Perricard. Možda čak i najbolja opcija za dobiti kao nositelja.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Server bota na sljaci mora rijesiti. Ja sam vec najavio mec sa Carlitosom i nadam se da me nece razocarati.

Želim da M Perricard preda Damiru a Damir Carlosu.
100 bodova odavde i onoliko novca dovoljno..
I zapratite me za vise savjeta. Rekao sam jučer da će izgubiti prvi Set a naredna 3 dobiti. Doduše, rekao sam i da će Nerman glat zijaniti jučer..
100 bodova odavde i onoliko novca dovoljno..
I zapratite me za vise savjeta. Rekao sam jučer da će izgubiti prvi Set a naredna 3 dobiti. Doduše, rekao sam i da će Nerman glat zijaniti jučer..
-
- Kontakt:
Kako bitnih 40 bodova, SJAJNO
OvajArgentinac bas dosao spreman. Sutra gubi samo 25 bodova, a ukida mu se Chall. pobjeda, 75 bodova .
Bravo legendo, nije danas lahko dobiti nikoga. AO "26 na dohvat reketa.
Bit ce ludnica od navijanja za Perricarda, ali dobio je po sto je dosao.
Konacno i jedna GS pobjeda, ko zna od kad
Edit: Morao sam lexilium (3 mgr)
Ide kahva

OvajArgentinac bas dosao spreman. Sutra gubi samo 25 bodova, a ukida mu se Chall. pobjeda, 75 bodova .
Konacno i jedna GS pobjeda, ko zna od kad

Edit: Morao sam lexilium (3 mgr)

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Dobro ba, sta se kofrcis

50 bodova.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:22Kako bitnih 40 bodova, SJAJNO![]()
Konacno i jedna GS pobjeda, ko zna od kad![]()
![]()
Edit: Morao sam lexilium (3 mgr)Ide kahva
![]()
![]()
-
- Kontakt:
10 je bilo fix., borio se za 40. SveznalicoCwirek je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:3450 bodova.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:22Kako bitnih 40 bodova, SJAJNO![]()
Konacno i jedna GS pobjeda, ko zna od kad![]()
![]()
Edit: Morao sam lexilium (3 mgr)Ide kahva
![]()
![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa jest al na ovih 10 dodajes 40 u pravu je vitalni, isto ko sto i da prodje ovog truhlu sljedeceg nece dobit jos 100 bodova nego 50 za ukupnih 100
ovo me je nas omiljeni starac naucio priznajem

ovo me je nas omiljeni starac naucio priznajem

Veliki sii Džumiiii
-
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:25pa jest al na ovih 10 dodajes 40 u pravu je vitalni, isto ko sto i da prodje ovog truhlu sljedeceg nece dobit jos 100 bodova nego 50 za ukupnih 100![]()
ovo me je nas omiljeni starac naucio priznajem![]()
Mene nije stid sto ne znam, bilo bi me stid ne pitati. To se ne odnosi na nekog na ovom dragom pdf, nego opcenito u zivotu.
Autocad i Exel sam ucio pitajuci i bio dobar kad mi je trebalo, sad me samo

-
- Kontakt:
Najjaci, protivnik iznenadio kvalitetom, pogotovo servom i 1. i 2. servis mu dobar, ali malo za "Velikog"

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ti si jedan veliki gospodin, ja mislim da bi trebali organizovati jednom zajednicko gledanje nekog dzumijevog meca s ljudima ovdje s teme ko je zainteresovan naravnoSamozdravlje je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:05QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:25pa jest al na ovih 10 dodajes 40 u pravu je vitalni, isto ko sto i da prodje ovog truhlu sljedeceg nece dobit jos 100 bodova nego 50 za ukupnih 100![]()
Mene nije stid sto ne znam, bilo bi me stid ne pitati. To se ne odnosi na nekog na ovom dragom pdf, nego opcenito u zivotu.
Autocad i Exel sam ucio pitajuci i bio dobar kad mi je trebalo, sad me samosport interesuje
![]()

-
- Kontakt:
Hvala, ali ja sam penzionerQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 maj 2025, 00:14ti si jedan veliki gospodin, ja mislim da bi trebali organizovati jednom zajednicko gledanje nekog dzumijevog meca s ljudima ovdje s teme ko je zainteresovan naravnoSamozdravlje je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:05QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:25pa jest al na ovih 10 dodajes 40 u pravu je vitalni, isto ko sto i da prodje ovog truhlu sljedeceg nece dobit jos 100 bodova nego 50 za ukupnih 100![]()
Autocad i Exel sam ucio pitajuci i bio dobar kad mi je trebalo, sad me samosport interesuje
![]()
![]()

Uvijek sam za druzenje s dobrom rajom, a svi ste top( sto bi rekli starci

Ne vjerujem da znas da Damir i Hamad igraju dubl na RG , nebitan rezultat. Nije sve u bodovima, ima nesto u evrima 8,5 keura.
Za oba 17,5 k eu/v/rica

Edit: Bilo bi sjajno da i brat @Galion bude s rajom, tu mu je mjesto

Bio mu je Hamad danas u boxu. Izgleda da su oni privatno pravo dobri.Samozdravlje je napisao/la: ↑26 maj 2025, 01:08Hvala, ali ja sam penzionerQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 maj 2025, 00:14ti si jedan veliki gospodin, ja mislim da bi trebali organizovati jednom zajednicko gledanje nekog dzumijevog meca s ljudima ovdje s teme ko je zainteresovan naravnoSamozdravlje je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:05
![]()
![]()
![]()
Uvijek sam za druzenje s dobrom rajom, a svi ste top( sto bi rekli starci).
Ne vjerujem da znas da Damir i Hamad igraju dubl na RG , nebitan rezultat. Nije sve u bodovima, ima nesto u evrima 8,5 keura.
Za oba 17,5 k eu/v/rica![]()
Edit: Bilo bi sjajno da i brat @Galion bude s rajom, tu mu je mjesto![]()
Koju stranicu koristite za streamove? Ja one buffstream koristim i danas padoše baš na 5:4 u posljednjem setu kad je najvažnije bilo i nisam novi našao.
-
- Kontakt:
Ako si pitao @Quart.(ja mu nick-a

Ja koristim: sportplus.live , utakmice.net ima i utakmice.rs (no tu se slabo snalazim). Nekad mi je
neko preporucio tenis.14(slaba fajda

Je li Hamad bio sa lijeve strane onog "bradonje"

vole i postuju BiH

Ako si gledao finale u Istanbulu, mogao si vidjeti postovanje i respect Hamada prema Damiru. Usudio bih se i reci , ali necu...
Pozdrav za tebe , @QUARTERBACK-a i naravno za sve koji gotive Damira

E hvalaSamozdravlje je napisao/la: ↑26 maj 2025, 13:04Ako si pitao @Quart.(ja mu nick-a) i mene,onda ok. No ako mene persiras, bas si me uvrijedio, znamo se 100 g.
![]()
Ja koristim: sportplus.live , utakmice.net ima i utakmice.rs (no tu se slabo snalazim). Nekad mi je
neko preporucio tenis.14(slaba fajda). Jeste malo stekalo, ali se moglo gledati.
Je li Hamad bio sa lijeve strane onog "bradonje"ili iznad ? Ono sto vi mladi ne razumijete jeste da Sandzaklije i tekako
vole i postuju BiH. Dusmani i neupuceni ce reci: Vodi ih kuci. No svakom svacije, samo "kajem"
![]()
Ako si gledao finale u Istanbulu, mogao si vidjeti postovanje i respect Hamada prema Damiru. Usudio bih se i reci , ali necu...
Pozdrav za tebe , @QUARTERBACK-a i naravno za sve koji gotive Damira![]()

-
- Kontakt:
Ne znam da li znas, da bi mu sutrasnja pobjeda obezbjedila i GS AO "26. Moze i neki naredni turnir i da osvoji tih 50-60 bodova.
Vec sad ima 100 bodova za GS RG "26 (Madid-50) i ovaj sad RG 50+. Ovo + aBd

vitalni, sretan rodjendan i od mene heheSamozdravlje je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:14Ne znam da li znas, da bi mu sutrasnja pobjeda obezbjedila i GS AO "26. Moze i neki naredni turnir i da osvoji tih 50-60 bodova.
Vec sad ima 100 bodova za GS RG "26 (Madid-50) i ovaj sad RG 50+. Ovo + aBd![]()
![]()
ne kupuj pljugu za sutra, prekosutra igra:-)
-
- Kontakt:
Hvala "mladicu u najboljim godinama", znao sam to za srijedu, ali igra i sutra dubl hehe. Steka cigara je u steku.babino je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:21vitalni, sretan rodjendan i od mene heheSamozdravlje je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:14Ne znam da li znas, da bi mu sutrasnja pobjeda obezbjedila i GS AO "26. Moze i neki naredni turnir i da osvoji tih 50-60 bodova.
Vec sad ima 100 bodova za GS RG "26 (Madid-50) i ovaj sad RG 50+. Ovo + aBd![]()
![]()
ne kupuj pljugu za sutra, prekosutra igra:-)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.