Zamalo da imate bas uspjesnu sezonu, inter izgubio tituli, jos da venecija uze bod, sreci nikad kraja.
Al dobro, polovican vam je vikend bio.
Bice bolje, glavu gore
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kod vas na kraju ispade baš uspješna: izborili nekako CL, Inter izgubio titulu, još ako za vikend Inter izgubi i CL eto triplete
Tehnički Juve nije ispao u grupi već u playoff-u
Zadnjih 15 kola, Roma 38 Inter i Juve 30 Napoli 28.
Pa Conte je i ranije napuštao klubove nakon ostvarenog uspjeha ili su ga tjerali jer je toliko zakuhao sa svima da se nije moglo nastaviti. Nakon osvojene titule on zna da se ne može opet sljedeće sezone izvlačiti kako je zatekao ekipu u rasulu, ne može imati situaciju da igra samo ligu a zna da je ogromna šansa de će doživjeti debakl u Ligi prvaka. Ako se ne varam lik u karijeri ima 6 sezona u Ligi prvaka kao trener, od toga je 3 puta ispadao odmah u grupi, jednom u osmini i jednom u četvrtfinalu. To je presmiješno i pokazuje koliko je to ograničen trener.
Uglavnom najbolja vam je opcija ako je istinaSurreal je napisao/la: ↑27 maj 2025, 23:07Zanima me baš mišljenje drugih navijača, a naročito Interovih - Gasperini i Roma, kako vam djeluje taj spoj?
Nisam fan, prije svega njegovih ljudskih karakteristika, odnosno smatram da je jedno obično smeće od čovjeka, koje nije u stanju da preuzme odgovornost, svađao se sa najvažnijim igračima, javno ih ponižavao, imao oduran komentar za Ndicku, imao je i neke seksističke komentare, jedan takav lik ne treba Romi, barem to mislim, ali eto...
Ipak, ne treba mu oduzeti trenerski kvalitet, napadači pod njegovom palicom pucaju, a i uspio je da razvije veliki broj mladih igrača, ne znam tačno šta da mislim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.