Ne mozete biti najtrofejniji kad jos jedna klub ima isti broj trofeja. Nadam se da ti je malo jasnije

Ne mozete biti najtrofejniji kad jos jedna klub ima isti broj trofeja. Nadam se da ti je malo jasnije
Hvala lijepo, mogao si odmah tako bez djetinjarija.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:54Ne mozete biti najtrofejniji kad jos jedna klub ima isti broj trofeja. Nadam se da ti je malo jasnije![]()
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:54Ne mozete biti najtrofejniji kad jos jedna klub ima isti broj trofeja. Nadam se da ti je malo jasnije![]()
Lagan odgovor.Paromlinac je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:43Planiniceva izjava je relevantna kao i zvanicna objava HZ.jurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:55Velibor nije igrao te utakmice.Paromlinac je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:52Sta bi na sve ovo rekao Velibor Dzarovski ? Vardar - Sarajevo 2:2. Ma, nebitno, vaznije je sta je rekao Planinic za Vecernje novine.
Sud nije utvrdio da je tu bilo namještanja.
Kod vas jest.
Neuporedivo.
Izjava Velibora je relevantna kao da ja kažem
Da ste prodali Širokom i kup i ligu
Da ste Slogi vratili bodove za prošlu godinu i primili 4 komada
Da ste se sklonili Zrinjskom i zapeli protiv Borca da bi isplatili plate i da bi vam prošao zakon o reprogramu poreza jer bez HDZ-a nije mogao proći
Sto je sve istina 1/1. Ali nema sudskih presuda. Tako da mogu ja pričati do sutra.
Nikada se protiv Zelje nije vodio sudski postupak.
Jesi li ti u svom postu nekoliko stranica prije objavio da je Konjevod dozivotno suspendovan iz fudbala ?
Ko je bio trener FK dinamo 1965? Laganini pitanje, imas pristup internetu.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Siroki, Radnik, nastavi niz...
Apsolutno netacno. Mi vrlo dobro znamo gdje smo i kakva su nam realna ocekivanja, za razliku od vas.NoProfit je napisao/la: ↑26 maj 2025, 00:14I sada dolazimo do slike koju si postavio i koja nema apsolutno nikakvog smisla.Više mi ide uz vas koji ste još uvijek u totalnom bunilu, gradski rival vas uništava, izgubili ste epitet najtrofejnije ekipe u državi, sa apsolutno izgubljenim kompasom i (ono najgore od svega) ne vidim da će se tu bilo šta promijeniti.
Vala se slazem s tobom, nego produzi li Zizovic ugovor, ja sam nesto sumnjao da ce to sa njim uraditi kad nije uspio nista osvojiti , a sve mu bilo podastrto ko na pladnju ?
Produžio je na još godinu. Ma bježi, kakav bolan crni Savo Milošević, teška muljavina. I Misimović će letiti ako nastavi da pokušava dovoditi svoje jarane.
Ja ni u jednom momentu nisam vjerovao da ce Savo doci, to sto su ga oni zvali pa novinari plasirali da se pregovara nema veze sa stvarnoscu, Savo se zahvalio na pozivu i dao im objasnjenje kao da je u pregovorima sa nekim drugim timom...AvantiBL je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:13Produžio je na još godinu. Ma bježi, kakav bolan crni Savo Milošević, teška muljavina. I Misimović će letiti ako nastavi da pokušava dovoditi svoje jarane.
Daje Sarajevo guzice. Ne mogu svi u isti kos.Mocvara1991 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:42Zizovic je zasluzio na racun nastupa u Evropi jos jednu priliku. Ostvario je historijski uspjeh. U domacim takmicenjima imao je pripremljen teren,ali ipak se nesto pitao Zrinjski i Beus. Ne da Beus guzice kao ovi nasi bosanski smetljari. Cak mislim da je Vico duznik Beusu,zato i ne udara na njega koliko se udara na bosanske klubove i predstavnike. Sve u svemu od dva zla ove godine ono manje je osvojilo.
Ja sam konkretno mislio na ove nase predstavnike u savezu. Ali koliko god ima logike,nikako se ne mogu pomiriti i prihvatiti da ima i slovo istine da bi FKS surovalo s Vicom i Sirokim itd. Ne zelim vjerovati,volio bih da nije istina,odnosno da se nije desio taj poraz od Sirokog pa se dalo povoda da se i posumnja. J3bala im listica sve,a oni njima.Argentina je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:46Daje Sarajevo guzice. Ne mogu svi u isti kos.Mocvara1991 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:42Zizovic je zasluzio na racun nastupa u Evropi jos jednu priliku. Ostvario je historijski uspjeh. U domacim takmicenjima imao je pripremljen teren,ali ipak se nesto pitao Zrinjski i Beus. Ne da Beus guzice kao ovi nasi bosanski smetljari. Cak mislim da je Vico duznik Beusu,zato i ne udara na njega koliko se udara na bosanske klubove i predstavnike. Sve u svemu od dva zla ove godine ono manje je osvojilo.
Colpa je digao glas za ovakav odnos prema Zelji, necemo se duplati poBogu...Argentina je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:43Gdje su borci za fudbal u BiH i spasioci fudbala i postenje i isti pristup svima da se oglase za nasih 30 zutih kartona i sviranje svako kolo penal protiv nas od kako smo Vorcu skinuli titulu?
Pa da, nema ih. Povukli se u misje rupe nakon sto su se dogovorili da spasavaju Radnik, Siroki, daju bodove Vicinoj prciji, dobiju kup itd
I sljedece sezone ce Sarajevo imati najbolju ekipu i opet ih Vico krasti i opet se sazvati sastanak i cuditi se sto se sve manje klubova odaziva. Nisu svi zlatne ribice sa pamcenjem. I opet ce spinovati da Zeljo suruje sa Savezom, a oni pored svih sranja su i Sirokom tekmu prodali. Haj sve, ali Siroki...
Nije sad vrijeme da se išta priča.Argentina je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:43Gdje su borci za fudbal u BiH i spasioci fudbala i postenje i isti pristup svima da se oglase za nasih 30 zutih kartona i sviranje svako kolo penal protiv nas od kako smo Vorcu skinuli titulu?
Pa da, nema ih. Povukli se u misje rupe nakon sto su se dogovorili da spasavaju Radnik, Siroki, daju bodove Vicinoj prciji, dobiju kup itd
I sljedece sezone ce Sarajevo imati najbolju ekipu i opet ih Vico krasti i opet se sazvati sastanak i cuditi se sto se sve manje klubova odaziva. Nisu svi zlatne ribice sa pamcenjem. I opet ce spinovati da Zeljo suruje sa Savezom, a oni pored svih sranja su i Sirokom tekmu prodali. Haj sve, ali Siroki...
Vidi, i ja sam najviše bio za to da Žižović ostane, sa nekom okosnicom tima od 5-6 igrača i "starim trenerom", imamo se bar čemu nadati u Evropi. Dok novi trener dođe, upozna igrače i njihove kapacitete, eto nas već u 5-6 kolu nove sezone. Generalno, ja nikada, ma koje ime bilo u pitanju, nisam za varijantu trenera Srbijanca u našoj ligi, jer svi dolaze prenabusani, sa pričom "lako ćemo mi ovdje", a kasnije bude "paa jao bre, šta je ovo"... Sa druge strane, da je otišao Žile, potajno sam navijao za Igora Jankovića, Marka Maksimovića, Dragana Jovića, Vuleta Trivunovića... Od svih navedenih, sa Markom smo igrali najljepši fudbal...Vanja8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:20Ja ni u jednom momentu nisam vjerovao da ce Savo doci, to sto su ga oni zvali pa novinari plasirali da se pregovara nema veze sa stvarnoscu, Savo se zahvalio na pozivu i dao im objasnjenje kao da je u pregovorima sa nekim drugim timom...
Savo je jedan egocentrik i gdje dodje hoce apsolutnu vlast da se pita za sve i to mu ne prolazi zato i ne moze da se skrasi nigdje...
Vjerovatno ce vas novi trener poslije Zizovica biti Igor Jankovic, koliko sam nacuo da sa njim imate neki usmeni dogovor oko toga, ali eto vidjecemo sta nosi buducnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.