Pomalo, presjest će vam

Pogledas malo utakmicu i vidis cirkus od sudjenja, a ne samo sto procitas na forumu pa i ti nastavis palamuditi.Virtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:31Ne znam, niko se juče nije žalio na suđenje, a znam da bi se cirkus pravio i za najmanju sitnicu. Čak je sudija napravio previd kod crvenog kartona jer je prvo dao žuti, što je komedija, sreća pa ga je VAR ispravio.
Jasno je bilo da Radniku treba samo bod jer je fokus bio na utakmici u BL, Borac je tu odigrao za Radnik, a Posušju nije dosuđen čist penal.
Nema igre, igrice i kombinatorike u koju niste upetljani.
Citas komentare i skontas mi kartonirani protiv Veleza 5-6 igraca nema, "prodali" utakmicu Radnikujurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:35Sto bi Radnik namještao na Kosevu kad ima kući ekipu koju može uz pomoć sudija (ako ih već Vico gura i pustio im 3 boda ) dobit glat ?
Drugo ako smo namjestili šta je nama Radnik ponudio ?
Siroki nam dade kup i milion eura za bodove koji mi nisu ni trebali.
Pitam se sta li nam je Radnik dao.
Kakvi seratori.
jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:35Sto bi Radnik namještao na Kosevu kad ima kući ekipu koju može uz pomoć sudija (ako ih već Vico gura i pustio im 3 boda ) dobit glat ?
Kakvi seratori.
100.000 KMlet3 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:42jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:35Sto bi Radnik namještao na Kosevu kad ima kući ekipu koju može uz pomoć sudija (ako ih već Vico gura i pustio im 3 boda ) dobit glat ?
Kakvi seratori.![]()
Sad se posluzi istom logikom i odgovori sta je to Zeljo ponudio i dao Slogi, posto ste danima lupetali o nekom namjestanju.
Koliko love, ha![]()
Ma jasta. A sve fol duznici i kokuzijurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:43100.000 kmlet3 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:42jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:35Sto bi Radnik namještao na Kosevu kad ima kući ekipu koju može uz pomoć sudija (ako ih već Vico gura i pustio im 3 boda ) dobit glat ?
Kakvi seratori.![]()
Sad se posluzi istom logikom i odgovori sta je to Zeljo ponudio i dao Slogi, posto ste danima lupetali o nekom namjestanju.
Koliko love, ha![]()
Ja uvijek tačne informacije u vezi vas iznosim ne znam da sam vas nekad zeznuo. Pišem vam ne plaćate porez , vi ništa. Hop milion duga novog. I tako uvijek, kad nećete da slušate.let3 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:44Ma jasta.
Mahala sve zna u fening![]()
Ponovo frajer lupa gluposti, čuj Radnik kući ima ekipu koju može dobiti glat, kao da su zaboravili kako je Borac prošao protiv te ekipe koju je "morao" dobiti.
Ja nisam nikad reko da ste klošari.
Nije vam Radnik ništa dao ali jeste Vico.jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:35Sto bi Radnik namještao na Kosevu kad ima kući ekipu koju može uz pomoć sudija (ako ih već Vico gura i pustio im 3 boda ) dobit glat ?
Kakvi seratori.
Ma ja neko nešto. Negdje.obagol je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:56Nije vam Radnik ništa dao ali jeste Vico.jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:35Sto bi Radnik namještao na Kosevu kad ima kući ekipu koju može uz pomoć sudija (ako ih već Vico gura i pustio im 3 boda ) dobit glat ?
Kakvi seratori.
Što se brate raspravljaš oko ove teme s njima?jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:59Ma ja neko nešto. Negdje.obagol je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:56Nije vam Radnik ništa dao ali jeste Vico.jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:35Sto bi Radnik namještao na Kosevu kad ima kući ekipu koju može uz pomoć sudija (ako ih već Vico gura i pustio im 3 boda ) dobit glat ?
Kakvi seratori.
Ko vi Zrinjskom sto se skloniste a poginuli protiv Borca za glasove HDZ-a za reprogram poreza jer bi to bio kraj kluba. I onda i Sirokom dva puta i u kupu i u ligi lagana sklanjalica.
Ili Slogi sto ste torbu para odnijeli za opstanak u ligi.
Sve u rangu vaših priča.
Razumijem ja njih, godinama im se servira da su žrtva, da bi imali još pet titula da ih nije zajeb'o sudija. Kreiran je takav narativ iz kluba da su jednostavno morali nasjesti na to, dok su se u pozadini odvijali neki drugi procesi.
Joj Boga ti ne seri vise, ni ti ne vjerujes ovo sta pises nego samo palamudis.Virtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2025, 15:14Razumijem ja njih, godinama im se servira da su žrtva, da bi imali još pet titula da ih nije zajeb'o sudija. Kreiran je takav narativ iz kluba da su jednostavno morali nasjesti na to, dok su se u pozadini odvijali neki drugi procesi.
Pa slučaj Nidala Čelika je valjda svakome trebao otvoriti oči kakva je to uvezana mašinerija. Na kraju krajeva, Borac ponovo odgađa utakmicu, oni ne smiju da pisnu osim nekih glupih pokušaja humora na zvaničnim stranicama. Naravno da se klub složio da Borac odgodi utakmicu, valjda svi znamo kakav bi cirkus nastao i koliko bi saopštenja napisali da se nisu složili sa odlukom Borca i saveza.
Vico im je jednostavno dao prolaz u kupu, vjerovatno je uslov bio da puste i Široki na Koševu u prvenstvenoj. Iz UNFKS su to saznali i uslijedilo je šta je uslijedilo.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, mnon46, Venom i 37 gostiju.