FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne pamtim dugo vremena slabiju posjetu nego jucer
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mislim da si ti daleko najveci troler ovde, iako to vjesto prikrivas.jurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:51Mlinaric je tajni začin koji je falio. 20+ golova očekujem slijedece godine. Hoce li neko neku poštenu opkladu ? Recimo u 100 eura.
Imaš ovog kipranina u vezi , malo sam pokušao izroviti kažu da je motorički mnogo jak i tehnički savršen. I da je ubjedljivo najbolji igrač bio svoje ekipe.
Dugoo ce proci da neki igrac sarajeva zabije 20+ golova u ligi. Od Emira Hadzica nije niko toliko zabio, a bilo ih je po kvaliteti 10* boljih.
Da Guliashvili nije bio povređen i da je mogao da izvodi penale
, skoro sigurno bi to uradio ove godine

Ma zgadilo se raji sta sudije rade iz kola u kolo, a ne moze niko nista da uradi po tom pitanju
-
- Kontakt:
i ono sto je bilo jucer mislim da nika d nece ni doci
-
- Kontakt:
Za slijedecu sezonu preporucavam Zekicu da ima jacu drugu postavu nego prvu. Vidis da nas ovi satrase kartonima ciljano i jos koja povreda i sve gdje je kombinovao, podojkili smo ga.
Sve u svemu jos malo se ekipa mora ocistiti i napadamo lagano opet. Idemo dalje nemamo sta tugovat
Sve u svemu jos malo se ekipa mora ocistiti i napadamo lagano opet. Idemo dalje nemamo sta tugovat
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ovaj ti je potpisao za Vereinslosamkeivke je napisao/la: ↑26 maj 2025, 06:50https://www.transfermarkt.de/cadu/profil/spieler/748908
Oliveirin menedzer i Ismir ispijaju kafe, mogli su ovog nam prebacit kako, za koji dan slobodan igrač![]()
-
- Kontakt:
Ne govorim ja ovo napamet.HyperOS je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:52Mislim da si ti daleko najveci troler ovde, iako to vjesto prikrivas.jurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:51Mlinaric je tajni začin koji je falio. 20+ golova očekujem slijedece godine. Hoce li neko neku poštenu opkladu ? Recimo u 100 eura.
Imaš ovog kipranina u vezi , malo sam pokušao izroviti kažu da je motorički mnogo jak i tehnički savršen. I da je ubjedljivo najbolji igrač bio svoje ekipe.
Dugoo ce proci da neki igrac sarajeva zabije 20+ golova u ligi. Od Emira Hadzica nije niko toliko zabio, a bilo ih je po kvaliteti 10* boljih.
Mlinaric je statistički najbolji realizator ove lige + izvodi penale + izvodi prekide jako dobro
Nadalje Sarajevo pod Zekicem je ekipa koja statistički stvara najviše šansi u historiji ove lige.
Jedini problem je bio sto te šanse nismo uspjeli pretvoriti u pogodak, naime ispod 10% nam je realizacija.
U nekreativnoj ekipi koja se muci da stvara šanse je u 34 nastupa (liga i kup) dao 21 gol. Ima prosjek 0,61 gol po meču.
Slijedece godine imamo najmanje 36 utakmica u ligi u kupu se nadati 10, u Europi se nadati bar 4. To bi bilo 50 (40 sigurnih, objektivno ćemo odigrat 45, a možda i 50 i neku) utakmica. Ako prenese formu uz bolje saigrace lagano iznad 20.
Uostalom ponuđena ti je opklada.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Pa hajd da se kladimo ovo za golove, pa ako ga otjeraju svakako si dobioOikamid je napisao/la: ↑26 maj 2025, 06:00Hoću ja u 100 eura da će ga pitarluk do zime tjerati i proklinjati što je dovedenjurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:51Mlinaric je tajni začin koji je falio. 20+ golova očekujem slijedece godine. Hoce li neko neku poštenu opkladu ? Recimo u 100 eura.

Hajdejurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:49Pa hajd da se kladimo ovo za golove, pa ako ga otjeraju svakako si dobioOikamid je napisao/la: ↑26 maj 2025, 06:00Hoću ja u 100 eura da će ga pitarluk do zime tjerati i proklinjati što je dovedenjurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:51Mlinaric je tajni začin koji je falio. 20+ golova očekujem slijedece godine. Hoce li neko neku poštenu opkladu ? Recimo u 100 eura.
Imaš ovog kipranina u vezi , malo sam pokušao izroviti kažu da je motorički mnogo jak i tehnički savršen. I da je ubjedljivo najbolji igrač bio svoje ekipe.![]()

Ja bi više volio da imamo trojicu koji će zabiti po 10. Turkeš da nije imao problem sa leđima, Keremeh da je uhvatio formu od početka kao što je imao zadnjih par utakmica + Guli bi sigurno imali kombinovano 30+ golova. Definitivno ofanzivni dio treba graditi oko njih trojice, Beganović i Kuprešak su sasvim OK. Bubanja u sredini i Gojković ako bi bio na istom nivou kao kad je došao moraju biti kostur za naredne dvije sezone u kojima bi mogli uzeti titulu.
Sve ostalo ispratiti sa objavom Hvala i sretno.
Tu je još i Jović od ovih što mogu ispuniti očekivanja.
Najgora stvar koja nam se može desiti je promjena trenera, koji bi zagotivio neke od ovih amatera, doveo nekoliko svojih koji bi se ispostavili isto da su krampe, pa dok upozna klub, ligu
Sve ostalo ispratiti sa objavom Hvala i sretno.
Tu je još i Jović od ovih što mogu ispuniti očekivanja.
Najgora stvar koja nam se može desiti je promjena trenera, koji bi zagotivio neke od ovih amatera, doveo nekoliko svojih koji bi se ispostavili isto da su krampe, pa dok upozna klub, ligu
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Koliko je ovoj ekipi falio Djordjevic i Hamza Catakovic...
Cak te ni sudije sa ovom dvojicom ne bi mogle toliko omesti da su bili tu...
Ali eto doveo se Mlinaric, slican tip igraca kao Hamza, a za Dordjevica cemo vidjeti, mada ja cisto sumnjam da cemo mi imati hajra od njega
Cak te ni sudije sa ovom dvojicom ne bi mogle toliko omesti da su bili tu...
Ali eto doveo se Mlinaric, slican tip igraca kao Hamza, a za Dordjevica cemo vidjeti, mada ja cisto sumnjam da cemo mi imati hajra od njega
-
- Kontakt:
Eto ja stavljam 100 EUR na 20+ (sva takmičenja)
Ako bude 19 ili manje šalješ podatke ja ti uplaćujem ako bude 20+ ti meni. Pošteno.
Nedopustivo je da ovako nonsalatno igramo par utakmica kuci,ne smijemo dopustiti da nas skretnicari zadnje kolo preteknu nije ova ekipa jos poslozena ima dosta oscilacija.
Ma nasi kako su uzeli kup, sto je i najvaznije bilo uzevsi okolnosti, su vec mislima na odmoru. Ne mogu im zamjeriti, svasta nam se izdesavalo ove sezone.
Zeka taman da iskoristi ovo da vidi od koga ima hajra, koga se treba rijesiti. Juce je jatta meni daleko najbolji bio, uzeo dosta lopti i dao 2,3 duga pasa u stilu pirla nekada.
Hocemo li zavrsiti, 3,4, 5, 10, vala nebitno
Zeka taman da iskoristi ovo da vidi od koga ima hajra, koga se treba rijesiti. Juce je jatta meni daleko najbolji bio, uzeo dosta lopti i dao 2,3 duga pasa u stilu pirla nekada.
E čuj nebitno koji ćeš završiti 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
To je taj naš mentalitet zbog kojeg se godinama oprostimo od titule u novembru, a evo u par godina nam je nebitno što nas najveći rivali preteknu na tabeli u zadnjem kolu jer je nama nebitno jesmo li 3 ili 4... Ko da imamo 10 titula više od svih pa ono ispod časti nam je biti sve osim prvog, pa je svejedno. Željo nikog nije nadigrao haman za čitavu sezonu i imaju dvije pobjede više od nas, bore se do zadnje sekunde.
Ako iko u klubu ima da mu je nebitno koji smo nakon osvajanja kupa nadam se da nikad ništa više u životu neće imati sa nama.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Neka nam samo jave koje su im nebitne utakmice da se džabe ne peglamo i ne nerviramo.
Čuj naplačuješ kartu za nebitnu utakmicu i ovi troleri po forumu to pravdaju traže veću posjetu
Čuj naplačuješ kartu za nebitnu utakmicu i ovi troleri po forumu to pravdaju traže veću posjetu

Ako trener za jednu čitavu sezonu ne može da ustanovi ko može igrati, a ko ne, onda se bojim da od tog trenera nema hajra. I ne izmišljajte te gluposti tipa nebitno koji ćemo završiti, sezona je za nas završena, igrači izgubili motiv zbog prethodnih dešavanja i slično, samo da bi nekoga amnestirali odgovornosti. Kakva je to poruka navijačima i šta to znači za klub? Svaka prvenstvena utakmica je bitna, pogotovo u situaciji kad nismo osigurali ni to bijedno treće mjesto. Ovo što smo jučer gledali na Koševu je sramota, kao i ono protiv Širokog, Slobode i u mnogim drugim domaćim utakmicama.boki86 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:36Ma nasi kako su uzeli kup, sto je i najvaznije bilo uzevsi okolnosti, su vec mislima na odmoru. Ne mogu im zamjeriti, svasta nam se izdesavalo ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.