Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Što će reći zakoni važe samo za poštenog čovjeka.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa ima li kakvih dostupnih aplikacija za prepoznavanje radara? Ja ovdje bez uključenog blitzera mogu samo do prodavnice otići.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ma ima ono aplikacija, znaju se stalni radari, recimo na TK ti imaš samo jedan stacionarni radar, on je u centru Tuzle, na njemu, kao i na svim ovim u Sarajevu najviše nayebu gosti, meni su problem ove dnevne kontrole iza žbunja, koje su najavljene svaki dan na BIHAMK-u, al nemam ja vremena da uvijek provjeravam, evo danas je ukupno 5 kontrola na području grada Tuzla, random raspoređenih.
A recimo u Srebreniku ih je 6 danas:
06:00 do 07:00 sati Ćehaje
07:00 do 08:00 sati Špionica
13:00 do 14:00 sati N.N Polje
21:00 do 22:00 sati Tinja
01:00 do 02:00 sati Ćehaje
02:00 do 03:00 sati Srebrenik
Gledaj ovo oni stavljaju radare u 1 i u 2 ujutro kad nema nikog, u 6 ujutro kad se ide na poso, ustvari u svako doba dana ih stavljaju i svaki dan mijenjaju, a šta je funkcija? Punjenje budžeta.
Gledaj ovo oni stavljaju radare u 1 i u 2 ujutro kad nema nikog, u 6 ujutro kad se ide na poso, ustvari u svako doba dana ih stavljaju i svaki dan mijenjaju, a šta je funkcija? Punjenje budžeta.
Ako plaćaš kaznu ovisno o primanjima opet fulaš ovu kategoriju najopasnijih vozača jer skoro nitko od njih nema posao.
Živi se od kriminala ili očevih para
Živi se od kriminala ili očevih para
- VivaLaStella
- Kontakt:
ZDK je najgori po ovom pitanju, oni što znaju sakriti radar, ne zna niko. Srebrenik je najgori u TK, sa radarima pogotovo, ali i pri rutinskim kontrolama znaju bit baš odvratnicoelho41 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:07Ma ima ono aplikacija, znaju se stalni radari, recimo na TK ti imaš samo jedan stacionarni radar, on je u centru Tuzle, na njemu, kao i na svim ovim u Sarajevu najviše nayebu gosti, meni su problem ove dnevne kontrole iza žbunja, koje su najavljene svaki dan na BIHAMK-u, al nemam ja vremena da uvijek provjeravam, evo danas je ukupno 5 kontrola na području grada Tuzla, random raspoređenih.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- Shategabri
- Kontakt:
Negdje kod Maglaja, ide stacionarni, pa patrola, pa opet stacionarni, sve u dva kilometraVivaLaStella je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:37ZDK je najgori po ovom pitanju, oni što znaju sakriti radar, ne zna niko. Srebrenik je najgori u TK, sa radarima pogotovo, ali i pri rutinskim kontrolama znaju bit baš odvratnicoelho41 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:07Ma ima ono aplikacija, znaju se stalni radari, recimo na TK ti imaš samo jedan stacionarni radar, on je u centru Tuzle, na njemu, kao i na svim ovim u Sarajevu najviše nayebu gosti, meni su problem ove dnevne kontrole iza žbunja, koje su najavljene svaki dan na BIHAMK-u, al nemam ja vremena da uvijek provjeravam, evo danas je ukupno 5 kontrola na području grada Tuzla, random raspoređenih.

Koševo Zapad
- VivaLaStella
- Kontakt:
Možda sam nekad i spominjao ovdje, ali nikada neću zaboraviti kada sam izašao iz tunela prema Maglaju i ugledao policajca kako leži u kanalu i štima tronožac ispod bankine kao snajperistaShategabri je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:51Negdje kod Maglaja, ide stacionarni, pa patrola, pa opet stacionarni, sve u dva kilometraVivaLaStella je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:37ZDK je najgori po ovom pitanju, oni što znaju sakriti radar, ne zna niko. Srebrenik je najgori u TK, sa radarima pogotovo, ali i pri rutinskim kontrolama znaju bit baš odvratnicoelho41 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:07Ma ima ono aplikacija, znaju se stalni radari, recimo na TK ti imaš samo jedan stacionarni radar, on je u centru Tuzle, na njemu, kao i na svim ovim u Sarajevu najviše nayebu gosti, meni su problem ove dnevne kontrole iza žbunja, koje su najavljene svaki dan na BIHAMK-u, al nemam ja vremena da uvijek provjeravam, evo danas je ukupno 5 kontrola na području grada Tuzla, random raspoređenih.
Gledaj ovo oni stavljaju radare u 1 i u 2 ujutro kad nema nikog, u 6 ujutro kad se ide na poso, ustvari u svako doba dana ih stavljaju i svaki dan mijenjaju, a šta je funkcija? Punjenje budžeta.![]()

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
E upravo to, odlični primjeri Srebrenik i Maglaj, dvije manje opštine koje iskorištavaju svoj idealan položaj na tranzitnim preopterećenim putevima, M17 i M1.8 i niko neće priznati da im je glavna svrha dofinanciranje budžeta preko saobraćaja
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa i ovdje buraz, samo parkiraju Caddy ili kombi i slikaju. Nedavno su isto tako, treći dan nakon što se krenula popravljati dionica autoputa i ograničenje 80 km/h, natandarili onog guzičara.coelho41 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:07Ma ima ono aplikacija, znaju se stalni radari, recimo na TK ti imaš samo jedan stacionarni radar, on je u centru Tuzle, na njemu, kao i na svim ovim u Sarajevu najviše nayebu gosti, meni su problem ove dnevne kontrole iza žbunja, koje su najavljene svaki dan na BIHAMK-u, al nemam ja vremena da uvijek provjeravam, evo danas je ukupno 5 kontrola na području grada Tuzla, random raspoređenih.
Igrači će odmah na trening.
Ma hajde to ali radari samo deru domaće, stranci hladno voze i prave prekršaje.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- VensanKasel
- Kontakt:
Došla je meni kazna iz Austrije , tunel 103 km/h vozio . Yebo mater ili se meni čini ali tamo je malo malo 90 km/h ograničenje kod svakog tunela , šta misliš da kažemo Austrijancima da su bezveze pravili autoput ?admin je napisao/la: ↑29 maj 2025, 07:06Jesam za pravila i smatram da vozim sasvim normalno, vise sporo i mirno nego sto se može reci da sam nekad nešto divljao. Ali ovo … Otišlo je u totalni besmisao. Pa na onih par kilometara autoputa imamo deset radara i konstantno ograničenje brzine.
Cemu praviti autoput ako ces na njemu ljude natjerati da voze 95 km/h i svakog ko ga redovno koristi bar jednom mjesečno uloviti sa kaznom na 102 km/h?
Pri tome banda koja je uvijek vozila 200 i sad vozi 200. Voze po trotoarima, jučer gledam policajca kako je civilno auto parkirao na sred ceste ispred vatrogasne garaže da popije kafu, žena na trolejbuskoj (trotoaru, ne na proširenju) hladno parkira i ode na posao, romobili jednosmjernom ulicom u pogrešnom pravcu redovno (valjda mu lakše kad vidi ko ide prema njemu)…
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pozdrav raja. Imam jednu situaciju pa me zanima da li je neko imao sličnu, ili se jednostavno razumije u tematiku. Podnio sam zahtjev za kredit u iznosu od 3000KM. Sve je bilo super, rekli su da će biti riješeno u roku sedmice, mal iznos nisam imao prije kredita, ekstra. Međutim nazvali su me i rekli kako ne mogu odobriti kredit jer sam imao transakcije sa kladionicom... da stvar bude gora nisam sebi uplaćivao jer ne igram to, nego par puta jaranu on meni keš ja njemu 10-20KM da može odigrat... fazon kao politika banke je da ne daju kredite ljudima koji su imali transakcije sa kladionicom, rekli su mi da će zasjedat kao neki veći odbor pa će mi javiti. Sad mene interesuje zna li neko ima li išta od toga, ili da se ne nadam đaba. I koje su mi alternative ukoliko mi ne odobre
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- relativizam
- Kontakt:
Ma nidje veze to nema ni u arapskoj bancijuka55 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:14Pozdrav raja. Imam jednu situaciju pa me zanima da li je neko imao sličnu, ili se jednostavno razumije u tematiku. Podnio sam zahtjev za kredit u iznosu od 3000KM. Sve je bilo super, rekli su da će biti riješeno u roku sedmice, mal iznos nisam imao prije kredita, ekstra. Međutim nazvali su me i rekli kako ne mogu odobriti kredit jer sam imao transakcije sa kladionicom... da stvar bude gora nisam sebi uplaćivao jer ne igram to, nego par puta jaranu on meni keš ja njemu 10-20KM da može odigrat... fazon kao politika banke je da ne daju kredite ljudima koji su imali transakcije sa kladionicom, rekli su mi da će zasjedat kao neki veći odbor pa će mi javiti. Sad mene interesuje zna li neko ima li išta od toga, ili da se ne nadam đaba. I koje su mi alternative ukoliko mi ne odobre
**** ih traži drugu
Života mi tako bi. Ne znam ni ja što je to toliki problem, eto kao ako imaš problema sa kockom nisu sigurni hoćeš li moći vraćati kredit... Bila mi nagodna banka ta gdje imam račun zbog posla i tako. Ne znam eto grebeš mi sve ako sam 4-5 puta uplatio jaranu, nije tu bilo ni stoja uplate, ali eto...relativizam je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:17Ma nidje veze to nema ni u arapskoj bancijuka55 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:14Pozdrav raja. Imam jednu situaciju pa me zanima da li je neko imao sličnu, ili se jednostavno razumije u tematiku. Podnio sam zahtjev za kredit u iznosu od 3000KM. Sve je bilo super, rekli su da će biti riješeno u roku sedmice, mal iznos nisam imao prije kredita, ekstra. Međutim nazvali su me i rekli kako ne mogu odobriti kredit jer sam imao transakcije sa kladionicom... da stvar bude gora nisam sebi uplaćivao jer ne igram to, nego par puta jaranu on meni keš ja njemu 10-20KM da može odigrat... fazon kao politika banke je da ne daju kredite ljudima koji su imali transakcije sa kladionicom, rekli su mi da će zasjedat kao neki veći odbor pa će mi javiti. Sad mene interesuje zna li neko ima li išta od toga, ili da se ne nadam đaba. I koje su mi alternative ukoliko mi ne odobre
**** ih traži drugu
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Prvi put čujem. Mijenjaj banku. Smijem li te pitat koja je to banka?
- relativizam
- Kontakt:
A ovo u vezi kazni
Kad zaustavis stranca i da plati kaznu i ako stranac nema novaca ni u banci ni kod sebe kako naplatiti.
Imal ko ovdje od organa gonjenja da objasni šta onda
Kad zaustavis stranca i da plati kaznu i ako stranac nema novaca ni u banci ni kod sebe kako naplatiti.
Imal ko ovdje od organa gonjenja da objasni šta onda
- JayCatwright
- Kontakt:
Čuo sam da Raiffeisen banka pravi probleme s tim
AsaBanka, ne mogu promjenit banku jer mi plata mora ići na ovu banku, tako je u čitavoj firmi... jedino da otvorim račun još negdje drugo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ne može to, onda ti u drugoj banci ne mogu dati kredit na prazan račun. Ne znam stvarno, probaj otić šefu poslovnice i požalit se na tu situaciju. Nek ti naprave rješenje za problem.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.