Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Na osnovu citave sezone,danas ne ocekujem nista posebno,znam ko nas vodi sa klupe 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ajmo jednom u sezoni muski i hrabro da odigramo.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Forrest je prosječan tim. Ako imamo imalo kuveta pobjedićemo ih, ali sa nama nikad ne znaš
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Baš me interesuje šta li konta Džekson...bilo je raznih igrača koji su svašta radili sli da je neko ovako i u ovom presudnom trenutku ostavio ekipu na cjedilu...teško je biti tako glup...Guiu ili kako se već piše kakav god da je mora unutra..ovo sa Netom ništa..igrač manje
Jedino da ga ne primimo,i da se uzdamo u junajted nasa najbolja sansa,mi smo kilavi za bilo sta.
Kakav pristup u jednoj ovakvoj utakmici, mora ovo dosta bolje u drugom poluvremenu ako nešto mislimo napraviti.
Sancho i Neto ne postoje na terenu, Maresca je fulio sa postavkom...
Sancho i Neto ne postoje na terenu, Maresca je fulio sa postavkom...
- superFrankie
- Kontakt:
Na poluvremenu definitivno treba izvaditi Sancha i ubaciti Guiua ako je spreman i vratiti Neta na krilo, ako Guiu nije spreman za 45, ubaciti Georgea na spica, ovako mislim da gola ne bi dali do sutra. Villa ce drugo poluvrijeme igrati sa igracem manje sto je isto dobra vijest za nas, ali hajmo ovo dobiti da ne pazimo na druge rezultate
Al **** ga drzava kako mozes biti tako glup da drzis opet Enca na desnoj desetci, a Palmera lijevi bek, lijevo krilo i lijeva desetka jos ljevak, koji je ovo idiot od trenera kad to vidim izaspem se
Nadati se samo da drugo poluvrijeme ne moze biti gore
-
Majstorinho
- Kontakt:
Ja mislim da je Maresca prije utakmice samo molio Boga da Villa ispusti bodove u Manchesteru. Ova igra je dovoljna za bod, ali definitivno ne za 3. Treba promjeniti nešto u napadu ovako očito ne funkcioniše sa Netom kao nekakvom devetkom
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- superFrankie
- Kontakt:
Ma tesko je Netu izmedju one dvije gromade ista uraditi. Moze ih samo na brzinu uzeti, ali oni to neutralisu tako da se dosta povuku. Ali Sancho definitivno najlosiji faktor u prvom pol
Ako si vidio izjave mislim da nije ni htio napasti, sve je u pravcu jedan gol će odlučiti, mi zabili ili oni vidjet ćemoMajstorinho je napisao/la: ↑25 maj 2025, 17:57Ja mislim da je Maresca prije utakmice samo molio Boga da Villa ispusti bodove u Manchesteru. Ova igra je dovoljna za bod, ali definitivno ne za 3. Treba promjeniti nešto u napadu ovako očito ne funkcioniše sa Netom kao nekakvom devetkom
Ali kad sam video jamesa i kukurelju istovremeno na zadnjem veznom
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ovo sikaniranje malog Georga meni nije Jasno nikako. Yebo ga vise Sancho lik professionalni kasper.
Lavia je neophodan u ovakvoj utakmici.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Njegove izjave su mi se ogadile pa nikad ne gledam press konferencijeIQ200 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:00Ako si vidio izjave mislim da nije ni htio napasti, sve je u pravcu jedan gol će odlučiti, mi zabili ili oni vidjet ćemoMajstorinho je napisao/la: ↑25 maj 2025, 17:57Ja mislim da je Maresca prije utakmice samo molio Boga da Villa ispusti bodove u Manchesteru. Ova igra je dovoljna za bod, ali definitivno ne za 3. Treba promjeniti nešto u napadu ovako očito ne funkcioniše sa Netom kao nekakvom devetkom
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Sreca Aston Villa choaka.
Evo i Colwilla
Evo i Colwilla
Everton vodi, ako Newcastle izvisi zaganjat Isaka
A frajera, sad će izvesti Palmera ubaciti Jorgensena haha
Napokon, čestitam nam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.