FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Rodju
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rodju » 25 maj 2025, 11:12

Zaboravlja se da Barcelona ima juniorske prvake Europe.
Recimo Farre je taj koji može igrati lijevog i desnog beka.
Diarra napadač. Junient, Košpo.......

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 25 maj 2025, 11:15

U tu istu generaciju spadaju Bernal, Cubarsi i Yamal.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 maj 2025, 12:01

Rajaz je napisao/la:
24 maj 2025, 00:45
Barcelona nakon Alissona i Van Dijka finansira Liverpool za još jedan spektakularan transfer u vidu Wirtza kupovinom polovnog Diaza

Redsi imaju svog čovjeka u klubu, nema drugog objašnjenja :mrgreen:
YNWA brate moj
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 25 maj 2025, 17:17

Luis Diaz 85mil po TM.
Na drugoj strani imaš recimo Karim Adeyemi iz Borussie, koji vrijedi 40mil po TM. Znaci upola manja cijena, a uz to sve momak mladji jedno 5 godina. Brz ko munja, prodoran.

I čik pogodi, kojeg bi radije od njih 2 doveo Deco :rol:

Takodje za centarfora, ako vec nemamo ili necemo davati pare za Gyokeresa, Seska ili bilo kojeg drugog, dovedi Davida iz Lillea za dzabe, kad mu istekne ugovor za koji dan. Nemas sta izgubiti. Ako se nesnadje, jos uvijek ga mozes prodati drugu sezonu za barem 15/20mil. Isto mlad igrač tek mu 25 godina.

Vjerujem da bi normalan sportski direktor doveo ured ekipu vec prvi transfer rok. Decu daj sad 300miliona, dovest ce 6 panjeva i mozda jednog normalnog.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 maj 2025, 19:48

slika

Najjači sastav i večeras
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 25 maj 2025, 20:45

E čuj Peña na golu.
Možda neko pošteno oproštajno.
Sretno momci i večeras. Zatvorite sezonu kako treba. Jako i hrabro.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 25 maj 2025, 22:01

Ja razumijem borbu i želju za pobjedom, ali ovakvu napaljenost ATB, to ne kontam. Utakmica koja ništa ne mijenja, a oni startaju, udaraju, onaj Yuri leti dva puta na Yamala,..........., ne razumijem.
Doduše, kad se sjetim s kakvom su ekipom izašli kod molera, pa reakciju predsjednika kluba iz Baskije na registraciju Olma u januaru, hmmmm, čudno.
Da nije Barcelona šta dužna Valverdeu?

P.S. Romario, danas sam baš maksuz gledao VG u finalu kupa Portugala BEN vs. SPO. Ne znam što bi ti rekao. Ništa nisam tu posebnog vidio.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 25 maj 2025, 23:01

Ovo me kod Flicka nervira. Nebitna utakmica, ide najjači sastav ili skoro najjači. Bez ikakve potrebe su raubani Raphinha, Yamal i Pedri, a ionako imaju bruku minuta. Ista priča kao kad su igrali protiv onih amatera u Kupu. Na ovome se mora poraditi. Ok mi je bilo u prvom dijelu sezone, kad je bilo dosta povreda, pa su morali igrati jedni te isti stalno.

Puno je ovo minuta Yamalu za ove godine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 25 maj 2025, 23:04

Sad ide nekad ona liga nacija. Još to i onda je fajrunt

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 26 maj 2025, 00:03

Mnogi pišu da je J Garcia završena stvar. Čeka se mišljenje Szcz. Ukoliko ostane još jednu sezonu, mali bi išao u Valenciu na posudbu godinu dana.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 maj 2025, 00:28

jasonstatham je napisao/la:
26 maj 2025, 00:03
Mnogi pišu da je J Garcia završena stvar. Čeka se mišljenje Szcz. Ukoliko ostane još jednu sezonu, mali bi išao u Valenciu na posudbu godinu dana.
Ja sam čuo da želi da brani svaku utakmicu. Ako bude tako imat ćemo vrlo skupog rezervnog golmana.
Don't hate what you don't understand.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 maj 2025, 00:51

nisam pogledao niti jednu tekmu espanyola, pa nemam blage veze kakav je golman

no, vidim da ima 24 god i samo jednu sezonu u la ligi u kojoj je odigrao sve tekme, prije toga samo 18 tekmi u segundi, a prije toga je bio rezerva u la ligi dvije sezone, jel bas toliko napredovao u tako kratkom periodu (okej, znam da ga zele i druge ekipe, ali, djeluje rizicno)

26 maj 2025, 00:03
24 god, đe mali i kakva posudba, niti ce barca nekog skuplje platiti, pa ga slati na posudbu, niti bi on pristao doci, pa ici na posudbu

zapravo, mozda bi i pristao jer je to ipak barcelona, no, ima poprilicnog interesovanja za njega od vrlo dobrih ekipa

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 26 maj 2025, 11:28

Nisam ni ja, osim ove sada protiv Barcelone i nije se nešto pretjerano istakao.
Brojevi govore da je imao najviše odbrana ili procentualno u cijeloj ligi.

Ah čuj, mali je Katalonac. Tu sva priča počinje i završava. Barcelona dobije "svog", a on brani na najvećim mogućim utakmicama, takmičenjima. I živi kući, gdje mu može biti bolje.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 maj 2025, 13:57

Rodju je napisao/la:
25 maj 2025, 22:01
Ja razumijem borbu i želju za pobjedom, ali ovakvu napaljenost ATB, to ne kontam. Utakmica koja ništa ne mijenja, a oni startaju, udaraju, onaj Yuri leti dva puta na Yamala,..........., ne razumijem.
Doduše, kad se sjetim s kakvom su ekipom izašli kod molera, pa reakciju predsjednika kluba iz Baskije na registraciju Olma u januaru, hmmmm, čudno.
Da nije Barcelona šta dužna Valverdeu?

P.S. Romario, danas sam baš maksuz gledao VG u finalu kupa Portugala BEN vs. SPO. Ne znam što bi ti rekao. Ništa nisam tu posebnog vidio.
Jest bio poslab u toj utakmici, al sezonu je imo brutalnu u busio je odreda koga je stigao, i vidis ti to odma na napadacu da je za najvece domete,ko sto se vidjelo npr na nistelroju i suarezu kad su holandskoj ligi igrali da je to klasa, i ovaj gjokeres meji djeluje da je ona vrhunska gol masina s kojom nema mahe i pogotovo s nasim stilom igre napadackim da bi se nadavao golova itekako,sad izgleda ko leva u prajmu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 27 maj 2025, 09:48

Fati u Monaco, loan w/ option to buy. Kakve jade. Zar ne znaju uzeti ni marku za igrača?

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 27 maj 2025, 11:10

27 maj 2025, 09:48
Fati u Monaco, loan w/ option to buy. Kakve jade. Zar ne znaju uzeti ni marku za igrača?
Ma nece niko da da pare za Fatia, lik je duh zadnje 3 godine… Dobro je da se i smakne sa platne liste, da hoce neko da ga i odvede na posudbu

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 27 maj 2025, 13:29

Najbitnije je da ga se skine sa platne liste a i francuska liga nije jaka pa se mozda i pokaze da ga otkupe. Verbruggen iz Brightona, Garcia iz Espanyola i Chevalier iz Lillea su opcije da pojacaju golmansku poziciju. Odlucili su da ce potpisati golmana.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 maj 2025, 13:57

27 maj 2025, 09:48
Kako mislis prodati krampu, koja ima ugovor na haman 15 miliona godisnje?

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 27 maj 2025, 15:15

1921boy je napisao/la:
27 maj 2025, 13:29
Najbitnije je da ga se skine sa platne liste a i francuska liga nije jaka pa se mozda i pokaze da ga otkupe. Verbruggen iz Brightona, Garcia iz Espanyola i Chevalier iz Lillea su opcije da pojacaju golmansku poziciju. Odlucili su da ce potpisati golmana.
Da li to znači da više ne računaju na Matsa ili je Szcz odlučio da se ovaj put zauvijek povuče?
A vidim da se Mats uvrijedio što mu se ne može garantovati mjesto prvog golmana. Ako je zaista tako, neka ide.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 27 maj 2025, 18:04

27 maj 2025, 15:15
Da li to znači da više ne računaju na Matsa ili je Szcz odlučio da se ovaj put zauvijek povuče?
A vidim da se Mats uvrijedio što mu se ne može garantovati mjesto prvog golmana. Ako je zaista tako, neka ide.
Fabrizio upravo sad pise kako su preostali jos sitni detalji i da ce uskoro biti ozvaniceno produzenje ugovora sa Szczesnijem. Tako nekako po zadnjim desavanjima Mats nije zadovoljan sto klub dovodi novog golmana i sto nema garanciju da ce bit prva opcija.

Knjiga spala na dva slova, Verbruggen ili Garcia. Ipak nije onako kako su mediji pisali. Sam Garcia kaze da se bilo sta moze dogoditi i da ce sa svojim najblizim okruzenjem donijeti odluku koju smatra da je za njega najbolja.

Garcia/Verbruggen Szcz i treci Astralaga/Kochen sasvim dovoljno.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.