FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Jeli Rodrygo uopste u opcijama brate ako je Leao 70 bolje dati 100 za rodriga.
Nije mi jasno kakav Mitoma pa i taj Eze **** ih on.
Daj nam world klass krilo ostavi Musialu na 10 i rjeseno.
Wirtz nas odbio neka ide ceka ga vjerovatno isto kao i Sanea i Havertza ....
Stiler iako dobar dolaskom bi samo stvorili guzvu ...Bischof nadam se da ce igrati jer zaista izgleda kvalitetno i nadam se da ce imati minute.
Desni bek po meni ako vec nece baciti pare na nekoga top u ofanzivi mora doci Stanisic i Laimier nisu igraci za tu poziciju ako napadao ligu i LP.
Svaka cast i jednom i drugom solidno odradjuju posao ali to je to
Ja bih od svega najsretniji bio da opet imamo brazilca u timu a Rodrigo bi bio put ala robben.
Lako bi moglo dnase desi da mi naredne sezone i nemamo konkurencije BVB iako ozbiljniji pod Kovačem bez ozbiljnih pojacanja nisu konkurenti Lever sa TenHagom bez pola tima upitnik veliki.
Leipzig tek ce pasti ako odu Simons Seosko Openda
Stiler iako dobar dolaskom bi samo stvorili guzvu ...Bischof nadam se da ce igrati jer zaista izgleda kvalitetno i nadam se da ce imati minute.
Desni bek po meni ako vec nece baciti pare na nekoga top u ofanzivi mora doci Stanisic i Laimier nisu igraci za tu poziciju ako napadao ligu i LP.
Ja bih od svega najsretniji bio da opet imamo brazilca u timu a Rodrigo bi bio put ala robben.
Lako bi moglo dnase desi da mi naredne sezone i nemamo konkurencije BVB iako ozbiljniji pod Kovačem bez ozbiljnih pojacanja nisu konkurenti Lever sa TenHagom bez pola tima upitnik veliki.
Eze je dobar..jako slican igrac Oliseu, mozda samo brzi..po meni bi bilo dobro dovesti ili Ezea ili Rodryga..ovu ostalu buraniju ne treba spominjati..Mitoma bi bio obicni Kitoma..nije mi jasno zasto su iz Bayerna toliko zapeli za azijate..doveli Kima, lik se pokazao a najgori igrac u historiji Bayerna.. Ito karinto je hodajuca bolnica..Usami nekad davno totalni promasaj, lik haman vise nije fudbalerBayern111 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 15:02Jeli Rodrygo uopste u opcijama brate ako je Leao 70 bolje dati 100 za rodriga.
Leao je veci fudbalski majstor od Ezea, ali bi ovaj drugi bio bolji za Bayern. Prilicno konstantan, ima vec Olisea..To je kao kad uporedis Musialu i Wirtza. Ako biras 5 najboljih driblina i nekih VAUUUU poteza 4 su od Musiale, ali ako biras sa kime ces dobiti utakmive 10 puta bolji Wirtz.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dovest ovog iz River plate Franco Mastantuono i rjesili smo pitanje buducnosti zajedno sa Musialom ubitacan tandem. Mali je u Riveru malo reci odlican
Pare za Wirtza bile su iz "specijalnog" fonda koji nije raspoloživ za normalne akvizicije. Daljnje kupovine bi se trebale financirati iz prodaje (Gnabry, Goretzka, Guerreiro, Coman, Palhinha, Kim, Boey). Ako se dogovorite sa Saneom onda bez prodaje nema ni drugih krila.
Ipak, pretpostavljam da bi neko trebao doći umjesto Müllera, i naravno, besplatne akvizicije su uvijek moguće.
Ipak, pretpostavljam da bi neko trebao doći umjesto Müllera, i naravno, besplatne akvizicije su uvijek moguće.
Cini mi se da ga je Chelsea skoro zavrsio.Bayern@heart je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:48Dovest ovog iz River plate Franco Mastantuono i rjesili smo pitanje buducnosti zajedno sa Musialom ubitacan tandem. Mali je u Riveru malo reci odlican
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
musiala je mullerova zamjena. a musialu moze da "mijenja" ili kuhar ili olise. a valjda nece opet biti bolnica...
krilo desno treba, eze mi je ok iako igra vise om
krilo desno treba, eze mi je ok iako igra vise om

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako bi samo Rodrgyo legao.
Waner assist za opstanak, ali je porazno da ulazi 10 aminuta pre kraja
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zato ga Heiddenheim neće dobiti na novu posudbu jer mu nisu dali minuta koliko zaslužuje. Igrača njegovog kalibra u ovoj ekipi Heiddenheima nema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Momak se raspo u drugom dijelu sezone zato je i klupiran.
lik u realu ima 6 golova za sezonu
nek nastavi lezati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Onaj Brazilac što je igrao AM je najbolji igrač bio, ima ga svugdje, najopaniji naprijed, a stamen u sredini pa i nazad se vraća. Teško bi od njega prije dobio startnu poziciju i da ostane još sezonuOmerbavarac je napisao/la: ↑26 maj 2025, 23:03Zato ga Heiddenheim neće dobiti na novu posudbu jer mu nisu dali minuta koliko zaslužuje. Igrača njegovog kalibra u ovoj ekipi Heiddenheima nema.
Sa gov-narskim klubom iz Madrida vise ne treba poslovati nikako, kakav Rodrygo.
Nek se napuse kurca svi redom a pogotovo onaj izdajnik Alaba.
Leao mora biti glavna meta a svakako je bolje poslovati sa gospodom iz Italije. Rizzitelli
, Sergio, Toni, Coman, Vidal, Perisic, de Ligt....
Nek se napuse kurca svi redom a pogotovo onaj izdajnik Alaba.
Leao mora biti glavna meta a svakako je bolje poslovati sa gospodom iz Italije. Rizzitelli

While Bayern are unwilling to increase the package offered to Sané, the people in charge, including Max Eberl, are willing to accommodate the player regarding the split of the payments.
Ovima ni ovce ne dati da čuvaju a kamoli da dogovaraju išta.
-
- Kontakt:
Bayernu sa dolaskom Taha najviše treba prvi golman. Ubrig jednostavno nije kvalitet za Bayern, a Neuer pa znamo to svi, penzija
Neuer je zbog godina izgubio reflekse, to se jos vidjelo na Euru.
Urbig nikakav. Golman je pola ekipe. LP se osvajala odbrans, sta je onaj u Realu juznoamerikanac sve branio, pa Neuer u finalu, pa Belgijanac u Realu itd
Ovo oko Sanea pokazuje samo koliko je ovo neozbiljan klub. Alternativa se ne trazi, ako se zeli dovesti neko neka se dovede prije ovih utakmica.
Urbig nikakav. Golman je pola ekipe. LP se osvajala odbrans, sta je onaj u Realu juznoamerikanac sve branio, pa Neuer u finalu, pa Belgijanac u Realu itd
Ovo oko Sanea pokazuje samo koliko je ovo neozbiljan klub. Alternativa se ne trazi, ako se zeli dovesti neko neka se dovede prije ovih utakmica.
Previše se gubi vremena na Sanea daju rokove koje sami gaze totalno neozbiljno.Ovaj prelazni rok će odrediti sudbinu Eberla i Freunda a jedini plus u dosadašnjem radu je kupovina Olisea.
Comana,Sanea,Boey,Goretzku riješiti što prije.Sa previše imena se povezujemo ali ništa konkretno.
Gakpo,Leao,Mitoma,N.Williams.
Comana,Sanea,Boey,Goretzku riješiti što prije.Sa previše imena se povezujemo ali ništa konkretno.
Gakpo,Leao,Mitoma,N.Williams.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pozdrav raja. Novi sam na forumu, registrovao se da i ja mogu komentarisati, do sad sam vas samo čita.
Dobro nam dosao.
Ako lazes brzo ces se odati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.