Brate sila si
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Koliko je po vama realno da u ovoj situaciji uzmemo 3 boda u Banovićima ?
Nadam se i uvjeren sam da ide velik broj SN gore.
Nadam se i uvjeren sam da ide velik broj SN gore.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma jako je realno. Igraci nisu primili od januara, navijaci cak misle da uprava zeli da namjerno ispadne, a pored toga svega smo i igracki jaci. Rekao bih da imamo dobre sanse
Mislim i ja da je realno, pazi igrali smo bara-bara sa Stupčanicom u Olovu, čak smo mogli povesti u 90toj da uzmemo 3 boda gdje je čini mi se Salkanović imao izglednu priliku glavom.superFrankie je napisao/la: ↑26 maj 2025, 14:54Ma jako je realno. Igraci nisu primili od januara, navijaci cak misle da uprava zeli da namjerno ispadne, a pored toga svega smo i igracki jaci. Rekao bih da imamo dobre sanse
Igrački smo dosta bolji plus kod njih je katastrofalno stanje, e sad jedino nas sudije mogu povaljati što se i trude ima čitavu polusezonu...
Bez puno filozofije, SVI u Banovice !!
Sa jednim bodom protiv Budućnosti, Jedinstvo bi imalo 40. Evo šta vam onda treba da završite 9:LloriS je napisao/la: ↑26 maj 2025, 13:41Vec sam gore napisao sta nam treba ako osvojimo bod u Banovicima, dva rezultata koja nisu ne moguca da se poklope.zaostrog je napisao/la: ↑26 maj 2025, 12:34Nije moje da vam se miješam u temu i kalkulacije, ali radio sam kalkulacije i vama je opstanak 100% siguran ako osvojite 3 boda protiv Budućnosti, a 99,99% ispadanje ako osvojite bilo šta manje. Sa 3 boda iz Banovića, u najgorem slučaju zatvorio bi se krug Jedinstvo-TOŠK-Travnik-Budućnost, gdje nije moguće naštimati da ste vi najlošijiDakle, ne postoji nikakva teorija po kojoj s 3 boda možete ispasti.
S druge strane, s jednim bodom, postoji samo teorija da opstanete, koja nije realna.
Sretno, bilo bi grehota da ne ostanete uz ovaj zamah.
Objasni nam svoju kalkulaciju ako Jedinstvo osvoji jedan bod ?
- Da Budućnost ne osvoji ni bod u Travniku.
- Da TOŠK iz dvomeča Travnik/Zvijezda ne uzme više od boda.
- Da Tuzla iz dvomeča Lukavac/Gornji Rahić ne uzme više od boda.
- Da Tomislav iz dvomeča Gornji Rahić/Goražde ne uzme više od 2 boda.
- Da Goražde iz dvomeća Gradina/Tomislav ne uzme svih 6 bodova.
- Da Bratstvo ne uzme ni bod iz dvomeča Radnik/Lukavac.
- Da Travnik ne uzme više od boda iz dvomeča TOŠK/Budućnost.
Od ovih 7 stavki, vama treba da se poklope 2, da biste opstali. I u ovoj konstalaciji snaga čak nije sigurno da ni Goražde neće do 6. Ali, evo računaj:
Budućnost-Jedinstvo X
Tomislav-Gornji Rahić 1
Tuzla-Lukavac 1
TOŠK-Travnik 1
Gradina-Goražde 2
Bratstvo-Radnik 1
Ovo je po meni realno ostalo ovo bi pred posljednje kolo značilo svi drugi imaju lagane utakmice za opstanak. Čak i Travnik-Budućnost mogu odigrati X koji ih obje vuče iznad. A da ne pričam o tome da niko od njih neće sjediti skrštenih ruku, kako će TOŠK već sada rezervisati pobjedu u Gradačcu, pa imati manevarski prostor da s Travnikom odigra miroljubivo (a da oni dalje lagano igraju bar X s Budućnosti).
Morate dobiti. Sve drugo bi zahtijevalo ludilo od iznenađenja koja nisu svojstvena 1. ligi FBiH.
-
- Kontakt:
Tvoje razmisljanje ima logike, ali to je samo za nekoga sto posmatra sa strane tako. Piskic je posljednji put u Tešnju govorio predstavniku kluba i igračima: Da Bog da poginuli i slicne stvari. Taj kako bih ga nazvao, neka bude momak, ne voli sebe a kamoli nas. Na glavu bi se nasadio da nas zadnje kolo dobiju i sa sobom gurnu u provaliju. Tako da mi moramo uzeti Travnika, onda ce Travnik morati Banovice zadnje kolo. Po meni kad se sve sabere i oduzme najvece sanse za ispadanje ima porazeni iz duela Buducnost - Jedinstvo.zaostrog je napisao/la: ↑26 maj 2025, 19:24Sa jednim bodom protiv Budućnosti, Jedinstvo bi imalo 40. Evo šta vam onda treba da završite 9:LloriS je napisao/la: ↑26 maj 2025, 13:41Vec sam gore napisao sta nam treba ako osvojimo bod u Banovicima, dva rezultata koja nisu ne moguca da se poklope.zaostrog je napisao/la: ↑26 maj 2025, 12:34Nije moje da vam se miješam u temu i kalkulacije, ali radio sam kalkulacije i vama je opstanak 100% siguran ako osvojite 3 boda protiv Budućnosti, a 99,99% ispadanje ako osvojite bilo šta manje. Sa 3 boda iz Banovića, u najgorem slučaju zatvorio bi se krug Jedinstvo-TOŠK-Travnik-Budućnost, gdje nije moguće naštimati da ste vi najlošijiDakle, ne postoji nikakva teorija po kojoj s 3 boda možete ispasti.
S druge strane, s jednim bodom, postoji samo teorija da opstanete, koja nije realna.
Sretno, bilo bi grehota da ne ostanete uz ovaj zamah.
Objasni nam svoju kalkulaciju ako Jedinstvo osvoji jedan bod ?
- Da Budućnost ne osvoji ni bod u Travniku.
- Da TOŠK iz dvomeča Travnik/Zvijezda ne uzme više od boda.
- Da Tuzla iz dvomeča Lukavac/Gornji Rahić ne uzme više od boda.
- Da Tomislav iz dvomeča Gornji Rahić/Goražde ne uzme više od 2 boda.
- Da Goražde iz dvomeća Gradina/Tomislav ne uzme svih 6 bodova.
- Da Bratstvo ne uzme ni bod iz dvomeča Radnik/Lukavac.
- Da Travnik ne uzme više od boda iz dvomeča TOŠK/Budućnost.
Od ovih 7 stavki, vama treba da se poklope 2, da biste opstali. I u ovoj konstalaciji snaga čak nije sigurno da ni Goražde neće do 6. Ali, evo računaj:
Budućnost-Jedinstvo X
Tomislav-Gornji Rahić 1
Tuzla-Lukavac 1
TOŠK-Travnik 1
Gradina-Goražde 2
Bratstvo-Radnik 1
Ovo je po meni realno ostalo ovo bi pred posljednje kolo značilo svi drugi imaju lagane utakmice za opstanak. Čak i Travnik-Budućnost mogu odigrati X koji ih obje vuče iznad. A da ne pričam o tome da niko od njih neće sjediti skrštenih ruku, kako će TOŠK već sada rezervisati pobjedu u Gradačcu, pa imati manevarski prostor da s Travnikom odigra miroljubivo (a da oni dalje lagano igraju bar X s Budućnosti).
Morate dobiti. Sve drugo bi zahtijevalo ludilo od iznenađenja koja nisu svojstvena 1. ligi FBiH.
Od 2019 godine smo ih samo 1 dobili i to je bilo ove sezone... Uvijek su nam nezgodni, ali uz podršku uzimamo bodove, da zaključe sezonu na najbolji mogući način.
-
- Kontakt:
Nema nam smailovica Hadrovica i adzema zbog kartona
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Koliko glup potez Hadre nemoguce, puno bi znacio ovu utakmicu u ovog malog Paru niko nema povjerenjalegendarnadruga je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:15Nema nam smailovica Hadrovica i adzema zbog kartona
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Preglup potez i to vuče fontemacija na stopera koji solidno popuni tu poziciju. Mjesto smailovica mora igrati do 21 godine mislim da će tu sehic igratiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:20Koliko glup potez Hadre nemoguce, puno bi znacio ovu utakmicu u ovog malog Paru niko nema povjerenjalegendarnadruga je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:15Nema nam smailovica Hadrovica i adzema zbog kartona
Ima li ko pravu tabelu.? Mi treba da smo trenutno na 7 poziciji
Ma kakav Paro, ide Fontemachi na stopera, beton lik na svakoj poziciji. Gore je sto nema Smailovica jer je U21, Benjo je povrijedjen ( a i Adzem ga cini mi se malo otpisao ). Mozda Stipic pocne...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:20Koliko glup potez Hadre nemoguce, puno bi znacio ovu utakmicu u ovog malog Paru niko nema povjerenjalegendarnadruga je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:15Nema nam smailovica Hadrovica i adzema zbog kartona
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pomocni se ne radi, nece se zavrsiti nikad. Ima jedno 3 sedmice nije lopata bacena.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Preko mjesec druze,ni ograda nije zavrsena niti je zavrseno valjanje pjeska te nasip sitnog u vidu pripreme za fazu 2 a sto se sve podrazumjeva u ovoj fazi 1.
Vedo neki dan na sjednici reče radi se,vjecnici sute izgleda opozicija ne zaviriva na Luke.
Odjednom rasvjeta se ne spominje...
-
- Kontakt:
Ili stipic ili će sehic ići na kriloharden je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:18Ma kakav Paro, ide Fontemachi na stopera, beton lik na svakoj poziciji. Gore je sto nema Smailovica jer je U21, Benjo je povrijedjen ( a i Adzem ga cini mi se malo otpisao ). Mozda Stipic pocne...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:20Koliko glup potez Hadre nemoguce, puno bi znacio ovu utakmicu u ovog malog Paru niko nema povjerenjalegendarnadruga je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:15Nema nam smailovica Hadrovica i adzema zbog kartona
-
- Kontakt:
Da je i jedna druga ekipa ja se ne bi bojao za pobjedu, ali protiv Buducnosti su male sanse. Moje misljenje. Oni su nam uvijek bili nezgodni. Da njima ne trebaju bodovi pa hajde, ali i njima gori pod nogama i ako ih dobijemo mislim da igrace treba docekati pola grada. Valjda nam se poslozi sve, pa dobijemo
Vidio sam isto pomocni, kao i sto sam ocekivao, stoji sve. Mali kruzni prave 7 mjeseci, stadion ce 7 godina
Vidio sam isto pomocni, kao i sto sam ocekivao, stoji sve. Mali kruzni prave 7 mjeseci, stadion ce 7 godina
Nema para, hari hc ing nece da zavrsi bez uplacenog novca, ko i svak normalan, obecano mu da ce kroz slijedeca 4 mjeseca biti uplaceno ali nije pristao…svi imaju negativno iskustvo sto se tice uplate sredstava iz jedinstva…tkd velika steta, bilo bi super za pripreme nove sezone u julu da imamo pomocni aliii…Igraj je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:29Preko mjesec druze,ni ograda nije zavrsena niti je zavrseno valjanje pjeska te nasip sitnog u vidu pripreme za fazu 2 a sto se sve podrazumjeva u ovoj fazi 1.
Vedo neki dan na sjednici reče radi se,vjecnici sute izgleda opozicija ne zaviriva na Luke.
Uvijek kazem, namjenska sredstva sa viseg nivoa se MORAJU trošiti na navedenu namjenu, pare su bile za pomocni ali gdje su nestale kao i 2 miliona za bazen…
Jeli ovo mahalska ? Prvi put cujem da su pare nestale od terena ? Pojasni mi za ta dva miliona za bazen,to su neke potpuno nove informacije.Bihac1299 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 23:23Nema para, hari hc ing nece da zavrsi bez uplacenog novca, ko i svak normalan, obecano mu da ce kroz slijedeca 4 mjeseca biti uplaceno ali nije pristao…svi imaju negativno iskustvo sto se tice uplate sredstava iz jedinstva…tkd velika steta, bilo bi super za pripreme nove sezone u julu da imamo pomocni aliii…Igraj je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:29Preko mjesec druze,ni ograda nije zavrsena niti je zavrseno valjanje pjeska te nasip sitnog u vidu pripreme za fazu 2 a sto se sve podrazumjeva u ovoj fazi 1.
Uvijek kazem, namjenska sredstva sa viseg nivoa se MORAJU trošiti na navedenu namjenu, pare su bile za pomocni ali gdje su nestale kao i 2 miliona za bazen…
Btw ne uplacuje Jedinstvo,nego grad,nema sa ovim nista Jedinstvo...
Jedinstvo nema nista sa uplacivanjem tog novca, to nema smisla. Teren radi grad.Bihac1299 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 23:23Nema para, hari hc ing nece da zavrsi bez uplacenog novca, ko i svak normalan, obecano mu da ce kroz slijedeca 4 mjeseca biti uplaceno ali nije pristao…svi imaju negativno iskustvo sto se tice uplate sredstava iz jedinstva…tkd velika steta, bilo bi super za pripreme nove sezone u julu da imamo pomocni aliii…Igraj je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:29Preko mjesec druze,ni ograda nije zavrsena niti je zavrseno valjanje pjeska te nasip sitnog u vidu pripreme za fazu 2 a sto se sve podrazumjeva u ovoj fazi 1.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 8 gostiju.