Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Daj nam te igrace sto mogu igrat narednih 10god ,samo ugovore pametno produzavat da se stakor ne ponavlja.
Kako to Edwards hendla bolje nego na menager modu kakvom
Kako to Edwards hendla bolje nego na menager modu kakvom
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ostavite brata

nemoj mu kaže brata, e pa **** mu obojicu braće!!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
James > Trent iskreno.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Redovan sam ja, pratim sve pratimgaston je napisao/la: ↑24 maj 2025, 16:24Ko tebi šifru izgubi?OTNYS_YNWA je napisao/la: ↑24 maj 2025, 14:42Mohamed Salah (£37m), Virgil Van Dijk (£75m), Sadio Mane (£34m), Alisson Becker (£67m), Andrew Robertson (£10m),Georgino Wijnaldum (£25m), Fabinho (£39m), Ibrahima Konate, (£36m), Diogo Jota, (£45m), Kostas Tsimikas, (£11.5m) Joel Matip (free).
Michael Edwards![]()
![]()
Treba ispratiti kako će danas Trent the Rat krasti pažnju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Danas parada, pa onda Florian week 

Na kakvoj kisi ljudi stoje i cekaju 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A ludnice jbt 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Najjaca parada do sad, nevjerovatno koliko ljudi, a vrijeme uzasno.
Ispratili ih dimnom zavjesom od pocetka do kraja bukvalno, kakav grad covjece. 

I Salah u fazonu "ko mu yebe mater, daj trofej vamo" 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.