Sretno majstore.

Ma to svakako. I Beljo i Ibrišimbegović su nekoliko klasa iznad običnih mahača. Ljudi ne mašu za svaku glupost kao faul, ofsajde gotovo savršeno vide i u našoj ligi, kretnja vazda savršena. Dovoljno je pogledati utakmicu Široki-Sarajevo neki dan, gdje je Beljo imao barem 5-6 baš gadnih odluka i svaku mahao savršeno.SamoTravnik je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:34Definitivno zasluzeno. Ne sumnjam da ce odraditi vrhunski, kao i sve do sada. Niko ne spominje pomocnike koji isto tako svoj dio posla rade bez greske i svaka im cast!![]()
Odlično se nadopunjuju ! Mislim da Senad ne moze suditi iduucu sezonu, godine ga stizu!zaostrog je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:59Ma to svakako. I Beljo i Ibrišimbegović su nekoliko klasa iznad običnih mahača. Ljudi ne mašu za svaku glupost kao faul, ofsajde gotovo savršeno vide i u našoj ligi, kretnja vazda savršena. Dovoljno je pogledati utakmicu Široki-Sarajevo neki dan, gdje je Beljo imao barem 5-6 baš gadnih odluka i svaku mahao savršeno.SamoTravnik je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:34Definitivno zasluzeno. Ne sumnjam da ce odraditi vrhunski, kao i sve do sada. Niko ne spominje pomocnike koji isto tako svoj dio posla rade bez greske i svaka im cast!![]()
Ne bi trebalo biti problema u ovakvoj utakmici, jer su pripreme ozbiljne i jer su obično finala malo zatvorenije varijante, bez srljanja i divljakluka.
Ne pita se savez za prve pomoćnike u Europi. Oni samo šalju 4og sudiju.Mig_Mig je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:29Odlično se nadopunjuju ! Mislim da Senad ne moze suditi iduucu sezonu, godine ga stizu!zaostrog je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:59Ma to svakako. I Beljo i Ibrišimbegović su nekoliko klasa iznad običnih mahača. Ljudi ne mašu za svaku glupost kao faul, ofsajde gotovo savršeno vide i u našoj ligi, kretnja vazda savršena. Dovoljno je pogledati utakmicu Široki-Sarajevo neki dan, gdje je Beljo imao barem 5-6 baš gadnih odluka i svaku mahao savršeno.SamoTravnik je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:34Definitivno zasluzeno. Ne sumnjam da ce odraditi vrhunski, kao i sve do sada. Niko ne spominje pomocnike koji isto tako svoj dio posla rade bez greske i svaka im cast!![]()
Ne bi trebalo biti problema u ovakvoj utakmici, jer su pripreme ozbiljne i jer su obično finala malo zatvorenije varijante, bez srljanja i divljakluka.
Vidjet cemo koga ce savez progurati, najrealnije je da se Macic vrati jer je on i prvobitno clan te ekipe, a od saveza je ocekivati da nekog srbina guraju...
Htjeli su uvaliti onog debila Udovicica, UEFA reklaarelinho je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:37Ne pita se savez za prve pomoćnike u Europi. Oni samo šalju 4og sudiju.Mig_Mig je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:29Odlično se nadopunjuju ! Mislim da Senad ne moze suditi iduucu sezonu, godine ga stizu!zaostrog je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:59
Ma to svakako. I Beljo i Ibrišimbegović su nekoliko klasa iznad običnih mahača. Ljudi ne mašu za svaku glupost kao faul, ofsajde gotovo savršeno vide i u našoj ligi, kretnja vazda savršena. Dovoljno je pogledati utakmicu Široki-Sarajevo neki dan, gdje je Beljo imao barem 5-6 baš gadnih odluka i svaku mahao savršeno.
Vidjet cemo koga ce savez progurati, najrealnije je da se Macic vrati jer je on i prvobitno clan te ekipe, a od saveza je ocekivati da nekog srbina guraju...
Sto nije otisao na CWCFKSzuti je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:11Zanimljiv penal za Belgiju, predomišljao se, Slovenci dugo provjeravali ali odluka je ostala. Baš teška situacija a ako je smatraju greškom onda je veća odgovornost na VAR sobi. Po meni je penal plus lopta ide prema golu.
https://streamin.me/v/dcf677e9
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, mnon46, tutankamon1905 i 41 gost.