FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zvanično Lamine produžio. Najbitniji posao odrađen, sada se posvetiti transferima.
Don't hate what you don't understand.
Yamal i zvanicno produzio ugovor do 2031 (kada ce ima 23 godine). 8 miliona godisnja plata, mozemo reci smijesna plata s obzirom na kvalitet, mislio sam da ce onaj njegov ludi babo traziti vise para al nije
Sto kaze Xaviesta, najbitniji posao je odrađen

Sto kaze Xaviesta, najbitniji posao je odrađen

Neka se vise i Mats smakne sa gola. Nepamtim kad je on koju bitnu utakmicu pokidao i spasavao nas. Obicno nas spasi ponekad kad igramo protiv Alavesa, Leganesa i sličnih. Nepamtim kad je skinuo sta 1na1 ili penal.
Dobra ideja da se dovede nova jedinica. Ali to je sve na inzistiranje Hansija sigurno. Deco to sam ne bi nikad skontao.
Dobra ideja da se dovede nova jedinica. Ali to je sve na inzistiranje Hansija sigurno. Deco to sam ne bi nikad skontao.
Idealna je prilika da se ter Stegen otjera, s obzirom da ide svjetsko i da mu nikako ne odgovara da bude na klupi.
Ni meni nema smisla dovodit Garciu i slati ga na posudbu. Totalna glupost, nije frajeru 18 godina.
Ni meni nema smisla dovodit Garciu i slati ga na posudbu. Totalna glupost, nije frajeru 18 godina.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- MoodyReboot
- Kontakt:
Ne znam čemu toliki hejt na ter Stegena odjednom. 

- jasonstatham
- Kontakt:
Nije hejt, nego jednostavno je vrijeme. Odigrao je svoje, završio igru na nekom najvišem mogućem nivou, kako hoćeš. Nazovi njegova generacija je otišla, vrijeme je i za njega da se povuče i ostavi prostora drugima.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne bi ja tako otpisivao ter stegena, nije on star nimalo za golmana i klasa je on,imo je duzu pauzu istina no to nista ne mora da znaci, znamo svi da je kapacitet da brutalno skida neke zicere,vidjeli smo to u vrijeme xavija kad nam je on fakticki donio titulu svojim nekim nevjerovatnim odbranama
U sledecu sezonu mozemo komotno uci s njim i sceznijem na poziciji golmana pa cemo vidjeti, imamo dosta drugih vecih prioriteta za rjesavati
U sledecu sezonu mozemo komotno uci s njim i sceznijem na poziciji golmana pa cemo vidjeti, imamo dosta drugih vecih prioriteta za rjesavati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Imao je i Kurtoja tešku povredu, pa se lik vratio na finale i opet pokidao. Sigurno da nije preko noći zaboravio da brani i da povreda ostaviti posljedice, ali trenutno nemaš na tržištu nekih top opcija. Anonimus iz Espanyola i onaj iz Brightona za koga će oni tražiti bruku para. Plus nema ni neku eksta veliku platu ala Fati, pa da je bitno da ga se riješiš.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Iskreno svaka čast što ste Yamalu dali ovako jak novi ugovor vjerujem da će Mounir znati iskoristiti taj novac pametno
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo je možda i najbolja opcija. Posudba sa opcijom otkupa. Samo neka su odustali konačno od Diaza.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Samo ga ne treba trajno potpisivati. U Unitedu je ubijao kad mu se ugovor bližio kraju, nakon produženja se nije mogao sastaviti. Prednost je što može igati i špica i krilo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 16:01
Ovo je možda i najbolja opcija. Posudba sa opcijom otkupa. Samo neka su odustali konačno od Diaza.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Rashford pozajmica IN (VS) Fati pozajmica OUT je definitivno upgrade...Mokes je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:16Samo ga ne treba trajno potpisivati. U Unitedu je ubijao kad mu se ugovor bližio kraju, nakon produženja se nije mogao sastaviti. Prednost je što može igati i špica i krilo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 16:01
Ma samo neka su odustali od bacanja para na Diaza.
Don't hate what you don't understand.
Arsenal hoce Alvareza. Onda bi mi ko i mogli dovesti Gyokeresa.
Ili cemo sa Rashfordom zatvoriti pricu oko špice. On ce tu poziciju izgleda popunjavati kad Lewa ne bude mogao.
Nije bas nesto al sta cemo.
Ili cemo sa Rashfordom zatvoriti pricu oko špice. On ce tu poziciju izgleda popunjavati kad Lewa ne bude mogao.
Nije bas nesto al sta cemo.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Bas ovih dana razmisljam da se premalo pise o Gyokeresu i prelasku u Barcelonu. Ok jeste sezona tek zavrsila i mozda postane aktivnije kasnije... ali isto sad kad gledas Barcelona je imala brutalnu sezonu sto se tice napadaca... Sva 4 napadaca su bila raspolozena i dostavila ono sto se trazilo od njih, ni jedan nije podbacio... Tako da imam osjecaj nece ove sezone ganjati napadaca, mozda samo ova Fati-Rashford loan zamjena se odradi i to bude to za iducu sezonu...
Meni nije jasno kako mongoloid Deco ,koji bio spreman istresti preko 80 miliona za Diaza, nije spreman dati 70 mil. za Gyokeresa i rijesiti gorucu poziciju.
Kao Šved mu skup, a Diaz nije ili koja vec nenormalna logika.
Nije losa opcija Rashford.Samo je lik toplo-hladno.Moze igrati lijevo krilo i spica.Kad ga prosere igra kao na steroidima,cesto se lopta zna odbijati od njega.Ako ce doci na pozajmicu,savrsen posao.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Zato što je mongoloid, na faci mu se vidi. Izgleda kao da se usrao u gaće pa mu neprijatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.