To samo u tvojoj napaćenoj glavi,trofej proslavljen ,navijači nastavili davati podršku,pametnom dosta
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li udruzenje navijaca fks doslo na proslavu tog trofeja i zasto nije

Sto puta ponovljena laz, nece postati istina.osam je napisao/la: ↑26 maj 2025, 18:30Ne znam je li neko vec postavljao ove ljige kriminalce i izdajnike ali trebalo bi svaki dan biti na naslovnoj.
DA SE NE ZABORAVI!
SUD JE UTVRDIO!!
Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.
Kriminalci, izdajice, gnjide!!![]()
![]()
![]()
Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
Jeste, u krugu članova porodice i prijatelja, njih oko 150.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Potpuno se slazem, sud ne laze i uvijek ce demantovati lazi...lakilone je napisao/la: ↑26 maj 2025, 18:40Sto puta ponovljena laz, nece postati istina.osam je napisao/la: ↑26 maj 2025, 18:30Ne znam je li neko vec postavljao ove ljige kriminalce i izdajnike ali trebalo bi svaki dan biti na naslovnoj.
DA SE NE ZABORAVI!
SUD JE UTVRDIO!!
Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.
![]()
![]()
Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.

Jbg petoba ne petoba valja lagati kojeg god pitara sto ide na tekme i hordasa sam upitao jesi li proslavio trofej bilo je gadi mi se sve , zato ne mogu da predju preko činjenice da ih je tri puta vise bilo na finalu hasetovog turnira nego na toj proslavi
I tu su cifru napumpali povlačenjem djece iz akademije na proslavu

Istina!!!lakilone je napisao/la: ↑26 maj 2025, 18:40Sto puta ponovljena laz, nece postati istina.osam je napisao/la: ↑26 maj 2025, 18:30Ne znam je li neko vec postavljao ove ljige kriminalce i izdajnike ali trebalo bi svaki dan biti na naslovnoj.
DA SE NE ZABORAVI!
SUD JE UTVRDIO!!
![]()
![]()
Zato postoje sudovi koji se bav dokazima!
-
- Kontakt:
Coric 5.bez pehara najbolji trener lige nekom logikom ali zato Zekic nije ni medju dva ove sezone 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Samardzija, zeljkanova legenda:

Ne znam ja, to treba da pitaš one koji su tada bili u klubu. Znaš ti vrlo dobro kakve priče kruže, ne samo sada nego i od prije. Znaju svi kako su se titule osvajale. Jesam li ja jedini koji je to rekao? Stojim iza svojih riječi

Dosadna vam je priča ba. Kristalnih 11? Očekivano ili je trebao biti neko drugi?
Mene lično je iznenadio izbor Beganovića i Despotovića.
Mene lično je iznenadio izbor Beganovića i Despotovića.
- feniksptica
- Kontakt:

Ja koliko znam, pravilo je da se krivica mora dokazati a ne suprotno.Virtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2025, 15:38Fora je u tome što se oni ponašaju kao da se saopštenje UNFKS nije ni desilo. Amnezija.
Da su naši navijači napisali nešto slično, ja bi se prvi poklopio po ušima i vjerovatno nikad više ovdje ne bi napisao ni riječ.
Jbg, obraz bi ti morao biti baš đon pa da nastaviš dalje nakon takve katastrofe.
Al mozda se sta promijenilo bez da je igdje ista objavljeno u vezi toga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ti da si normalan,poklopio bi se davno po usima.
Opra ljude sa glupostima.
Opra ljude sa glupostima.
Za mene lično, iznenađenje samo Despotović.Najbolji golman lige je Vedad Muftić iz Željezničara, dok odbranu sezone čine Amar Beganović (Sarajevo), Sebastian Herrera (Borac), Bart Meijers (Borac) i Hrvoje Barišić (Zrinjski).
Igrači sezone u veznom redu su Vladan Bubanja (Sarajevo), Stefan Savić (Borac) i Stefano Surdanović (Zrinjski).
U napadu su svoje mjesto našli Giorgi Guliashvili (Sarajevo), Mihael Mlinarić (Velež) i Đorđe Despotović (Borac).

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
4 iz Sarajeva top. A možda i 5.Pendulum je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:02Za mene lično, iznenađenje samo Despotović.Najbolji golman lige je Vedad Muftić iz Željezničara, dok odbranu sezone čine Amar Beganović (Sarajevo), Sebastian Herrera (Borac), Bart Meijers (Borac) i Hrvoje Barišić (Zrinjski).
Igrači sezone u veznom redu su Vladan Bubanja (Sarajevo), Stefan Savić (Borac) i Stefano Surdanović (Zrinjski).
U napadu su svoje mjesto našli Giorgi Guliashvili (Sarajevo), Mihael Mlinarić (Velež) i Đorđe Despotović (Borac).![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Bersaga
- Kontakt:
Može se reći korektan izbor, vezni red mi je možda "onako" ali oke. Dodao bih još Memiju, Carolinu, Al Jabera, Kulašina, Jovića i Topića koji su po mom mišljenju imali kvaliteta za kristalnih 11. Tu su i igrači koji nisu imali kontinuitet tokom čitave sezone a koji su u dobroj formi u posljednje vrijeme kao što su Kuprešak, Jukić, Mujkić, Ivančić ili recimo Mulahusejnović koji je odličan bio prvu polusezonu. Oni bi bili recimo prošireni spisak

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Je li istina da je Velez prodao Mlinarica za 200k eura? Po meni premalo, mislim da su mogli puno bolju svotu izvuci.
S druge strane, svaka cast Mirvicu ako je to tacno. Unutar lige 200k potrositi, to je velika stvar.
S druge strane, svaka cast Mirvicu ako je to tacno. Unutar lige 200k potrositi, to je velika stvar.
Zadnja izmjena: IMResurrected, dana/u 26 maj 2025, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
U slucaju da Radnik, Velez i Posusje zavrse sa istim brojem bodova pravila bi se mini tabela.
Radnik bi, vjerujem, objavio i proslavio opstanak da je matematicki obezbijedio.
Zamislite duel Novog Pazara i Sarajeva u Evropi, mislim da bi sarajevski pazarci napunili Koševo...
Velez je i vise dobio, vidjeces kad se zavrsi prvenstvo i kad se objavi...IMResurrected je napisao/la: ↑26 maj 2025, 20:46Je li istina da je Velez prodao Mlinarica za 200k eura? Po meni premalo, mislim da su mogli puno bolju svotu izvuci.
S druge strane, svaka cast Mirvicu ako je to tacno. Unutar like 200k potrositi, to je velika stvar.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946, tuitamo i 6 gostiju.