Pa ni ćirilicu ne znaš.
Osnovno obrazovanje. Bože sačuvaj.
Pa ni ćirilicu ne znaš.
A da probate pobijediti nekog?PletaraSaVinom je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:38Ne morate uvoditi juniore nema potrebe. Seniori su vam u ove zadnje dvije kući doktorirali raširivanje guzova i čmara sa dvije rukezaostrog je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:28Treba poslati SIPA prijavu za sljedeće kolo Velez-Sloga. Vrapčićani ne mogu pošteno dobiti nikoga, a godinama se varakaju u ligi ili ulaze u nju zahvaljujući namještanju. Vrhunac je bio kad su namjestili opstanak u federalnoj.
I naravno dati šansu juniorima u Posušju, nevažna utakmica.
Udjem na forum hefticno i svaki put ovaj pacijent o Velezu pise.zaostrog je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:28Treba poslati SIPA prijavu za sljedeće kolo Velez-Sloga. Vrapčićani ne mogu pošteno dobiti nikoga, a godinama se varakaju u ligi ili ulaze u nju zahvaljujući namještanju. Vrhunac je bio kad su namjestili opstanak u federalnoj.
I naravno dati šansu juniorima u Posušju, nevažna utakmica.

Zato je Zekic i zavrsio u nizerazrednoj ligi a ne negdje kao Jakir ili Sopic.Virtu4l je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:59Borac - Sarajevo 2:0
Sarajevo - Široki Brijeg 0:1
Sarajevo - Radnik 1:1
Jedina utakmica gdje su onako životom zapeli da pobijede je bila ona u Mostaru protiv Veleža.
Ostavljali Široki u ligi, ostavljali Radnik u ligi.
Bravo.![]()
Pa onda kaže, nemoj me Mimo ja sam došao da pričamo o nogometu.
![]()
Neki ce reci slucajnostVirtu4l je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:59Borac - Sarajevo 2:0
Sarajevo - Široki Brijeg 0:1
Sarajevo - Radnik 1:1
Jedina utakmica gdje su onako životom zapeli da pobijede je bila ona u Mostaru protiv Veleža.
Ostavljali Široki u ligi, ostavljali Radnik u ligi.
Bravo.![]()
Pa onda kaže, nemoj me Mimo ja sam došao da pričamo o nogometu.
![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, HeavyBassBlues, MrkiMedo i 11 gostiju.