Tako je, ali to je bilo prije 3-4 godine.Napaceni87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 16:09Momak igrao za Twente u sezoni 21/22 prva holandska liga upisao 22 nastupa Twente bio 4. U 1 ligi Holandije i vi ga poredite sa Galicem hahahaRiquelme1921 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:52Ja lično nisam baš zadovoljan sa stvarima koje sam vidio.tiagofaria25 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:26
Ni na instagramu nista od videa nema frisko, nevjerovatno. Ovu sezonu kao i prethodnu igrao za Oss, druga liga Nizozemske, zavrsili 16 od 20, ixa njih samo druge ekipe Ajaxs, PSV, Utrechta i Vitesse. U dvije sezone 50 nastupa (31/19) i dva gola. Na starim videima izgleda ok.
Dakle igrač igra u 16. ekipi druge lige Nizozemske, klubu koji prema transfermarktu ima igrače u vrijednosti 2 miliona manje od nas, dakle mi smo očito možda i jača sredina od njegove trenutne. Uz to, ni njegova cijena tu baš ne obećava..Više vrijedi Galić
Što se tiče klipova nema ni na yt, ni na njegovim profilima..
Boljević je prije 3 igrao u St. Liegeu u Belgiji a danas ga mnogi tjeraju. Mirčevskog je tad tražio Fenerbahče pa sada ga neće ni Željo.
Ne poredim ga sa Galićem prema igračkim kvalitetama jer ga nisam gledao kao i niko sa ovog foruma, samo kažem da prema Tm Galić vrijedi više od njega.