FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok je ovakvih navijaca koji tvrde da je prodani ne treba nam drugih dusmana. Cuj prodali, pa valjda je svima jasno da ovi igraci koji trenutno igraju nemaju kvalitet za nesto bolje. Nema nam kljucnih igraca sredine terena Pavicica i Bubanje a ovakva sredina kao sad nije se mogla nametnuti Slobodi.
Prestanite pisati sranja o prodanim utakmicama cim se kiks napravi. Bolje razmisljajte sto su nam izmasakrirali ekipu za Radnik i posvadjali sa Velzom.
Prestanite pisati sranja o prodanim utakmicama cim se kiks napravi. Bolje razmisljajte sto su nam izmasakrirali ekipu za Radnik i posvadjali sa Velzom.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Pritisak kad je hiljadu pritisak kad je deset hiljada.Pritisak kad je bitna pritisak kad je nebitna utakmica...e jbg.
Prodali pa nam poništili gol, prodali pa smo dobili crveni.
Nevjerovatno koliko prosuti bodova na Koševu
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Kad se za te igrače pisalo da su panjevi životom ste ih branili,a sad ste ploču okrenuli.epidemija je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:04Dok je ovakvih navijaca koji tvrde da je prodani ne treba nam drugih dusmana. Cuj prodali, pa valjda je svima jasno da ovi igraci koji trenutno igraju nemaju kvalitet za nesto bolje. Nema nam kljucnih igraca sredine terena Pavicica i Bubanje a ovakva sredina kao sad nije se mogla nametnuti Slobodi.
Kieremeh je prvi panjina teška,ali je nakon derbija odjednom postao Leao.
Meni nije panjina ali jeste ovakva sredina terena koja nema nikakve kreativnosti…Bez Pavicica i Bubanje ne mozemo se nikome nametnuti
Eto Radnik i Sloboda imaju jacu ekipu od nas, pa je kao nekvalitet problem sto ne mozemo nista uvezano odigrati.epidemija je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:04Dok je ovakvih navijaca koji tvrde da je prodani ne treba nam drugih dusmana. Cuj prodali, pa valjda je svima jasno da ovi igraci koji trenutno igraju nemaju kvalitet za nesto bolje. Nema nam kljucnih igraca sredine terena Pavicica i Bubanje a ovakva sredina kao sad nije se mogla nametnuti Slobodi.
Nije to, nego su druge stvari u pitanju.
Evo i ovoga Hipera.HyperOS je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:14Eto Radnik i Sloboda imaju jacu ekipu od nas, pa je kao nekvalitet problem sto ne mozemo nista uvezano odigrati.epidemija je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:04Dok je ovakvih navijaca koji tvrde da je prodani ne treba nam drugih dusmana. Cuj prodali, pa valjda je svima jasno da ovi igraci koji trenutno igraju nemaju kvalitet za nesto bolje. Nema nam kljucnih igraca sredine terena Pavicica i Bubanje a ovakva sredina kao sad nije se mogla nametnuti Slobodi.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ma ova 3 su kod mene na ignore listi
Samodakszem
Kosevozovo
HyperOS
Ne treba ni reply raditi i davat im paznje
Samodakszem
Kosevozovo
HyperOS
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Da aBd okrenemo ovo a evo i Velež izjednačio, hajmoooo Saraj’vo! 
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Nama je sezona zavrsila sa 4:0 na Kosevu u finalu Kupa. Sve ovo poslije je izgubilo smisao. Priprema za Evropu I odradjivanje sto se nora. Necemo valjda za svaku utakmicu govorit da je prodaja...
Zadnja izmjena: HZSydney, dana/u 25 maj 2025, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Grob te hebo pa nemamo 5 igraca manje, sta su se povukli, nije real madrid...
Ciljano iste stvari pricaju… dzaba im objasnjavati da kad nike ekipa izbalansirana kako treba, ako nema kreativaca na terenu nikome se neces nametnuti. Kako se Djordjevic povrijedio ostao je Pavicic koji zna sa loptom. On u kombinaciji sa Bubanjom koji pokriva citav teren daju prevagu, ovako mi smo nista posebno. Imas igraca koji znaju ali nema bitnih karika da to fercera kako treba.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Posteno mi smo svi glupi kad dam svoje misljenje, a vi pametni nema sta neka si mi ziv i zdrav.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:23Ma ova 3 su kod mene na ignore listi
Samodakszem
Kosevozovo
HyperOS
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ja bi stvarno volio da znam,neka mi neko objasni,kako mi nikad nismo u stanju probiti bunker tj ovaj niski blok kad god nam ga bilo koja ekipa postavi,a ako se mi kojim slucajem branimo tako prolaze lopte sa svih strana,stvaraju se sanse citavu utakmicu
Koji je onda posao naseg trenera?
Koji je onda posao naseg trenera?
Evoo i najjaceg navijaca od 74-tefks74 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:19Evo i ovoga Hipera.HyperOS je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:14Eto Radnik i Sloboda imaju jacu ekipu od nas, pa je kao nekvalitet problem sto ne mozemo nista uvezano odigrati.epidemija je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:04Dok je ovakvih navijaca koji tvrde da je prodani ne treba nam drugih dusmana. Cuj prodali, pa valjda je svima jasno da ovi igraci koji trenutno igraju nemaju kvalitet za nesto bolje. Nema nam kljucnih igraca sredine terena Pavicica i Bubanje a ovakva sredina kao sad nije se mogla nametnuti Slobodi.
Treba realno i pogledati ekipu, posebno sredinu terena. Ovu sezonu nista nisu pruzili i ne bi imali mjesta ni u prosjecnoj ekipi PL Mustafic, Krdzalic, Mehmedovic pa ni Lulic. Kad dodas da se povrijeio Djordjevic koji je igrao maestralno svede se na dva igraca sredine terena koji znaju posao…
- luckystrike
- Kontakt:
Na stranu nes(p)retan slučaj, po mom mišljenju Zekić baš loše vodio utakmicu. Ziheraški.
Bio sam uvjeren da ce ovo biti prva sezona sa Mirvicem u kojoj nam prvak nece bjezati 20+ bodova
Sezona 2021/22 - 38(!!) bodova iza prvaka
Sezona 2022/23 - 26 bodova iza prvaka
Sezona 2023/24 - 25 bodova iza prvaka
I ove sezone nam Zrinjski bjezi dvadesetak bodova
Hajd ako nista, vidljiv je napredak
Sezona 2021/22 - 38(!!) bodova iza prvaka
Sezona 2022/23 - 26 bodova iza prvaka
Sezona 2023/24 - 25 bodova iza prvaka
I ove sezone nam Zrinjski bjezi dvadesetak bodova
Hajd ako nista, vidljiv je napredak
Bog Bosna i Bošnjaci
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Jesi li bio danas na utakmici prijatelju? Jesi li došao podržati klub u zadnjoj kući, ko većina nas?KosevoZove je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:26Posteno mi smo svi glupi kad dam svoje misljenje, a vi pametni nema sta neka si mi ziv i zdrav.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:23Ma ova 3 su kod mene na ignore listi
Samodakszem
Kosevozovo
HyperOS
Ne treba ni reply raditi i davat im paznje![]()
SARAJEVO SIAMO NOI
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.