlusonija kako su ga razočarali potezi Zlatana Ibrahimovića u posljednje vrijeme nekima su bili znak da će Šveđanin na ljeto opet tražiti novi klub.

Ibra se prošlog vikenda vratio sa suspenzije od dvije utakmice (zbog čega je propustio gradski derbi protiv Intera), ali je odmah zaradio novu - tri utakmice zbog psovanja u smjeru sudaca.

Bez obzira na sve to, trener Massimiliano Allegri želi da 29-godišnjak ostane u njegovoj momčadi koja ulazi u završnu borbu za scudetto: "Vjerujem da će Ibrahimović ostati u Milanu. Osim prošlih mjesec dana, kad je mnogo platio zbog neprimjerenog ponašanja, bio je izniman ove sezone."

"U prvih pet mjeseci je napravio neke izvanredne stvari, a na isti će se put vratiti nakon suspenzije. Vjerujem da nam se Ibra htio odužiti nakon prvotne suspenzije od dvije utakmice. Zato smo razočarani što je opet pod kaznom."

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 apr 2011, 19:51

Milan-Sampdoria, ecco le formazioni ufficiali/here are the official lineups:
MILAN: Abbiati, Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Robinho.
SAMPDORIA: Curci, Volta, Gastaldello, Martinez, Dessena, Tissone, Palombo, Koman, Laczko, Pozzi, Maccarone.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 apr 2011, 20:06

Ocekivano Robinho ispred Cassana mada ce i Antonio veceras dobiti pristojnu minutazu ne sumnjam u to,i drago mi je sto je ovaj put izostavljen Flamini koji je po meni veoma los ove sezone. Jedino mi zao sto nema Neste ali dostojno ce ga zamijeniti Yepes kao i svaki put do sad. Trebaju uci maksimalno koncetrisani i sa respektom prema Dori-i da se nebi nedo Bog ponovio Bari.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 apr 2011, 21:34

a fuuuuj
vodi milan i dominira ali nije to toliko bitno jer već 2 ozljede bitnih igrača, prvo abiati izađe zbog problema s koljenom, a onda stakleni pato opet samo stao :shock: nije odavno se samoozljedio, e jbg baš sad kad nemamo napadača

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 apr 2011, 21:41

nema neke posebne igre ali taman koliko treba. bojim se samo nekog ćorka sampdorije ko u 1. dijelu sezone. abbiati ne vjerujem da je nešto strašno dok se bojim da bi patova povreda mogla biti opasna. ono nikako ne izgleda dobro neću ni da pomišljam koliko bi mogao biti odsutan, koji pehovi u pm u zadnje vrijeme dok napoliju ide sve ko po loju.

inter gubi, strijelac giovinco.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 apr 2011, 21:52

i ja mislim da je ozljeda pata teža i da je sezona za njega završena :cry:
nadam se da griješim.
kud baš sad kad konjina dobije suspenziju, a robinjo i casano nisu u nekoj formi, hajmo pipo oporavi se i donesi taj scudeto 8-)
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 16 apr 2011, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 apr 2011, 21:55

samo da im je uvaliti 2. gol priča je ovdje gotova.

EDIT: e moj robinho :roll:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 apr 2011, 22:13

casano i robinjo za 3-0, to je to, idem el clasico tražiti.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 apr 2011, 22:35

evo ponovo odusevljenje na san siru, jer Parma je postigla i drugi pogodak protiv Intera :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 16 apr 2011, 22:49

AC MILAN 3-0 SAMPDORIA

slika

SCORE:
Seedorf 20' , Cassano (penal) 54' , Robinho 62' 8-)
Zadnja izmjena: patinho7, dana/u 16 apr 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []