Jbg nije svačije da konta, evo pod prvo bolje nam je bilo da je Budućnost uzelo Čelika jer onda Budućnosti ne bi bio imperativ utakmica protiv nas, a sada moraju nas da dobiju...
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Oni da su dobili 10-0 čelika išli bi da nas izbace. Ovako ovisimo sami o sebi, pobjedom smo ostali, neriješenim imamo šanse, porazom ispali.Iceplayer je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:54Jbg nije svačije da konta, evo pod prvo bolje nam je bilo da je Budućnost uzelo Čelika jer onda Budućnosti ne bi bio imperativ utakmica protiv nas, a sada moraju nas da dobiju...
Sve je u grču od ljudi u klubu do publike,najbolje se to osjeti na posjeti,da smo ovo napravili (niz bez poraza) u prvom dijelu prvenstva po utakmici bi bilo sigurno vise 2.000 ljudi.
Sad jednostavno ljudi cekaju rasplet,vecina misli da smo vec ispali drugi se nadaju opstanku.Ovo sa Adzemom je trebalo objaviti nakon Banovica i to nas je malo spustilo i sve se to odrazilo na utakmicu.
Sad jednostavno ljudi cekaju rasplet,vecina misli da smo vec ispali drugi se nadaju opstanku.Ovo sa Adzemom je trebalo objaviti nakon Banovica i to nas je malo spustilo i sve se to odrazilo na utakmicu.
-
- Kontakt:
Pozicija broj 9 na tabeli ostaje,a 10 ispada? Tomislav i Tuzla ce sigurno uzeti 6 bodova do kraja. Jako teska situacija. Kakva polusezona iza Jedinstva,a i dalje si u qrcu...
Ona dva boda protiv Tomislava su nam skupa ispala, ali sa 42 boda se opstaje, pobjedom ostajemo sa neriješeno trebaju zvijezde da se spoje da ne ispadnemo...Mocvara1991 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:23Pozicija broj 9 na tabeli ostaje,a 10 ispada? Tomislav i Tuzla ce sigurno uzeti 6 bodova do kraja. Jako teska situacija. Kakva polusezona iza Jedinstva,a i dalje si u qrcu...
Iceplayer je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:54Jbg nije svačije da konta, evo pod prvo bolje nam je bilo da je Budućnost uzelo Čelika jer onda Budućnosti ne bi bio imperativ utakmica protiv nas, a sada moraju nas da dobiju...
Pa izgleda da nije tvoje da kontas… jesi ti svjestan da nam je najpotrebnije bilo da Buducnost izgubi, yebo imperativ bitno je bodovno stanje na tabeli… sta ti znaci imperativ kad ih ne mozes preci

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Upravu si 100%. Da su dobili zavisio bi od drugih, i sa pobjedom tamo. Ovako sa pobjedom ostajes sa nerjesenim u Fethiju i da se molimo da se poklope ostali rezultati.harden je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:02
Pa izgleda da nije tvoje da kontas… jesi ti svjestan da nam je najpotrebnije bilo da Buducnost izgubi, yebo imperativ bitno je bodovno stanje na tabeli… sta ti znaci imperativ kad ih ne mozes preciovako ih dobijes i izbacio si ih. Da su oni dobili mi smo 95% ispali.
Opet ti ne kontaš, matematički ne mogu svi biti preko 41 bod, ako osvojiš 42 boda neko drugi neće tako da to može biti Budućnost, Travnik, Čelik koji sa tom pobjedom je prešao prag, ne pitaš se zašto svi gledaju da preskoče 41 bod?harden je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:02
Pa izgleda da nije tvoje da kontas… jesi ti svjestan da nam je najpotrebnije bilo da Buducnost izgubi, yebo imperativ bitno je bodovno stanje na tabeli… sta ti znaci imperativ kad ih ne mozes preciovako ih dobijes i izbacio si ih. Da su oni dobili mi smo 95% ispali.
Ma drug odustajem, tvrdoglav si do boga a ne znas izgleda sabiratiIceplayer je napisao/la: ↑26 maj 2025, 11:25Opet ti ne kontaš, matematički ne mogu svi biti preko 41 bod, ako osvojiš 42 boda neko drugi neće tako da to može biti Budućnost, Travnik, Čelik koji sa tom pobjedom je prešao prag, ne pitaš se zašto svi gledaju da preskoče 41 bod?harden je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:02Pa izgleda da nije tvoje da kontas… jesi ti svjestan da nam je najpotrebnije bilo da Buducnost izgubi, yebo imperativ bitno je bodovno stanje na tabeli… sta ti znaci imperativ kad ih ne mozes preciovako ih dobijes i izbacio si ih. Da su oni dobili mi smo 95% ispali.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- superFrankie
- Kontakt:
Ne mogu da skontam jel nas zayebavas ovdje ili ti stvarno nije jasna situacija, i sta smo dobili kiksom Buducnosti. Kazes ni jedan nam rezultat nije isao na ruku, a jedini koji je i trebao da nam ide na ruku je zavrsio onako kako je nama i trebalo. Bas te ne razumijemIceplayer je napisao/la: ↑26 maj 2025, 11:25Opet ti ne kontaš, matematički ne mogu svi biti preko 41 bod, ako osvojiš 42 boda neko drugi neće tako da to može biti Budućnost, Travnik, Čelik koji sa tom pobjedom je prešao prag, ne pitaš se zašto svi gledaju da preskoče 41 bod?harden je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:02
Nije moje da vam se miješam u temu i kalkulacije, ali radio sam kalkulacije i vama je opstanak 100% siguran ako osvojite 3 boda protiv Budućnosti, a 99,99% ispadanje ako osvojite bilo šta manje. Sa 3 boda iz Banovića, u najgorem slučaju zatvorio bi se krug Jedinstvo-TOŠK-Travnik-Budućnost, gdje nije moguće naštimati da ste vi najlošiji
Dakle, ne postoji nikakva teorija po kojoj s 3 boda možete ispasti.
S druge strane, s jednim bodom, postoji samo teorija da opstanete, koja nije realna.
Sretno, bilo bi grehota da ne ostanete uz ovaj zamah.

S druge strane, s jednim bodom, postoji samo teorija da opstanete, koja nije realna.
-
- Kontakt:
Pa tako je, to i govorimo. 3 boda i mi smo 100% opstali, bez obzira na sve ostale rezultate. Vjerujem da je trenutno Jedinstvo najbolja ekipa lige, to su i dokazali, zasto ne bi mogli dobiti i Buducnost kod kojih je situacija jako losa...zaostrog je napisao/la: ↑26 maj 2025, 12:34Nije moje da vam se miješam u temu i kalkulacije, ali radio sam kalkulacije i vama je opstanak 100% siguran ako osvojite 3 boda protiv Budućnosti, a 99,99% ispadanje ako osvojite bilo šta manje. Sa 3 boda iz Banovića, u najgorem slučaju zatvorio bi se krug Jedinstvo-TOŠK-Travnik-Budućnost, gdje nije moguće naštimati da ste vi najlošijiDakle, ne postoji nikakva teorija po kojoj s 3 boda možete ispasti.
Upravo tako, iz tog razloga govorim da nam je više kiks Čelika više odgovarao jer bi Bodućnost bila sigurna te bi mi lakse do bodova, samo drugima nije jasno pa skaču na čistu računicu...zaostrog je napisao/la: ↑26 maj 2025, 12:34Nije moje da vam se miješam u temu i kalkulacije, ali radio sam kalkulacije i vama je opstanak 100% siguran ako osvojite 3 boda protiv Budućnosti, a 99,99% ispadanje ako osvojite bilo šta manje. Sa 3 boda iz Banovića, u najgorem slučaju zatvorio bi se krug Jedinstvo-TOŠK-Travnik-Budućnost, gdje nije moguće naštimati da ste vi najlošijiDakle, ne postoji nikakva teorija po kojoj s 3 boda možete ispasti.
A umjesto Budućnosti bi Čelik igrao zadnju za opstanak...
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 26 maj 2025, 13:42, ukupno mijenjano 3 puta.
Vec sam gore napisao sta nam treba ako osvojimo bod u Banovicima, dva rezultata koja nisu ne moguca da se poklope.zaostrog je napisao/la: ↑26 maj 2025, 12:34Nije moje da vam se miješam u temu i kalkulacije, ali radio sam kalkulacije i vama je opstanak 100% siguran ako osvojite 3 boda protiv Budućnosti, a 99,99% ispadanje ako osvojite bilo šta manje. Sa 3 boda iz Banovića, u najgorem slučaju zatvorio bi se krug Jedinstvo-TOŠK-Travnik-Budućnost, gdje nije moguće naštimati da ste vi najlošijiDakle, ne postoji nikakva teorija po kojoj s 3 boda možete ispasti.
Objasni nam svoju kalkulaciju ako Jedinstvo osvoji jedan bod ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Evo objašnjeno je u postu gore, ne znam šta je tu nuklearna fizika, bolje da je Čelik se vadio zadnju utakmicu protiv Gradine nego Budućnost protiv nas, sa 42 boda ostaješ nisu bitni drugi rezultati, nema tu puno mudrovanja...superFrankie je napisao/la: ↑26 maj 2025, 11:41Ne mogu da skontam jel nas zayebavas ovdje ili ti stvarno nije jasna situacija, i sta smo dobili kiksom Buducnosti. Kazes ni jedan nam rezultat nije isao na ruku, a jedini koji je i trebao da nam ide na ruku je zavrsio onako kako je nama i trebalo. Bas te ne razumijemIceplayer je napisao/la: ↑26 maj 2025, 11:25Opet ti ne kontaš, matematički ne mogu svi biti preko 41 bod, ako osvojiš 42 boda neko drugi neće tako da to može biti Budućnost, Travnik, Čelik koji sa tom pobjedom je prešao prag, ne pitaš se zašto svi gledaju da preskoče 41 bod?harden je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:02
- superFrankie
- Kontakt:
Ma zayebavas ti nas, sad sam siguranIceplayer je napisao/la: ↑26 maj 2025, 13:44Evo objašnjeno je u postu gore, ne znam šta je tu nuklearna fizika, bolje da je Čelik se vadio zadnju utakmicu protiv Gradine nego Budućnost protiv nas, sa 42 boda ostaješ nisu bitni drugi rezultati, nema tu puno mudrovanja...superFrankie je napisao/la: ↑26 maj 2025, 11:41Ne mogu da skontam jel nas zayebavas ovdje ili ti stvarno nije jasna situacija, i sta smo dobili kiksom Buducnosti. Kazes ni jedan nam rezultat nije isao na ruku, a jedini koji je i trebao da nam ide na ruku je zavrsio onako kako je nama i trebalo. Bas te ne razumijem
Nadam se da se zayebavas drug
Nekom lakše metar u guzicu nego cenat u glavu, al de...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.