Zar nije bilo tako?GG3 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 23:48Eh **** ga sad i ti ga pretjera..tropic je napisao/la: ↑25 maj 2025, 22:36Stvarno dobri igraci ali sa mozgom na Vi. Kalajdzic cijelu utakmicu psuje i sudijama i navijacima, prijeti da ce on nesto uraditi, da ce on nekom j***** sve po spisku.
Osredkar, Bundevica i Gosto![]()
Stvarno fin sportski dogadjaj, finale prvi put za Cazin i Krajinu ali se od jedne sportske manifestacije napravi korida. Na poluvremenu otvorise vrata citava dvorana zasmrdi od fritula i hamburgera.
I da... Bilal Jelic gospodin!
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Problem nisu fritule i hamburgeri nego pusenje na poluvremenu, to se desava tokom svake utakmice Bubamare, oblak dima udje i treba vremena da se razidje a to aludiranje na koridu nidje veze, prodaja se odvija izvan dvorane, tako da ne vidim tu problem, sta je tebi aludiralo na koridu, to je vec rekao bi kompleks neki Biscanski 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- muhamedhulk
- Kontakt:
nisamo mogao na utakmicu...ali sam nekako uspio odgledati na yt. dok sam vidio da fali pola klupe, kontam da ce, ako nista, fizicki pasti i izgubiti mostarci...tako i bi.
onaj pomocnik je jos u ligi kod 5:5 isto tako vrsio pritisak na sudije i sviju..ali sam ga docekao i isprozivao sad u finalu, u prvoj utakmici. sjeo sam mu na glavu da se okreno i poceo raspravljati sa mnom
haos je iritantan sa onim skakanjem ali ga kontam, i ja bi da sam na njegovom mjestu (mozda bio i gori) . 
a baruciju su i u prvom mecu dobacivali sa tribina a on se primi...
onaj pomocnik je jos u ligi kod 5:5 isto tako vrsio pritisak na sudije i sviju..ali sam ga docekao i isprozivao sad u finalu, u prvoj utakmici. sjeo sam mu na glavu da se okreno i poceo raspravljati sa mnom

a baruciju su i u prvom mecu dobacivali sa tribina a on se primi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jesam mu se nagovorio onaj mec kad je bilo 5:5, samo sto nam je tad pljuno u facu i dao 3 golamuhamedhulk je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:20a baruciju su i u prvom mecu dobacivali sa tribina a on se primi...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sad svi navijamo za Mostar u srijedu pa da za vikend uz pivu i rostilj uzivamo u spektaklu. Očekujem od navijača Bubamare da postanu agresivniji i da naprave pravi stimung. Bez onih ultrasa i one bule na sredini bude to onako.
Sta je sa utakmicom, kasni 10min?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sudije u opremi na terenu bile citavo vrijeme… neko je muljanje u pitanju

Moguce je. Shvatili iz Mostara da nema sanse da dobiju Bubamaru, pa traze neku prevaru

Cak stavise, mislim da se veceras zavrsava serija (ako uopste pocne

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mostar bolji i aktivniji ali imala je i Bubamara sansu za 1-2. Ekstra mec, publika u Mostaru ni blizu one u Cazinu iskreno. Gile se trudi da ih digne i zapali al ne ide to.
Deko zaradjuje platu i bonuse veceras.
- ASD
- Kontakt:
To bi bilo to. Čestitke Bubi na tituli. Mostar SG se pokazao kao dobar protivnik, bili bi i konkurentniji da su imali širinu.
Pa nije 5 razlike, cuj gotovo
Sad je gotovo
Ovo bi moglo biti jako rivalstvo u nastajanju.

Ovo bi moglo biti jako rivalstvo u nastajanju.
Jel ono Kalajdzic otisao pakovat stvari da krene odmah za Cazin 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kolike su sanse da jedna runda LP bude u Cazinu?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da su sanse minimalne, ali ja Mislim da bilo Gdje da se bude igralo da ce biti vatreno
Samo da ne bude ovaj nas Region, ili tamo Kazahstan i tako te drzave.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Čestitke Bubi na tituli. Realno, širinom i kvalitetom zasluženo titula ide u Cazin. dr. Samir Gosto i ekipa su prekucali igricu.
Biti će zanimljivo u Mostaru kako se čuje biti će čišćenja, a još zanimljivije možda u Rami koja najavljuje četiri top igrača. Blagin futsal je završio bar kako sam ja čuo, ima dobro tešku povredu.
Mostar može otići u dva smjera -> da se raspadne
Ili da selektuje mlađu ekipu sa par kvalitetnih stranaca.
Biti će zanimljivo u Mostaru kako se čuje biti će čišćenja, a još zanimljivije možda u Rami koja najavljuje četiri top igrača. Blagin futsal je završio bar kako sam ja čuo, ima dobro tešku povredu.
Mostar može otići u dva smjera -> da se raspadne
Ili da selektuje mlađu ekipu sa par kvalitetnih stranaca.
Ti si naša ljubav jedina!
Bundavica mozda i MVP finala a najmanje se spominje u pohvalama. Kako podcijenjen igrac.
Dino po meni top igrac kroz citavu sezonu, lik stvarno nije normalan i definitivno najzahvalniji igrac.
Borko odradio strasan posao, ekipa fizicki spremna da moze odigrati 2 utakmice jednu za drugom.
@Padovan necu ti odgovoriti za komplekse Biscanske, da je ovo harden napisao pa mu ti to rekao imalo bi smisla

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.