Mislim da ce i "mladic u najboljim godinama"(@babino), ovaj put psovati protivnika, da ce se cijela Zenica ibretiti

Edit: Izgleda dubl prebacili na 28( srijeda )

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kad se probudis i zaibretis(iznenadis) se odkud ovo iskopaGalion je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:16Pa sa novim renkingom će moći upadat na neke turnire iz ATP toura gdje je opasna lova u pitanju. Nije baš da se njemu igraju challengeri, to je igrao za ljutu muku da preko njih dođe do onog šta on stvarno želi igrati. Naravno može on miksat kao što ti predlažeš, ali čisto sumnjam da će toliko puno igrati, treba se malo i provoditiSamozdravlje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:05Samo se ovdje ne bih slozio, ko sprjecava Damira da igra iste CH75 i jos nadoda 2-3. Naravno sve clay. Challenger-i + MD GS +
Mastersi tipa Sangaj i ako uspije da u prva 2 mj. obezbjedi MD RG i Wimb. da igra Indian Wells i Miami. Moze to ako poslije AO ode u J.Ameriku na 2 CH75, 2 ATP250 Argentina(jedan MD,drugi kvale) i ATP500 u Rio de J. Sve gola zemlja![]()
![]()
![]()
Nisi shvatio ovo je prognoza , 4. decembra prosle godine. Lahko je sad reci ima formu i pristup. Svi smo mislili da igra
Ja sad gledam na stranici RG terene i stoji:
Gaston se povukao, pa je poremetilo raspored skroz.. Tako da izgleda Damir na Suzanne Lenglen.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 maj 2025, 15:39Ja sad gledam na stranici RG terene i stoji:
3 mec, poslije Ruud: Borges i COURT SUZANNE-LENGLEN![]()
Danas bio biciklizam.Sutra ne znam hoće li opet biti.Nadam se da će ipak biti na eurosportu njegov meč.
Sumnjam da ce na ES1 biti tenis. Biciklizam pocinje od 12 do 17 h. ES2 vjv. tenis. Da li Damir ? Istovremeno (ako se moze takoSantiCazorla08 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 19:55Danas bio biciklizam.Sutra ne znam hoće li opet biti.Nadam se da će ipak biti na eurosportu njegov meč.
Damir ce poluditi kad mu zapljescu na dvostruku servis gresku. Bit ce sou, a @babino ce uzivati. Joj kad mu zazvizde.
HahhaSamozdravlje je napisao/la: ↑27 maj 2025, 00:48Kad se probudis i zaibretis(iznenadis) se odkud ovo iskopaGalion je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:16Pa sa novim renkingom će moći upadat na neke turnire iz ATP toura gdje je opasna lova u pitanju. Nije baš da se njemu igraju challengeri, to je igrao za ljutu muku da preko njih dođe do onog šta on stvarno želi igrati. Naravno može on miksat kao što ti predlažeš, ali čisto sumnjam da će toliko puno igrati, treba se malo i provoditiSamozdravlje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:05
Samo se ovdje ne bih slozio, ko sprjecava Damira da igra iste CH75 i jos nadoda 2-3. Naravno sve clay. Challenger-i + MD GS +
Mastersi tipa Sangaj i ako uspije da u prva 2 mj. obezbjedi MD RG i Wimb. da igra Indian Wells i Miami. Moze to ako poslije AO ode u J.Ameriku na 2 CH75, 2 ATP250 Argentina(jedan MD,drugi kvale) i ATP500 u Rio de J. Sve gola zemlja![]()
![]()
![]()
ma zabiljezio da vidim kako ce se stvari odvijati
![]()
Znas koliko postujem tvoje poznavanje tenisa i da smo mi uglavnom "navijaci bez reketa', za razliku od tebe.
No priznaj majstore da nas je sve iznenadio. Ovo bordo sam predlagao i ispade na hajr i dobro.![]()
![]()
Bio je 4.XII 2024 g.
Edit: zaboravio si nas, djevojka/zena ? Nadam se da si doro Ti i svi Tvoji. Lijepo je bilo citati tvoje komentare. Lp iz Sarajeva![]()
Galion je napisao/la: ↑28 maj 2025, 11:11Ma ja sam ovo izvukao da od tebe procitam komentar tipa:" Bravo @Sz za savjete Damiru da ode u J, A. i uzme $ i bidove , a TiSamozdravlje je napisao/la: ↑27 maj 2025, 00:48
Hahha
Naravno da je iznenadio i to jako pozitivno![]()
Kod mene sve dobro, a slabo ja komentiram osim kad se piše o futures i nižoj razini![]()
to propusti![]()
Znaci Ti si vise u Doboju, nego na RG ? ITF 15 : Nedic (1), Kolic, Tadic![]()
![]()
. Samo nikako da pocnu.
![]()
Prati se i to , nisi jediniNedic DC reprezentativac
![]()
Malo saljivo i malo ozbiljno. Pozdrav Tebi i Tvojim dragim, prvenstveno:thumbup:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.