AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
@milanist iskreno ne znam šta je poenta ovakvih tvojih komentara
Il Club più titolato al mondo!
Haman da covjek ponavlja vase fraze, kako ste ushiceno pisali o americkim spasiocima....meni se bar tako cini....
Brate, ko je uopšte bio ushićen u vezi njih? Koliko se sjećam bio je dan žalosti među svim navijačima kada se pročulo da ih usrani Redbird preuzima, a ne arapi.
I što bi im čovjek dao neki probni rok prije nego što se donesu konačni zaključci, vrlo brzo se spoznalo u kojem smjeru sve ovo ide.
I što bi im čovjek dao neki probni rok prije nego što se donesu konačni zaključci, vrlo brzo se spoznalo u kojem smjeru sve ovo ide.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E jbg ako moram objasnit. Stavljam sol na ranu pojedinim koji su pisali o Geriju i kompaniji kako znaju sta rade, kako nisu dzaba ulozili svoje pare, kako ce nas izdici kako finansijski tako i na terenu. Kako rade bolji posao od Paola, bolji mercato i sl. A bilo ih je, nije da nije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne znam stvarno ko je sta rekao, moras milanistu pitat da izvuce spise od prije 3 god., kod njega je sve sacuvano u trezoru....rope11 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 15:36Brate, ko je uopšte bio ushićen u vezi njih? Koliko se sjećam bio je dan žalosti među svim navijačima kada se pročulo da ih usrani Redbird preuzima, a ne arapi.
Koliko se ja sjecam odmah sam rekao da novi vlasnik nije po dolasku za dobrodoslicu KAPITALCA kupio....po jutru se dan poznaje, nazalost sve sto sam tada govorio u vezi vlasnika obestinilo se, i znalo se odmah nakon sto je eliot prodao dio u kojem sve ovo pravcu ide...
Muxa, ma moramo se malo negdje ispuhati, kad nam je Milan unistio svaku dobru volju.
Uostalom, u ovim mojim postovima se mogu samo neki pronaci, ne diram ja finu raju
Uostalom, u ovim mojim postovima se mogu samo neki pronaci, ne diram ja finu raju
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nego da vidim koga bi vi voljeli vidjeti na klupi naredne sezone
Ma nema se tu šta izvlačiti, skoro niko nije podržavao Redbird ni tad ni sad. Jasno je bilo od onog momenta kad su navijači izvukli Đerijev prijašnji intervju gdje tačno na osnovu njegovog razmišljanja i načina poslovanja znaš da nema hljeba od njega.
Iako pretprošli merkato jesu pristojno odradili i proširili roster (iako su bili pod lupom zbog tjeranja Maldinija, što će se opet ispostaviti kao greška), ali svaki naredni potezi su im bili gori od onog prethodnog. Zato i jesmo dobili to da par godina nakon skudeta završimo na yebenom osmom mjestu, umjesto da se iskoristio momentum i apgrejdovala ekipa koja bi se narednih godina borila za titule.
Uh, još sam zaboravio onaj legendarni prelazni rok nakon skudeta gdje se skoro čitav budžet potrošio na flopa Keteljara i još nekog smetlja koji su bili usputni prolaznici kroz Milan, skroz sam smetnuo sa uma da je i ovo bilo pod vladavinom Đerija.
Iako pretprošli merkato jesu pristojno odradili i proširili roster (iako su bili pod lupom zbog tjeranja Maldinija, što će se opet ispostaviti kao greška), ali svaki naredni potezi su im bili gori od onog prethodnog. Zato i jesmo dobili to da par godina nakon skudeta završimo na yebenom osmom mjestu, umjesto da se iskoristio momentum i apgrejdovala ekipa koja bi se narednih godina borila za titule.
Uh, još sam zaboravio onaj legendarni prelazni rok nakon skudeta gdje se skoro čitav budžet potrošio na flopa Keteljara i još nekog smetlja koji su bili usputni prolaznici kroz Milan, skroz sam smetnuo sa uma da je i ovo bilo pod vladavinom Đerija.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Sarri je navodno imao nekih problema sa albancem, tako da ću slobodno pretpostaviti da ga ovo isključuje iz izbora. Vjerovatno nema ništa ni od Contea i Allegrija koji sigurno imaju boljih ponuda od ovakvog Milana.
Ostaje rizik poput Motte, Fabregasa ili Fariola, iako bi sa ovim zadnjim vrijedilo pokušati jer djeluje kao druga replika De Zerbija. I Lopetegui je slobodan.
Ovoj ekipi treba trener koji će ih naučiti da igra fudbal iz temelja, mislim da nama neko poput npr. Allegrija ne bi bio puno od pomoći jer on funckioniše kad dođe u dobro razrađen sistem. Nisu takvi treneri za ovog haosa.
Ostaje rizik poput Motte, Fabregasa ili Fariola, iako bi sa ovim zadnjim vrijedilo pokušati jer djeluje kao druga replika De Zerbija. I Lopetegui je slobodan.

Ovoj ekipi treba trener koji će ih naučiti da igra fudbal iz temelja, mislim da nama neko poput npr. Allegrija ne bi bio puno od pomoći jer on funckioniše kad dođe u dobro razrađen sistem. Nisu takvi treneri za ovog haosa.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Bonera bi bio toop.
-
- Kontakt:
Nama treba samo Conte i niko drugi
Treba trener sa m u d i m a, i nista drugo.
Njega sam zelio da dodje i prosle sezone!
Treba trener sa m u d i m a, i nista drugo.
Njega sam zelio da dodje i prosle sezone!
Kad na kraju brat Konšeišao ostane. 
Doduše kad vidim alternative koje se vrte po medijima, čak i ne bih imao ništa protiv pod uslovom da ga ispoštuju i dovedu igrače za taj sistem.
Mada više od svega bih volio imati trenera koji uz dobre rezultate može isporučiti i atraktivnu igru jer mi je zlo od toga da mi poslije svakog meča krvare oči od antifudbala, ali koga dovesti? Treba insan biti lud, pa pristati doći u ovakav Milan pored drugih opcija.

Doduše kad vidim alternative koje se vrte po medijima, čak i ne bih imao ništa protiv pod uslovom da ga ispoštuju i dovedu igrače za taj sistem.
Mada više od svega bih volio imati trenera koji uz dobre rezultate može isporučiti i atraktivnu igru jer mi je zlo od toga da mi poslije svakog meča krvare oči od antifudbala, ali koga dovesti? Treba insan biti lud, pa pristati doći u ovakav Milan pored drugih opcija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako nema ništa od Italiana, onda RDZ ili Fabregas. Jest da su im klubovi objavili da ostaju al ne vjerujem ja puno tim izjavama. Izjavio je i Furlani da nemamo potrebu prodavati najbolje igrače 
Edit: Motta, Mancini hahahaha

Edit: Motta, Mancini hahahaha
Da imaju i gram mozga ne bi uopste ni pomisljali na to da Sergio ostane, vec bi taj trebao da je popakovan i da je u Portugalu.
Italiano još uvijek bez dogovora o produženju ugovora sa Bolognom. 
Theo: "Iza nas je komplikovana sezona u kojoj nismo ispunili ciljeve. Sada moramo da ustanemo i vratimo Milan na mjesto koje nam pripada."

Vratio si ga vec, ne vracaj vise...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.