FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nadam se da će uprava pronaći način kako bi nagradila prave navijače.
Naprimjer da stave pravilo da pravo kupovine karte za Europu ima čovjek koji se učlanio do mjeseca marta.
Dakle to su pravi navijači koji se učlane iako se tada ne zna ima li Europe.
Prošli put se neko učlani taj dan i samo ode par koraka dalje kupi kartu za utakmicu.
Naprimjer da stave pravilo da pravo kupovine karte za Europu ima čovjek koji se učlanio do mjeseca marta.
Prošli put se neko učlani taj dan i samo ode par koraka dalje kupi kartu za utakmicu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Po nekoj logici prioritet bi trebali imati članovi i vlasnici godišnjih, ali kod nas kako je sve naopako, prije će neki dijasporac koji misli da Santos jos uvijek igra kod nas? doći do karte nego mi članovi i vlasnici godišnjih...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:29Nadam se da će uprava pronaći način kako bi nagradila prave navijače.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Razumijem ja tebe sta hoces da kazes al jbg hocemo pojačanja u pravom smislu te rijeci a Boljevic i Dangubic nam skupi.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:59Realnost je da ako mislis nesto bolje napraviti sljedece sezone, potrebno ti je bar 7-8 dobrih igraca i pojacanja
Po ovom trenutno sto imamo, Jaber ide sigurno , po meni zasluzili ostati i koji se mogu istrpiti su
Sosic
Vini
Radovac
Lagumdzija
Karamarko
Cvetanovski
Omladinci nasi
Krpic ne moze vise pomoci, godine cine svoje (eventualno klupa)
Boljevic-Dangubic preskupi po meni, ne zasluzuju ostati
Galic-Odinaka (na klupi jer nisu skupi)
Ovo ostalo nije vrijedno Zelje, al bukvalno ni klupe .
Imas 7-8 igraca koji su zasluzili ostati, ali posto se para nema, ostace ih 15 bar. Nadat se samo da se niko drugi od ovih ‘donjih’ nece pojacati, pa opet ganjati tu 4tu poziciju
I mene su oni pravo nervirali al da znaju lopte bas znaju. Bolje sa njima pokusat popricat da malo npr poprave disciplinu u igri (Boljevic). Tesko je nac pojačanje pravo za sitne novce.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Bersaga
- Kontakt:
Zna li neko nešto više o navodnom desnom beku sa EU papirima? Nedo spominjao, Holandija ovo ono.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ne treba tu previše očekivati. Jedina prednost je što ima iskustvo u Evropskim ligama. Ne bi on nama došao da je to kakva zvjerka.
Edit : Mislim da tamo nije u prvih jedanaest i da zato mijenja sredinu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Karte za Evropu trebaju biti sljedece:
Jug 50 KM
Istok 100 KM
Sjever 80 KM
Zapad 200 KM.
Manijaci sa juga ako im je skupo mogu gledati tekmu iz kafića a neka jug popuni dijaspora, koje ce tad biti u obilju u Sarajevu.
Jug 50 KM
Istok 100 KM
Sjever 80 KM
Zapad 200 KM.
Manijaci sa juga ako im je skupo mogu gledati tekmu iz kafića a neka jug popuni dijaspora, koje ce tad biti u obilju u Sarajevu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Tačno. U prvom danu da pravo na kupovinu imaju članovi sa godišnjom. U ostalih 5 dana članovi kluba koji su se učlanili do mjeseca marta. A onda ako ostane šta dati ovima što su se učlanili u maju, junu i julu.StrikeWarzone je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:50Po nekoj logici prioritet bi trebali imati članovi i vlasnici godišnjih, ali kod nas kako je sve naopako, prije će neki dijasporac koji misli da Santos jos uvijek igra kod nas? doći do karte nego mi članovi i vlasnici godišnjih...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:29Nadam se da će uprava pronaći način kako bi nagradila prave navijače.
Dvije godine su prosle od zadnje evropske utakmice i jos nece taj problem biti rijesen. Mozda za deset.Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:29Nadam se da će uprava pronaći način kako bi nagradila prave navijače.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pitaru da se i sa tobom složim, Cijene trebaju biti povečane (ne ovoliko) i jug ne smije biti privilegovan sa cijenom.
Znaci mi stari navijaci da iznajmimo krov na zgradi i da gledamo i da dobijemo padobran ako se ko nedo Bog oklizne.Nek gleda dijaspora derbi navijaci i sto kaze jedan uclani se dan prije tekme samo da bi mogo kartu kupit.Prolazimo u 3 predkolo.
I ja bih iskreno stavio samo da prednost imaju vlasnici godisnjih,a clansku sad imamo svi to bi trebalo postati nesto normalno,a ne da se traze neke pogodonosti dodatne.StrikeWarzone je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:50Po nekoj logici prioritet bi trebali imati članovi i vlasnici godišnjih, ali kod nas kako je sve naopako, prije će neki dijasporac koji misli da Santos jos uvijek igra kod nas? doći do karte nego mi članovi i vlasnici godišnjih...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:29Nadam se da će uprava pronaći način kako bi nagradila prave navijače.
Odličan prijedlog, prvi dan prodaje isključivo vlasnicima članske i sezonske i taj dan nema novih učlanjenja. Naredne dane ostali članovi.
Cijene ulaznica:
Jug: 20 KM
Sjever: 30 KM
Istok: 40 KM
Zapad A1: 70 KM
Cijene ulaznica:
Jug: 20 KM
Sjever: 30 KM
Istok: 40 KM
Zapad A1: 70 KM
Da li je istina ovo sto se prica da je Sejo Brajlović presao za Sarajevo da navija????
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mora i to. Članovi koji su se učlanili početkom godine su pravi. Oni koji to urade 10.7. i taj dan kupe kartu nisu navijači.Ejnur je napisao/la: ↑26 maj 2025, 17:54I ja bih iskreno stavio samo da prednost imaju vlasnici godisnjih,a clansku sad imamo svi to bi trebalo postati nesto normalno,a ne da se traze neke pogodonosti dodatne.StrikeWarzone je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:50Po nekoj logici prioritet bi trebali imati članovi i vlasnici godišnjih, ali kod nas kako je sve naopako, prije će neki dijasporac koji misli da Santos jos uvijek igra kod nas? doći do karte nego mi članovi i vlasnici godišnjih...Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:29Nadam se da će uprava pronaći način kako bi nagradila prave navijače.
Poslušati sve od 27:47, ima dosta zanimljivih detalja o tom nekom "drugom vremenu", posebno o derbiju, odnosno domaćim igračima i o pripremama u Livnu.
Da upozorim lobotomce da se i ovdje priča sve pozitivno o Amaru Osimu, kao i svaki igrač prije njega.
Da upozorim lobotomce da se i ovdje priča sve pozitivno o Amaru Osimu, kao i svaki igrač prije njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kakav si ti kreten. Nit sam rekao da su namještene niti da nisu, nego inicirao da je svaka rasprava suvišna, kad će sve biti jasno nakon utakmice. Pišam ti se usta majmune nepismeni, staraa ti je ker.jointunija je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:35Evo sačekasmo,šta ćemo sad keru?tiagofaria25 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 10:31Sve ce biti jasno nakon naredne dvije utakmice, sacekajmo…
- jointunija
- Kontakt:
Dođi nekad na utakmicu,umrle ti tanita ti karam.tiagofaria25 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 19:19Kakav si ti kreten. Nit sam rekao da su namještene niti da nisu, nego inicirao da je svaka rasprava suvišna, kad će sve biti jasno nakon utakmice. Pišam ti se usta majmune nepismeni, staraa ti je ker.jointunija je napisao/la: ↑26 maj 2025, 08:35Evo sačekasmo,šta ćemo sad keru?tiagofaria25 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 10:31
Sve ce biti jasno nakon naredne dvije utakmice, sacekajmo…
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
jointunija je napisao/la: ↑26 maj 2025, 19:25Dođi nekad na utakmicu,umrle ti tanita ti karam.tiagofaria25 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 19:19Kakav si ti kreten. Nit sam rekao da su namještene niti da nisu, nego inicirao da je svaka rasprava suvišna, kad će sve biti jasno nakon utakmice. Pišam ti se usta majmune nepismeni, staraa ti je ker.

Od 14/15 redovan, ali evo dokaz imam samo od 15/16, samo se tribina i vrsta karte mijenjala. Mrtve ti **** jos jednom, umjesto da se izvines da kazes nisam razumio, nastavljas srat, ljudski visak, maloumnik, **** ti i zivo i mrtvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.