Da, raspustili citav prvi tim i trenere.
ABA 2024/2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: ABA 2024/2025
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Kao što sam i napisao da Crvenu Zvezdu čeka nikad teži posao kao odbrani titule u ABA ligi , sada im je još dodatno otežano zbog operacije prvog centra Bolomboya koji je završio sezonu .
Nije poznato zbog čega se ovoliko čekalo ne operaciju , još se operisao u SAD . Baš čudno .
Nije poznato zbog čega se ovoliko čekalo ne operaciju , još se operisao u SAD . Baš čudno .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Ovog Teodosica treba suspendovati do kraja sezone...njemu je tesko prihvatiti da njegovo vrijeme proslo.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kamenja vraća Zvezdu u život sa svojim glupostima ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Bravo Vravari glupani , na 20 razlike pravite prekid 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A šta su uradili? Ubacili 2 upaljača.
Cigani po starom običaju iskoristili priliku za bežaniju.
Đetići su ih gazili skoro 3/4. Prijetio im debakl ko denveru prije neku noć
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Joj ovi igrači CZ ko neke pi.čke a kad se krenu igrači gađat u BG-u onda ništa (nikakvo preveliko gađanje, gore bilo Baručiji jučer u Cazinu nego ovo "gađanje" 

- VensanKasel
- Kontakt:
Pa da su i dva , zašto to rade kada imaju 20 razlike ?Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑26 maj 2025, 22:18A šta su uradili? Ubacili 2 upaljača.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Najzasticeniji sportski kolektiv bilo u fudbalu ili kosarci. Odvratan klub sa odvratnim navijačima i odvratnom politickom podrškom iza sebe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Zvezda ne moze nista na terenu i samo su cekali neko "sranje"
- VensanKasel
- Kontakt:
Možda Zvezda hoće da uradi isto kao protiv Partizana , sačekati da igrači Budućnosti odu i onda izaći na teren kao pobjednici ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma da, inace se utakmice prekidaju zbog dva upaljaca. Toliko su fini navijaci na ovim prostorima da se tolerisu do 2 upaljaca, a posle ide prekid.VensanKasel je napisao/la: ↑26 maj 2025, 22:27Pa da su i dva , zašto to rade kada imaju 20 razlike ?Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑26 maj 2025, 22:18A šta su uradili? Ubacili 2 upaljača.
Sto volim kada se ovako svi iseru na temi, pa se onda zvanicne informacije poseru po njima ko da neko istrese prikolicu punu govana na njih. Ne mislim na tebe @vensankasel
Elem, niti su upaljaci letili, niti su igraci Zvezde trazili prekid i da izadju, nego su sudije to zahtijevale dok se ne isprazni taj dio iz kog dolijece. A samo kod nas se dijelovi tribina prazne tako sto se ljudi prebacuju u druge dijelove, a ne napolje.
A sustina je da se radi o obicnim mentolima, isto kao i onim koji na utakmicama Zvezde bacaju predmete i koji ce bacati svasta na sledecoj utakmici. Da je pravde, takvi ne bi mogli pristupiti bilo kojoj hali, nebitno da li se radi o Partizanu, Zvezdi, Buducnosti ili nekom cetvrtom. Stoka koja ne zasluzuje bilo sta gledati uzivo.
- Shategabri
- Kontakt:
Nema neki uređaj da se njime identifikuju takvi i vrate sa ulazadscile je napisao/la: ↑27 maj 2025, 08:17Ma da, inace se utakmice prekidaju zbog dva upaljaca. Toliko su fini navijaci na ovim prostorima da se tolerisu do 2 upaljaca, a posle ide prekid.VensanKasel je napisao/la: ↑26 maj 2025, 22:27Pa da su i dva , zašto to rade kada imaju 20 razlike ?Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑26 maj 2025, 22:18
A šta su uradili? Ubacili 2 upaljača.
Sto volim kada se ovako svi iseru na temi, pa se onda zvanicne informacije poseru po njima ko da neko istrese prikolicu punu govana na njih. Ne mislim na tebe @vensankasel
Elem, niti su upaljaci letili, niti su igraci Zvezde trazili prekid i da izadju, nego su sudije to zahtijevale dok se ne isprazni taj dio iz kog dolijece. A samo kod nas se dijelovi tribina prazne tako sto se ljudi prebacuju u druge dijelove, a ne napolje.
A sustina je da se radi o obicnim mentolima, isto kao i onim koji na utakmicama Zvezde bacaju predmete i koji ce bacati svasta na sledecoj utakmici. Da je pravde, takvi ne bi mogli pristupiti bilo kojoj hali, nebitno da li se radi o Partizanu, Zvezdi, Buducnosti ili nekom cetvrtom. Stoka koja ne zasluzuje bilo sta gledati uzivo.

Bagra kupi ulaznicu i onda se possere svima u ćejf.
Svi su dužni trpiti, možda te i izbace s utakmice zbog takvih hajvana,pa onda prekid i ode utakmica from dusk till dawn.
Koševo Zapad
- kraljttbvb
- Kontakt:
KameraShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:10Nema neki uređaj da se njime identifikuju takvi i vrate sa ulaza![]()

Neki dan Ostoja rece da je zabranio liku iz prvog reda da dolazi na utakmice Partizana.
Kaže bezveze mi bilo, jer je čovjek kupovao sezonsku kartu 20-25 godina i bio bas redovan, ali pljunuo je sudiju ili igraca, a takve ne žele u dvorani.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
Oni koji su već uteftereni, svakako.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:08KameraShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:10Nema neki uređaj da se njime identifikuju takvi i vrate sa ulaza![]()
![]()
Neki dan Ostoja rece da je zabranio liku iz prvog reda da dolazi na utakmice Partizana.
Kaže bezveze mi bilo, jer je čovjek kupovao sezonsku kartu 20-25 godina i bio bas redovan, ali pljunuo je sudiju ili igraca, a takve ne žele u dvorani.
Tako rade vani, ako si u registru, džabe si kartu kupovao.
A vidi, taj je sam sebe izbacio. Dobio je benefite, a došao red i da snosi posljedice.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.