KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Neko link ako ima?
-
- Kontakt:
Budžet 1.5 milijardi KM, ne mora odmah u prvoj sezoni cilj biti u final four, sasvim pristojna cifra 2M da se izbori opstanak. Kroz sezonu doći do sredstava.relativizam je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:17Bingo milion godisnje, Hifa milion godisnje, bhtelekom milion godisnje
Firme kojima je politika sve dala ,vrijeme je i da vrate malo,njima milion godisnje neće ni osjetiti.
Da imamo jakog i pametnog političara samo bi poslao nekog iz kluba da im se obrati a ovi ne bi smjeli odbiti
Ni 5 ni 6, daj nam 6.5 M!!.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj centar Marinkovic nizasta nije
Prenos na mytv uredan
Prenos na mytv uredan
-
- Kontakt:
Ova ekipa Bosne ima neke dobre stvari al suterski limitirana ekipa . Djaba sve ako ne mozes ubaciti u kos
.

Vrabcu preko ljeta postaviti ultimatum da svaki dan do pocetka nove sezone mora ubaciti 500 slobodnih bacanja. Da pocne sa tim vec iduce sedmice.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Skokovi 14:24, promaseni ziceri, to gledajući rezultat nije loš
-
- Kontakt:
Ubiše nas na skokovima...
Znaci Djoko i Marinkovic se jos nisu pojavili ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Joj Delalića za 3 poena iz coska..ko na fizickom..sta je ovo majko draga..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Budzet od 5 miliona KM nije garant opstanka Igokea ima 10 miliona KM budzet.costacurta08 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 19:25Budžet 1.5 milijardi KM, ne mora odmah u prvoj sezoni cilj biti u final four, sasvim pristojna cifra 2M da se izbori opstanak. Kroz sezonu doći do sredstava.relativizam je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:17Bingo milion godisnje, Hifa milion godisnje, bhtelekom milion godisnje
Firme kojima je politika sve dala ,vrijeme je i da vrate malo,njima milion godisnje neće ni osjetiti.
Da imamo jakog i pametnog političara samo bi poslao nekog iz kluba da im se obrati a ovi ne bi smjeli odbiti
Ni 5 ni 6, daj nam 6.5 M!!.![]()
-
- Kontakt:
I opet skok, što je najgore mogao je komotno za pobjedu biti
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Tri igraca na skoku i bek od 185 cm iscacka loptu izmedju njih sviju. Dobra utakmica sve u svemu.
Budzet ne znaci puno ako ce se dovoditi losi igraci. Igokea tu ima prednost jer su im jezgro kluba srbijanci koji kuze kosarku . Bosni ni 15 miliona ne znaci nista ako ce dovoditi marinkovica, underwooda, zubca i slicne
Prije svega, solidno smo parirali. Pokazali smo karakter i nismo dozvolili da nas nabiju iako su dvaput imali priliku za to. Također, neki igrači definitivno nisu imali svoju noć i promašivali su neke nemoguće stvari (prvenstveno mislim na Westa koji je uzeo mnogo šuteva, a isporučio malo poena). Falio je Kovačević da unese dubinu u rosteru na pozicijama 4 i 5. Sve u svemu, ne može im se mnogo zamjeriti, dali su sve od sebe. Šteta što se nismo nagradili pobjedom, ali idemo dalje, još smo u igri.
Večeras su prevagu donijeli Igokeini Ameri. Jones je odigrao monstruoznu partiju, dok je Carter maksimalno eksploatisao našu slabost na poziciji 5.
Ne mogu a da ne pomenem blago šiljenje u korist Igokee. Naočigled čitave dvorane je upisana trojka iako je čovjek gazio liniju, bilo je i nekoliko diskutabilnih situacija... Volio bih feedback od raje koja je gledala na TV-u, moguće je i da nisam fino upratio neke stvari.
Večeras su prevagu donijeli Igokeini Ameri. Jones je odigrao monstruoznu partiju, dok je Carter maksimalno eksploatisao našu slabost na poziciji 5.
Ne mogu a da ne pomenem blago šiljenje u korist Igokee. Naočigled čitave dvorane je upisana trojka iako je čovjek gazio liniju, bilo je i nekoliko diskutabilnih situacija... Volio bih feedback od raje koja je gledala na TV-u, moguće je i da nisam fino upratio neke stvari.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
U prvoj četvrtini, koliko sam upratio poništio nam je koš, lopta u padu, ono kada je Šalić počeo da skače po terenuPikachuSA je napisao/la: ↑28 maj 2025, 22:02Prije svega, solidno smo parirali. Pokazali smo karakter i nismo dozvolili da nas nabiju iako su dvaput imali priliku za to. Također, neki igrači definitivno nisu imali svoju noć i promašivali su neke nemoguće stvari (prvenstveno mislim na Westa koji je uzeo mnogo šuteva, a isporučio malo poena). Falio je Kovačević da unese dubinu u rosteru na pozicijama 4 i 5. Sve u svemu, ne može im se mnogo zamjeriti, dali su sve od sebe. Šteta što se nismo nagradili pobjedom, ali idemo dalje, još smo u igri.
Ta trojka isto koliko sam vidio je bilo gaženje linije, ali eto možda i ja griješim.
Sve u svemu dobro odigrano, grehota onog zadnjeg skoka gdje smo mogli otići na pobjedu
- relativizam
- Kontakt:
Davno sam ja ovdje pisao kako pola ovih igrača Bosne može igrati ABA ligu.costacurta08 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 19:25Budžet 1.5 milijardi KM, ne mora odmah u prvoj sezoni cilj biti u final four, sasvim pristojna cifra 2M da se izbori opstanak. Kroz sezonu doći do sredstava.relativizam je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:17Bingo milion godisnje, Hifa milion godisnje, bhtelekom milion godisnje
Uz 3 pojacanja i solidna ekipica, neces biti u top ekipama ali neces biti ni u najlosijim.
Vcrs protiv jako stabilne Igokee su pokazali da mogu
Na domaćem terenu je drugacije... Vidjet cemo koliko mogu u Laktašima i kako će se nositi.. Večeras i jedni i drugi puno promašaja.. neki šutevi vela havle..relativizam je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:35Davno sam ja ovdje pisao kako pola ovih igrača Bosne može igrati ABA ligu.costacurta08 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 19:25Budžet 1.5 milijardi KM, ne mora odmah u prvoj sezoni cilj biti u final four, sasvim pristojna cifra 2M da se izbori opstanak. Kroz sezonu doći do sredstava.relativizam je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:17Bingo milion godisnje, Hifa milion godisnje, bhtelekom milion godisnje
Uz 3 pojacanja i solidna ekipica, neces biti u top ekipama ali neces biti ni u najlosijim.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pa i Sencur je odigrao prvu utakmicu sa COL na par koseva razlike pa jel to znaci da i oni mogu igrati ABA 1?relativizam je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:35Davno sam ja ovdje pisao kako pola ovih igrača Bosne može igrati ABA ligu.costacurta08 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 19:25Budžet 1.5 milijardi KM, ne mora odmah u prvoj sezoni cilj biti u final four, sasvim pristojna cifra 2M da se izbori opstanak. Kroz sezonu doći do sredstava.relativizam je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:17Bingo milion godisnje, Hifa milion godisnje, bhtelekom milion godisnje
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Po ko zna koji put primaš koš u zadnjoj sekundi(prva i druga četvrtina) i zadnji napad ponovo amaterski dogovoren/odigran.Rokitansky je napisao/la: ↑28 maj 2025, 22:52U prvoj četvrtini, koliko sam upratio poništio nam je koš, lopta u padu, ono kada je Šalić počeo da skače po terenuPikachuSA je napisao/la: ↑28 maj 2025, 22:02Prije svega, solidno smo parirali. Pokazali smo karakter i nismo dozvolili da nas nabiju iako su dvaput imali priliku za to. Također, neki igrači definitivno nisu imali svoju noć i promašivali su neke nemoguće stvari (prvenstveno mislim na Westa koji je uzeo mnogo šuteva, a isporučio malo poena). Falio je Kovačević da unese dubinu u rosteru na pozicijama 4 i 5. Sve u svemu, ne može im se mnogo zamjeriti, dali su sve od sebe. Šteta što se nismo nagradili pobjedom, ali idemo dalje, još smo u igri.
Ta trojka isto koliko sam vidio je bilo gaženje linije, ali eto možda i ja griješim.
Sve u svemu dobro odigrano, grehota onog zadnjeg skoka gdje smo mogli otići na pobjedu
Tendenciozno suđenje je oćekivano, no sami smo krivi zbog svojih grešaka.
Može Bosna mnogo bolje, u uzvratu će biti manje nervoze, nema moranja, nadam se da se možda i Kovačević pridruži.
Očekivano je Igokea dominirala pod koševima. Da je Marinković bar na frtalj svojih nekadašnjih mogućnosti, jućer bi glatko uzeli, ovako na terenu u većini duela djeluje kao preplašeni dječarac, nedavno sam na treningu gledao njega kako šuta slobodna bacanja, i nebi mi lijeno brojao sam i ubacuje 90% i više, a utakmica o bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.