Vidim druže upućen si ali slabo čitaš ja ne živim od mahalski već od papira i onog što je potpisano, 620.000 KM je dao grad, 430.000 KM ti neće dati grad već su aplicirali prema Vladi FBiH koja je ODOBRILA, potpisan ugovor sa firmom koju sam naveo i zašto je stalo?!?! Nije valjda da si pao na priču do mora javni poziv za nabavku trave ići. Čitaj dokumente nemoj biti nepismen, DRUGA FAZA IZGRADNJE…ne uplaćuje Jedinstvo ali vlasnik Jedinstva je grad Bihać koji doznačuje sredstva dobivena iz FBiH izvođaču radova. Sredstva koja su obezbjeđena za drugu fazu gdje su utrošena a ništa nije urađeno par sedmica?!?!InatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 maj 2025, 00:28Kako pisanje gluposti i polu tacnih informacija noze naci posla, kao nekad kad su insajderi hodali oko Clia nebil uhvatili koju recenicu pa pricali po gradu price i supljirali narod
26.3.2023 na Vladi FBiH usvojen budžet i dodjeljeno 2.500.000 KM za bazen, gdje su pare, druga stvar, gdje je novac od otkupa sekundarne sirovine/ željeza od starog bazena kad se ,,pokrenulo,, čišćenje…prije par mjeseci procjena za bazen 4.200.000, zadnja procjena 6.000.000. Sredstva su obezbijeđena u Budžetu Grada Bihaća za 2024. godinu udruživanjem sredstava dodijeljenih sa viših nivoa vlasti federalni i kantonalni…gdje je lova…zašto se stoji… prvi tender kao pao jer se niko nije prijavio.
Atletska staza, izjava gradonačelnika ,,Ovi projekti, kao što su bazen, nogometni teren i atletska staza, odavno su nužni za razvoj sporta u Bihaću, a sada konačno imamo osiguran novac, potrebne dozvole i druge formalne preduvjete za njihovu realizaciju", izjavio je Sedić, objava iz septembra 2024.godine.
Pare su za većinu stvari obezbjeđene ali se nisu trošile na ono za šta su namjenjene.
Hajd mi reci npr. koliko je grad dao/ obezbjedio novca za aerodrom… ni marke, sve pare su iz Vlade USK, i Vlade FBiH.
Dvorana Luke, renoviranje 2.500.000 nakon 2 godine ispade 6 miliona…
Ne znam da li braniš pomak ili nešto slično, budžet Grada Bihaća za 2025.godinu je 58 miliona KM, uvijek smo imali 30-40 miliona, a bgmi Jedinstvu neće biti uplaćena veća tranša ni za marku a budzet enormno veći…