FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 12 apr 2011, 19:28

Sinoc na B92 Tole Karadzic je lepo rekao:

-liga Srbije je najregularnija u regionu. :lol:
-u Srbiji je sve posteno apsolutno nema namestanja utakmica. :lol:
-U reprezentaciju se ne guraju menadzerski igraci. :lol:
-Mafijasi ala Keka ne drze igrace u Srbiji. :lol:
I sta je od toga tacno,mozda 1%,ovo oko toga da je najregularnija u regionu,jer znamo kako se "ladi" i u ostalim drzavama bivse nam.Gde su argumenti za sve ovo.

Posle derbija Bjekovic kaze:
"Partizan je bio bolji u oba meca,ne znam za kakvo se ubijanje Zvezdasi hvataju" :lol:
Posle Spartaka Stanojevic kaze:
"Sudije nam nisu pomogle". :lol: :oops:

Je li to tacno,how yes no.

Argumenti,samo argumenti u vidu klipova trazim ne tamo neke reci i recenice od ostalih jer recenicu svako moze reci.

p.s Jesi pogledao one nedosudjene aute za Cukaricki u nedelju vece :roll: ,kada vec uzivas trazeci pomaganje sudija u korist Zvezde.Naravno da ih ima.svaki klub ih ima ali braniti sudijsku lakrdiju od nedelje cinjenicama od pre par kola ili sto je najtragicnije pre dve godine je smesno da ne kazem tragicno.

Sto bi vi Grobari rekli "U subotu nam dolaze Cigani II",zato prijateljski savet okreni se prema njima lakse ce ti biti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 12 apr 2011, 19:37

Hvala Bogu, nego vi ste se rasprdeli o Subotici, valjda vas to mnogo pogodilo, sta znam :lol:

A ne brini za tu ciganiju Novosadsku, tu su sigurni bodovi 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 apr 2011, 19:45

NukeR_G1970 je napisao/la:Bravo Devile, genije sportsport foruma :lol:

Koliko se ti covece tripujes i filozofiras po ovom forumu to nije zdravo...Takve najvise volim, koji samo mrse muda po forumima 8-)
Uh ovo tek vidim. :roll:

Rece mi gospodin da mrsim muda po netu i forumu,zanimljivo to neki novi termin,ja sam se istripovao da je to nesta drugo.E pa gospodine kuda si ti bodrio svoj klub da cujem kakav je to repertoar verovatno od Rhyla do Petach Tikve :? ja,ja sam od rodjenja svoga uz Zvezdu,sto bi rekla pesma http://www.youtube.com/watch?v=NWVVK70OT30,nije bilo u Srbiji gostovanja gde nisam otisao,gostovanje Rosenborgu,put u Zapresic,gostovanje na Petrovsky i napad od strane Zenitovih navijaca na nas,put u Liberec,put u Bern,put na Olimpico,gostovanje Celti,gostovanje Groclinu,gostovanje,gostovanje Strasbourgu,gostovanje Arisu,Leverkusenu...

Znaci sada se za to govori mrsenje muda na forumu. 8-)
Je li to dovoljno za suprotno,sto bi Tole sinoc Savi nekoliko puta rekao "Ti nisi u fudbalu",i za to ima resenje.IGrao fudbal do svoje 15-16 godine i sa duplom povredom zavrsena je i moja karijera,naravno mogao sam da nastavim ali ne bi to licilo ni na sta.Od tada sam se detaljno okrenuo fudbalu i pratim ga na svakom koraku,svaki minut,dan,mesec godinu i nisam ogranicen na jedan klub,i zato od posle leta krecem u novu fudbalsku avanturu zvanu "skautovanje",u zelji da postanem profesionalni skaut sto je uz malo novca,fudbalsko znanje i poneku vezicu u postenom FSS lako dobiti,e tada cu tek da "mrsim muda" po forumu.

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 13 apr 2011, 15:25

NukeR_G1970 je napisao/la:Sinoc na SOS-u su lepo rekli da je Bajkovic trebao da dobije cist crveni karton...

Ko o cemu **** o postenju...
Kako je tebi dobro jbt, čuj rekli na SOS-u. :lol: Najjača mi je stvar što pričaš o kompleksima a jedino ti ovde nazivaš druge klubove i njihove navijače pogrdnim imenima, to dovoljno govorio o tebi. ;)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 13 apr 2011, 16:46

Ja vredjam nekoga? Pa zvezdini navijaci sami sebe zovu ciganima....

To sto si ti isao na mnoga gostovanja je za svaku pohvalu ali ti ne daje za pravo da govoris sa 100% sigurnosti o namestanju Partizanovih utakmica, bio sam i ja na mnogo gostovanja pa ne lupetam kojekakve gluposti, jer ni ti ni ja ne mozemo da znamo da li je neka utakmica 100% namestena ili ne...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2011, 18:09

Ko je rekao da Partizan sigurno namesta utakmice? :? Ja nisam ;)
Zna se da Partizan ima veze u savezu to ti ni Kimi,ni Djura Snajder ne mogu osporiti,i to je jednostavno.
Namestanje utakmica se ne moze namestiti samo sa sudijom,vec mora da bude i druga strana umesana(protivnicki tim),da bi to sa sigurnoscu uspelo.E sad svako mora priznati da je malo cudno da sve bude posteno,a toliko gresaka protiv timova sa kojim igra Partizan,evo samo sa zadnja dva gostovanja bar 3-4 grube greske naocit protivnika.Da si i Filip Visnjic cudno bi ti bilo,a ne ako si hvala Bogu i ziv i zdrav.

Nikad ovolika polemika oko jednog penala i same tekme ne bi ispala da se vi niste napravili mangupi i na jednu ocitu situaciju pokusali da nadovezete nekoliko. ;)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 15 apr 2011, 02:51

STANOJEVIĆ: AMNEZIJA KOMŠIJA

Zaboravnima se iz sećanja izbrisala naša pobeda u prvom i drugom derbiju, za njih je prvenstvo tek počelo, kaže trener Partizana Aleksandar Stanojević

Kratko im pamćenje,
Izjava Roberta Prosinečkog da je Partizan bivši prvak i da će to i ostati na kraju tekućeg prvenstva, uz dodatno objašnjenje da će Crvena zvezda pobediti u derbiju, naterala je trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića da se zapita da li u Crvenoj zvezdi znaju nešto što niko u Srbiji ne zna. Stanojević podseća rivale da pre nego što podignu šampionski pehar moraju da pobede sve ekipe iz vrha tabele, uključujući i njegov tim.

- Od početka drugog dela prvenstva naš najveći rival nije odigrao nijednu utakmicu s timovima iz vrha tabele. S druge strane, moja ekipa je pregrmela mečeve sa Radom i OFK Beogradom, pobedili smo Spartak i sledi nam težak duel s Vojvodinom. Odakle bilo kome pravo da misli kako će sve ove timove lako pregrmeti i doći u priliku da slavi u derbiju? Možda ljudi iz Zvezde i Prosinečki znaju nešto što mi ne znamo, ali dobro, njihovo je pravo da izjavljuju šta god požele – rekao je Stanojević.

Pritisak javnosti na stratega crno-belih traje koliko i kriza igre aktuelnog šampiona Srbije.
- Loše igramo u poslednje vreme, to je činjenica. Pobedili smo u Subotici zahvaljujući karakteru mojih igrača, iako nam se podmeće priča o sudijskom poklonu. Međutim, suđenje nikada nisam komentarisao, pa neću ni sada, ali moram da podsetim neke ljude, u čijim izjavama vidim da pate od amnezije, da je za moj tim u poslednjoj godini dosuđeno svega tri penala. Takođe, aktuelni smo prvaci i učesnici Lige šampiona, finalisti kup takmičenja, iz kojeg smo eliminisali branioca trofeja, i ko nam je to poklonio? Zaboravnima se iz sećanja izbrisala naša pobeda u prvom i drugom derbiju. Smatraju da su te mečeve odigrali s ko zna kakvom ekipom, a prvenstvo im je počelo pre dva-tri kola, s novim timom. Pa, nije tako!

Trn u oku

Trka za šampionsku titulu ne razlikuje se od prethodne koja se odlučivala u poslednjim kolima. Za Stanojevića je ovo proleće „već viđeno“.
- Sve se odvija po prošlogodišnjem scenariju. Zvezda je na početku sve lako pobeđivala, a mi smo se mučili da prevaziđemo krizu igre. Dosta toga, kao što sam već rekao, ima veze s rasporedom, koji je dosad bio veoma težak za nas. I dalje smo prvi, nadam se da ćemo to ostati do kraja šampionata, iako osećam da su prethodne tri godine naše vladavine mnogima postale trn u oku – rekao je Stanojević.

Partizan.rs

Bravo Stanojevicu!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 16 apr 2011, 03:26

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 apr 2011, 17:06

Nije kisovito vreme,sasvim prijatno,nekih 14-15 C,tako da imaju svi preduslovi da bude bar 15-ak hiljada,bar se nadam ali tesko.
Ja naravno idem,ocekujem pobedu Partizana ali nadam se povoljnom rezultatu Vose,neka Brana nastavi protiv svojih niz. :mrgreen:

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 16 apr 2011, 17:09

? $ - " узет $.
" & се $ $ - $ $ & " " & са ",$ $ ? / ?," " ? $,$ & &,$ $ гостује $ &.& % ¥ " & $ све ? % $ $ $ " & $?!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 apr 2011, 17:13

kamiondzija je napisao/la:? $ - " узет $.
" & се $ $ - $ $ & " " & са ",$ $ ? / ?," " ? $,$ & &,$ $ гостује $ &.& % ¥ " & $ све ? % $ $ $ " & $?!
Pateticno zar ne,rece trener kluba kome pomazu na sve strane da do derbija ostane bodovna razlika.(Spreman sam na sve,mozete odmah poceti sa klipovima ;) )
Ali jedno znajte,nije samo moje misljenje,vec i misljenje poznatih ljudi iz sveta fudbala koji su deklarisani kao Partizanovci,ako sudjenje u derbiju bude posteno Zvezda je favorit,ko drukcije kaze ne prati fudbal apsolutno.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 16 apr 2011, 17:34

$ ја не " за ". ;) За " $.
Стога " оно % ?,$ ? '.
$ ' " ",' ја понесе то ?,? ? $ " " " " $ у НС,а & ? на $. ;) % то &? ? је пуно," свега " " " " ? ",$ " на ' $ " ? $ " - вјероватно " ".
" $ ја ' $ $ онај ?,сјајан $," " се $ је $ ? $ на ",& %.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 apr 2011, 17:55

kamiondzija je napisao/la:$ ја не " за ". ;) За " $.
Стога " оно % ?,$ ? '.
$ ' " ",' ја понесе то ?,? ? $ " " " " $ у НС,а & ? на $. ;) % то &? ? је пуно," свега " " " " ? ",$ " на ' $ " ? $ " - вјероватно " ".
" $ ја ' $ $ онај ?,сјајан $," " се $ је $ ? $ на ",& %.
U Novom Sadu mozda i nije,zasto.Zato sto je ipak malo dalji put,i moze se reci teren je onakav na kakav je navikla Vosa,igraju odlican fudbal ali fudbal koji nama odgovara dakle otvoren.

Sa druge strane u vecitom,domaci teren apsolutno ne vredi,udaljenost izmedju stadion za pljunut od jednog do drugog,publika ravnopravna,teren slican,samo malo klizavi na JNA.Partizan u poslednjih 10 godina nije nikada losije izgledao,u poslednja cetiri derbija(tri pod vodstvom Stanojevica) igraju igru bez igre,vise obracaju paznju na svoj gol nego na nas,i zasto onda Partizan da bude favorit.Partizan je individualno jaci to nema dileme,ali kao tim Partizan ne moze ni da prismrdi ovakvoj Zvezdi koja nakon duze vremena konaco izgleda tako.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 16 apr 2011, 17:59

$ / " &. ;)
Не " се ?," је $ горе $ у оној " $,Јавор,$,$,? ?.
Све у ' $ се $ - то " " на " "," ' овог $,& " & " ",па & ? $ ' $,јер & $ се & ? " ' %,¥ свецу " ".

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 apr 2011, 19:29

ajde ako nije problem nek' neko stavi link za večerašnju utakmicu ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 apr 2011, 21:30

brazzo je napisao/la:ajde ako nije problem nek' neko stavi link za večerašnju utakmicu ;)
Jbga, gledalo se na RTS2. Ne znam za linkove.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 apr 2011, 21:45

partizan dominira !!! :D buhaha
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 apr 2011, 22:47

Baš me zanima šta je stanojević izjavio poslije utakmice. vjerovatno još jedan objektivno izlaganje. :lol:
Veliko hvala mladenu krstajiću što je i nas i vojvodinu vratio u trku za titulu.
Mlađo, samo nastavi! :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 16 apr 2011, 22:49

Koliko je utakmica zavrsila Partizan- Vojvodina?
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 16 apr 2011, 22:53

komrad je napisao/la:Koliko je utakmica zavrsila Partizan- Vojvodina?
0:1 :?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.