Kajtaz i Vladavic

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da omjer plate i onoga sto pruza nije u vinklu. Nek smanji cifru i sve je u duregegenpressing je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:15Nešto gledam statistiku Dangubića.
11.golova bez i jednog penala,to su još sigurno 5.golova i 4 asista,a neke pred assiste da ne pominjem.
Ispunio bi normu prošlih klubova 100%
Ostavio bi ga hladno!
Asim Škaljić bio odličan. Sanin Pintul sjajan bio samo ne sjećam se je li direktno iz Veleža došao ili je prvo u inostranstvo pa kod nas.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:30Kajtaz i Vladavic![]()
Strasan igrac, jednostavno vidi se njegova kretnja bez lopte, siguran sam uz boljeg napadaca da bi dosao vise do izrazaja. Jedan od drazih igraca u ekipi sigurno.gegenpressing je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:15Nešto gledam statistiku Dangubića.
11.golova bez i jednog penala,to su još sigurno 5.golova i 4 asista,a neke pred assiste da ne pominjem.
Ostavio bi ga hladno!
Duškaj (18) ce dobiti sansu kad Muftic ode
100%gegenpressing je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:15Nešto gledam statistiku Dangubića.
Ostavio bi ga hladno!
Ma dok drugi traže suspenzije, snimke iz VAR sobe, mi tek onako spomenemo na forumu da u posljednjih 8.utakmica je svirano 7.penala protiv nas. To se nikad nigdje nije dogodilo.
Odlično su medijski popraćeni. Ono što se nama sviralo protiv Borca ili nije, oni su odmah u medijima platili da se čuju izjave fauliranog, kartoniranog... Ali, i pored lakrdija i svega, mi smo dobili 2-3 takve tekme, gdje smo ozbiljno oštećeni. Žalili smo se, druže i 2015.te, 2017.te, ismijavani smo. Šta znam, možda smo zbog tih pokušaja dolaska do pravde i buđenja svijesti kod nekih...avalPacidoroP je napisao/la: ↑26 maj 2025, 07:36Ma dok drugi traže suspenzije, snimke iz VAR sobe, mi tek onako spomenemo na forumu da u posljednjih 8.utakmica je svirano 7.penala protiv nas. To se nikad nigdje nije dogodilo.
Da se bilo kome drugom dogodilo upola od ovih 7.penala, gorili bi portali, pucale bi suspenzije..
I pored svega toga, bodovno smo izjednačeni sa torpedom.
Evo sačekasmo,šta ćemo sad keru?tiagofaria25 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 10:31Sve ce biti jasno nakon naredne dvije utakmice, sacekajmo…irfo je napisao/la: ↑22 maj 2025, 10:23Prema mojim informacijama, lazesManijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 09:32
Prema informacijama dostupnim meni klub je htio da krene u rasprodaju do kraja sezone s obzirom da smo osigurali evropu nakon sto je fks uzelo kup, denis htio da ganja trece mjesto rekao da nece nikad prodat utakmicu, receno mu da nece vise bit trener.
19 pobjeda, 5 neriješenih i 8 poraza nam je skor, bez zadnje tekme. Nije ni toliko loše, ali smo izgubili neke bodove zato što smo bili indolentni u svim segmentima fudbalske igre, totalno nejasne stvari su se dešavale u nekim utakmicama.
Evo i kod Joldića 2 dana dobili..Lokomotifa je napisao/la: ↑20 maj 2025, 17:30Ako je tačno ovo što Klix piše da su igrači uobičajeno imali dva slobodna dana u toku sedmice, eto prosto objašnjenje zašto nam igrači u 60. minuti dišu na škrge i hvataju ih grčevi.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 36 gostiju.