Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
kako nam se real sveti za 5 0, bunkerom hahaha
koja je morinjo pica od trenera to nije normalno, ko da vodi almeriu a ne veliki i skupi real, pa igra bunker na svom terenu
a nasi igraju s 30 posto snage
koja je morinjo pica od trenera to nije normalno, ko da vodi almeriu a ne veliki i skupi real, pa igra bunker na svom terenu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Di Maria sebičan do bola, tri polukontre je upropastio... Inače, svaka čast Realu, ove sezone još nisam gledao ekipu da ovako dobro parira Barceloni.
YNWA!
...da li je zabranjeno igrati bunker??mourinho je odlican trener i nije prvi koji igra bunker protiv barce,vecina klubova to radi protiv nas...Romariooo je napisao/la:kako nam se real sveti za 5 0, bunkerom hahaha
Vidim,Real se malo otvorio na kraju,tako da bi trebali da ocekujemo zanimljivije drugo poluvreme.
Ipak mislim da ce utakmica u sredu biti mnogo kvalitetnija
Ipak mislim da ce utakmica u sredu biti mnogo kvalitetnija
MVP - Messi-Villa-Pedro
kad vas mlatne realenobarca je napisao/la:...da li je zabranjeno igrati bunker??mourinho je odlican trener i nije prvi koji igra bunker protiv barce,vecina klubova to radi protiv nas...Romariooo je napisao/la:kako nam se real sveti za 5 0, bunkerom hahaha
a nasi igraju s 30 posto snage...
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
MA da je trobunker ja znam da smo imali isto prilka kao i Barca..
ako je ono penal e pa i ovo je onda..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Real je vidno jaci od Barce iako sam navijac Manchester Uniteda
Finale CL : Real Madrid-MUFC 100% Mourinhu ne treba ovde nista vi ste se pomirili sa Primerom ovo vam je priprema za CL
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Vidim ti bi bio najsretniji kad bi se Real naguzio i skinuo vam gaće na izvol'te..Romariooo je napisao/la:kako nam se real sveti za 5 0, bunkerom hahaha
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
enobarca je napisao/la:...da li je zabranjeno igrati bunker??mourinho je odlican trener i nije prvi koji igra bunker protiv barce,vecina klubova to radi protiv nas...Romariooo je napisao/la:kako nam se real sveti za 5 0, bunkerom hahaha
a nasi igraju s 30 posto snage...
kako da nije sramota, na svom terenu, imas 8 bodova zaostatka, imas traume u od te ekipe, i opet igras kukavicki, s ekipom koja je jedna od najboljih u svijetu, da je almeria ili getafe pa razumijem i nema se sta reci, ali real kad igra bunker na svom, onda je smijesno, o tome smo raspravljali tek kad je morinjo preuzeo klub, znali smo da ce ovako igrati, po meni to je sramota za real, al ajd, svako ima svoje misljenje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
O ovome se nema sta diskutovati, Ronaldo je prvi dosao do lopte. Cist penal kao suza.Raul_64 je napisao/la:MA da je trobunker ja znam da smo imali isto prilka kao i Barca..
[youtube][/youtube]
To majstore ovo cak ni meni ne stopa!geronimo je napisao/la:taman sam pronašao pravi stream da vidim golemu šansu reala.![]()
meni ne štopa nikako, pa izvolite: http://www.planet-soccer.eu/p/channel-1.html
Ne vidim ja bas neki klasicni bunker Reala,.Vidim tipicnu igru Barse,kratki pasovi bez rizika,pa cekaj da se otvori neki prostor,.na svaki kontakt s protivnickim igracem lezi kao da ti je obe noge slomio,ako izgubis loptu sto prije presjeci kontru ili polukontru nekim sitnim faulom,.Barsa ima posjed i kontrolu lopte,to pretezno nabiju dodavajuci se na svojoj polovici,.Iskreno,tehnicki Barsi ne moze niko parirati,ali gledati kako 5 minuta se dodajete na svojoj polovici je itekako dosadno i smorno..ps,nisam simpatizer Reala 
Uh **** te...sekunda je falila
dobar slobodnjak Ronalda
dobar slobodnjak Ronalda
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ko je ono gotivio Albiola da mu jeb...
Albiol **** ti sve...sta ces,crveni penal od jednostavne situacije...
A kako ce drugacije....?
CR stativu pogodi

CR stativu pogodi
Nesto kontam da angazujete i Capela, kad se vec covjek nudi. Mozda se sa dva trenera nesto i promjeni

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bio je Mourinho sa tim da treba pripremati ekipu sa igracem manje tj. 10 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.