Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
nemoze odbrana primit kolko Ronaldo i Kaka mogu dat.. 

trenutno ramos najbolji desni bek,ove sezone samo jedana losa utakmica protiv barce ali i tu dao gol i asistencija
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
HHAAH samo se bojim da im jedna lopta nebude malo.Kad se ronaldo i kake pobiju zbog lopte
daj Boze da nije tacna razmijena alonso robben.to ne smiju uraditi robben je extra klasa od igraca a bolje dati pare za alonsa nego robenna.
marsej mali tim
marsej mali tim
- nidjo_barca
- Kontakt:
ajde ba ne dipr cuj ramos najbolji ..ccc ne kazem da je los al da je najbolji nijetax je napisao/la:trenutno ramos najbolji desni bek,ove sezone samo jedana losa utakmica protiv barce ali i tu dao gol i asistencija

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
evo cuj te moju formaciju
Ramos-Pepe-Clisy
Ronaldo-Kaka-Alonso-Siilva
Villa-higuain-RauL
Ramos-Pepe-Clisy
Villa-higuain-RauL
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Ko ce braniti gol brate!dzoka je napisao/la:evo cuj te moju formaciju
Ramos-Pepe-Clisy
Villa-higuain-RauL

AMAR OSIM!!!
Oni opet nece osvojitt jer Barca je sampion zauvijek potezi Messija Anrija i Etoa mogu zadiviti koga hoces zato
Vaamosssssss Barcaaaaaaaa!
Vaamosssssss Barcaaaaaaaa!
bolja bi bila ona druga opcija u kojoj bi dali Heinzea i 15 milja za Alonsatax je napisao/la:daj Boze da nije tacna razmijena alonso robben.to ne smiju uraditi robben je extra klasa od igraca a bolje dati pare za alonsa nego robenna.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
to mozeJameS je napisao/la:bolja bi bila ona druga opcija u kojoj bi dali Heinzea i 15 milja za Alonsatax je napisao/la:daj Boze da nije tacna razmijena alonso robben.to ne smiju uraditi robben je extra klasa od igraca a bolje dati pare za alonsa nego robenna.
a na lijevi bok doveli capdevilu ili clichya
marsej mali tim
marsej mali tim
eno real hoce da dovede barcelonu...

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
BrneeH je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 19185.aspx
Ebemu majku nikako da nas puste na miru. Meni jest drago cuti da se Real zanime za mnoge igrace i da su svi blizu prelaska, ali dokle vise sranja. Cim se je proculo da je perez prekinuo pregovore s valencijom oko ville, pet minuta kasnije odmah forlan ukljucen

pa bolje dovesti dzekuJameS je napisao/la:BrneeH je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 19185.aspx
Ebemu majku nikako da nas puste na miru. Meni jest drago cuti da se Real zanime za mnoge igrace i da su svi blizu prelaska, ali dokle vise sranja. Cim se je proculo da je perez prekinuo pregovore s valencijom oko ville, pet minuta kasnije odmah forlan ukljucennadam se da ce ubrzo od ovog odustati
hahahah i jos da ga platimo 36 mil.eura a frajer ima 30god. pa je**** mater Perezu ako dovede ovo staro g****

marsej mali tim
marsej mali tim
ma Dzeko je izmislio fudbal za ovog Forlana,jos je duplo mladjitax je napisao/la:pa bolje dovesti dzekuJameS je napisao/la:BrneeH je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 19185.aspx
Ebemu majku nikako da nas puste na miru. Meni jest drago cuti da se Real zanime za mnoge igrace i da su svi blizu prelaska, ali dokle vise sranja. Cim se je proculo da je perez prekinuo pregovore s valencijom oko ville, pet minuta kasnije odmah forlan ukljucennadam se da ce ubrzo od ovog odustati
hahahah i jos da ga platimo 36 mil.eura a frajer ima 30god. pa je**** mater Perezu ako dovede ovo staro g****
![]()
a lahko se moze dovesti guiza jarane lik ubojica ili torres ili negreda ostaviti ili ne kupiti nikog

- ]CHELSEA|4|ever[
- Kontakt:

Real Ce mozda iduce sezone HARATI EVROPOM.........................."MOZDA"
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------
- nidjo_barca
- Kontakt:
nada zadnja umire..Kaka je napisao/la:E sledece sezone KARAMO ZNACI KARAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Real bankrotiro 

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
- ]CHELSEA|4|ever[
- Kontakt:
I da bankotira, dat ce im kralj paraBarcelona_1899 je napisao/la:Real bankrotiro
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------
- adnan_nanda
- Kontakt:
hebem mu kraljicu]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:I da bankotira, dat ce im kralj paraBarcelona_1899 je napisao/la:Real bankrotiro

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
realu jos Essien treba i najjaci su...moze igrat sta zatreba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.