strijelci:
Hodzic 6 golova (ukupno 40)
Vila 2 gola (ukupno 16)
Hota 1 gol /ukupno 5)
ono sto je lose danas bilo je rasprava poslije utakmice
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravo tako, niti nam bodovi znace a i da znace protiv mrtve drine se mogu uzeti glat bodovi.bistrikboy je napisao/la:Bas iznenađenje da pobjedimo zadnjeg,ja se syebo ziv.elSaik je napisao/la:Pozivao sam i ja raju da igra na dvicu!? Radim to čitavu sezonu i ne kontam što je sad taj iz Banovića nešto poseban!?
BOGICEVIC JADRANKO!
I OPET ISTA PRIČA.elSaik je napisao/la:I opet milion postova više nego poslije pobjede u Trebinju. Beskičmenjaci!
Vec 40 :Okadetzelje je napisao/la:danas smo deklasirali Leotar (kadeti), 9 - 1![]()
![]()
strijelci:
Vila 2 gola (ukupno 16)
Hota 1 gol /ukupno 5)![]()
![]()
ono sto je lose danas bilo je rasprava poslije utakmiceadzem je isprovocirao bajica i rekao mu da ce zavrsiti u drugorazrednom klubu, cijeloj odbrani da su fakini, a hodzicu rekao da nije nikakav spic igrac i da ce se potruditi da ga sto prije otjera iz zelje.. kasnije je bajicev stari dosao u upravu i trazio dogana i adzema da ih prebije..
![]()
zanimljivo ....kadetzelje je napisao/la:danas smo deklasirali Leotar (kadeti), 9 - 1![]()
![]()
strijelci:
Vila 2 gola (ukupno 16)
![]()
ono sto je lose danas bilo je rasprava poslije utakmiceadzem je isprovocirao bajica i rekao mu da ce zavrsiti u drugorazrednom klubu, cijeloj odbrani da su fakini, a hodzicu rekao da nije nikakav spic igrac i da ce se potruditi da ga sto prije otjera iz zelje.. kasnije je bajicev stari dosao u upravu i trazio dogana i adzema da ih prebije..
![]()
ma tako je uvjek:D:Dforza je napisao/la:zanimljivo ....kadetzelje je napisao/la:danas smo deklasirali Leotar (kadeti), 9 - 1![]()
![]()
strijelci:
Vila 2 gola (ukupno 16)
![]()
![]()
![]()
pobjede 9:1 i opet neke nesuglasice ... cuuuj reko hodzicu da nije nikakav spic, a momak da 40 golova ..... svasta u bozijoj basti ....
Pa to je bio dobar igrač, nisam mislio da se o njemu radi...kadetzelje je napisao/la:admir adzem
odlican igrac, ali to nije garancija da mora biti dobar trener.. od zenine smrti nije vise isti..Hawking je napisao/la:Pa to je bio dobar igrač, nisam mislio da se o njemu radi...kadetzelje je napisao/la:admir adzem
meni je draze da ne prenose utakmicu zbog posjcenosti na stadionu al' eto ...Hawking je napisao/la:Dobro je, inače ne bi prenosili, pošto LP moraju prenositi, imaju ugovor... ima li gdje golova, nije zar da ćemo morat čekat sutra BHT Sport...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.